lørdag 16. oktober 2010

Tur til Norefjell!!

I dag tok vi turen til fjells for å se på hyttebyggingen. Jeg har ikke vært på tomta siden påske(!) og gledet meg utrolig til å se vidunderet...Det er så MORO!! Her er inngangspartiet. Her skal vi ha en dobbel blå dør. Synes de kraftige stolpene er utrolig fine.

 Treverket er satt inn med jernvitrol.  Det er en type farge/ behandling som ble brukt før i tiden. Når sol og vær og vind får "stått" på noen måneder, vil fargen bli grå/brun og værbitt. Vi har valgt hvite vinduer som blir satt inn i løpet av uken. Hytten er tegnet av mannen min!! Første etasjen er bygget i kraftig villmarkspanel og den såkalte "uppstugua" er i laft. Så skal vi ha takrenner i kobber og gress på taket.
 Taket i stuen ser slik ut! Laften og takåsene skal beises i en lysbrun farge eller settes inn med jernvitrol de også.
 Villmarkspanelen er høvlet litt rundere i kantene enn vanlig.
Vi hadde med engangsgrill og grillet kyllinglår, spiste boller og koste oss. Så gikk vi en liten tur i skogen rundt hytta og gjorde oss litt kjent. En herlig dag!! Og så er det en lykke å bruke under to timer hjem!
Klem fra

54 kommentarer:

Gammel stil sa...

Såå utrolig fint:) Nydelig hytte! Heldige dere:) Så fint det blir:)

Klem:)

Villasol sa...

Wow.. for ei hytte. Den blir rå lekker tror jeg. Blå dobbeldør! Drøm sier jeg bare!
Ha en fin lørdags kveld!

Klem Ingunn

Anonym sa...

oi, oi, oi, dette kommer til å bli ei superfin hytte. Hørtes fint ut med det dere har satt inn treverket med.
Når håper dere på å være færdig?
Kan tenke meg til at dette er spennende prosjekt.
lørdagsklæmma fra me

Modern Country sa...

For ei flott hytte dette kommer til å bli!! Tenk å sitte der og hygge seg med kakao og blide ansikter med røde kinn rundt seg. Dere er enormt heldige, men det vet du vel :))

Håper du koser deg i kveld Anette,
Lørdagsklem

Karen sa...

Jøss - skal si det går unna... Døbbeldør er fint, men vær oppmerksom på at de ofte utvider seg, hvis det står mye vær og vind rett på de...

Nyt helgen videre!
*klemmer*

Thelma Louise sa...

Oj så flott hytte.:-) dette blir gøy å følge.:-)

ja det er vel fortjent til Drøbak..er jo så koselig.:-) og da ser du byen din med gjester sine øyne..-)

Thelma Louise sa...

du har jo flott reklame for byen din her...hvor ligger den lexington butikken ? vi var raske og på besøk hos noen kjente.:-)så det ble ikke så mye vi så i butikker...men badeparken ? heter det det ? og bort til oscarsborg og litt rundt for å myse.:-) har vel ikke vært i drøbak siden vi vennindene hadde tatt lappen og det var stas å dra på kjøretur.:-) og det begynner å bli leeeeeenge siden.:-) men må ta turen litt oftere.:-)

Trollmora sa...

nydelig hytte! Den kommer dere til å bruke ofte og lenge! :)

Pink lady sa...

Et utrolig spennende prosjekt dere er i ferd med å realisere. Kjekt at dere setter deres preg på hytta begge to. Jeg er spent på fortsettelsen, og det blir nok superbra!

Klem Pink lady

Maratonjenta sa...

Flott hytte og litt av et prosjekt!! Fantastiske lafte-detaljer. Jeg har jo bodd så mange år i utlandet blandt marmor og betong, så jeg blir skikkelig fasinert over hvor flott norsk tre er. Det blir spennende å se hvordan den blir når alt er ferdig. Må nok opp en vimpel i duse brunfarger her tenker jeg:-)

Lørdagshilsen fra Maratonjenta

tagmydesign sa...

Hytta ser kjempe flott ut!! Herlig når hyttedrømmen går i oppfyllelse!! Vi har bare 1 time, så er vi på vår:o) Lykke til med videre bygging!!

Klem

Line fra huset på landet sa...

Fy søren så lekkert! SÅ flink mannen din er da. Kan du fortelle navnet på disse hyttebyggerne fra Estland tror du Anette ?
Men dette blir rett ut sagt griselekkert Anette!! Gress på taket er jo også fryktelig koselig da, synes jeg.
Leste litt under her... SMEG ? hihi...ja, da må du slå til. Ta to kjøleskap på 150 da vet du. Knallfint med to ved siden av hverandre vel.. ja,jeg mener..hvis det er så mye rimeligere hadde jeg jammen vurdert det;)
Kan jo ha noe fint over av hyller uansett liksom:)
Kan tenke meg dere gleder dere til hyttedrømmen er ferdig. Når tenker dere at dere kan ta den i bruk ?
God klem fra Line

Pia sa...

Dette blir jo så bra! Har skrevet det før, men må igjen si :dette blir ekstra stas for gutta! Vi kjøpte oss hytte for et par år siden, og det har blitt ungenes drømmested. Ikke fordi at hytta vår er så flott, men det er noe med helheten, uteområdene, friheten...
Dere kommer til å passere hjemmet vårt til og fra hytta, du får si fra en gang, så skal jeg stå og vinke til deg i veikanten;)

Martemora sa...

Åhh, så utrolig fint det blir!! Kjempemisunnelig kan jeg bare fortelle... Gleder meg virkelig til å se hvordan den blir når den er ferdig - for vi får vel se?? ;)
Ha en flott søndag!
Klem Martemora

Karen sa...

Ja, så kommer det sikkert ann på kvaliteten på døren da... Men kjenner noen som ha dobbeldør på huset, og denne døren står da altså slik at den får ganske hard medfart av vær og vind,og der har altså karmene utvidet seg, slik at det har blitt glipe mellom dørene...
Har hørt om det fra flere hold også, men som sagt, det kommer nok veldig ann på kvalitet, og klima...i

Hverdagen vår sa...

oi dette så lekkert ut vennen:)
Heldige dere-

Jeppe, jeg har fri ufrivelig i 14 dager og nye 14 dager fra mandag, jeg er sykmeldt pga min anemi og har fått klar beskjed om å faktisk høre denne gangen, noe jeg har gjort, flinka meg.
Men jeg har vært flink til å nyte det:)

Kose dere resten av helgen dere også

Go klem fra Eli

Størstepia sa...

Så utrolig moro å få se på framgangen i hyttebyggingen!!
Så flink mannen er som har tegnet det!
Gleder meg til å se hva som skjer videre! Den kommer sikkert til å bli helt fantastisk!

Klem fra størstepia

Line fra huset på landet sa...

Takk for svar Anette:) Jeg skal legge det på minnet. Jeg er heldigvis også velsignet med at mannen min er godt kjent i byggebransjen. Jeg tror han bare var nødt da vi tok over dette gamle huset. Hehe. Han har jo gjort alt selv, så. Men jammen tar det tid. Han må tenke seg så godt om før han gjør noe vet du:o)
Her er det natti-natt på meg;)
Vi blogges:)
Klem,Line

Hilde sa...

Så utrolig lekkert det blir - råstilig med laftet tømmer! Her kommer dere nok til å skape mange gode minner - gleder meg til å følge utviklingen!
Hilde

Hege sa...

Så heldig - hytta er kjempefin Anette!!
- flinke tometer`n, det krever dyktighet å tegne en så flott hytte:-)
Gleder meg til å se fortsettelsen.
Tusen takk for koselig hilsen fra deg,
- og SMASK tilbake:-D
Hege.

sologbolig sa...

Å så fint det blir. Forstår godt at du gler deg. Det er deilig å ha hytte. Eg fikk ei hytte/hus av far min i fjor, den er bygd i 1939 og ligg ca 20 min kjøring fra der vi bor, ikkje på fjellet og ikkje ved sjøen, men alikevel et deilig sted. Vi har vert der ein tur idag. Gubben har hogd ved og eg har mala siste finishen på soverommet (alt er furu!) og henta masse lyng som eg skal gjør noe med i morra. Vi dro nedigjen i kveld og har slappa av foran tv'n, deilig etter ei hektisk veke med mye besøk og mye jobb. Ha ei fortsatt fin helg. Klem.

Ann-Helen sa...

Hei hei!

Så flott den blir, ikke rart du gleder deg:)
Heldige dere er!!

God søndag:)
Klem

liven sa...

Dette kommer til å bli kjempeflott Anette!!

ha en fin søndag

Anonym sa...

Hytta blir råfin,så flott med de utskårne tømmerstokkene og blå dobbeltdør hørtes knall ut. Tusen takk for kommentar hos meg,så leit å høre at du mistet din mor og så ung som hun var da hun døde.
Stor klem.

Lappeline ♥ sa...

Her var det mye flott.Teker dette blir en flott plass å være.
Heldig er dere
Ha en flott søndag
Klem

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så fint det blir! Herlige å se at hytta kommer opp, litt etter litt! Og blå dobbel dør hadde jeg sansen for! Tenker dere hadde en fin tur, med utegriling og tur

Klem Cathrine :-)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Herlighet Anette, for en fantastisk fin hytte ! ♥ Her kommer dere nok til å trives godt ja. ♥ Og for en flink mann du har ! :) Med gress på taket og alt du beskriver kommer det til å bli så vakkert. ♥ Her kan dere skape mange fine minner sammen. ♥ Gleder meg til å se flere bilder. :)

Ønsker deg en fin søndag ! ♥

God klem fra Anette ♥

Auuud sa...

Så nydelig hytta blir!!

Gleder meg til å følge med videre på hyttebyggingen deres! :)

Linda sa...

Hei Anette!
Stennende saker,herlige matrialvalg.Denne blir helt sikkert kjempe flott når dere kommer innomhus ettervært.
Høres ut som en super dag.
Gleder meg også til du kanskje du tar en høsttur i skogen ved hytta.
Ha en flott søndag!Klem:))

Heidi - Beauty&Living! sa...

Det der blir en nydelig hytte :)

Ha en fin søndag :)

Josefine sa...

Sukk sier bare jeg. Så flott hytte dere får, skal bli spennende å følge prosjektet:)) Tenk så kjekt det blir for hele familien å reise på ferie hit, en drøm spør du meg.

Ha en fin søndag Anette, klem fra meg

Trollmora sa...

Heisann :) Jeg svarer deg her vedrørende kommentaren din inne hos meg på innlegget "Hun skulle ha vært lege, Sohelia".
Vær så snill å ikke vær flau over å blogge om hytte og interiør! Jeg gjør også det!! Hovedsakelig! Det er bare at noen ganger så tenker jeg mye på et tema og må skrive det av meg og nå som jeg har denne bloggen og syns at temaet trenger oppmerksomhet så skriver jeg om det da :)
Men jeg skjønner hva du mener altså.... alt annet blir liksom så uviktig i denne sammenhengen sant? Og vi vet jo at slikt skjer hver eneste dag et sted i verden. Det skjer jo i Norge også.....
Så... jeg storkoser meg med å komme inn til deg å se hvordan det går med vimplene og hytta, så da kan du titte innom meg innomellom å se litt på mine interiørprosjekter og av og til bli lit ekkel i mgen fordi jeg skriver om vanskelige saker :) Men jeg er bare sånn sjø :)

Ha en deilig søndag!

Besta sa...

Hytta blir flott, Anette:) Tenker dere får mange fine turer dit.
ha en fin søndag.

klem fra marilyn

Lotta sa...

Åh fine hytta:) <3 Heldige dere:) Tenk så mye mys det blir der da:)

Kommoden/vinreolen kostet 995,- Ikke dyrt syns jeg. Den stod bare inne i butikken, så her var det bare å ta med seg. Nå står den i gangen her. Veldig kul ja:)

Ønsker deg en fin dag i soooola!
Vi skal snart forte oss ut!
Klem

Lotta sa...

Åh fine hytta:) <3 Heldige dere:) Tenk så mye mys det blir der da:)

Kommoden/vinreolen kostet 995,- Ikke dyrt syns jeg. Den stod bare inne i butikken, så her var det bare å ta med seg. Nå står den i gangen her. Veldig kul ja:)

Ønsker deg en fin dag i soooola!
Vi skal snart forte oss ut!
Klem

Mette sa...

Dette blir et herlig sted, bade sommer og vinter!

Nar er ferdigstillelse - til jul?

klem Mette

Elis@beth sa...

ååååå knallfin hytte! Der blir dere å kose dere masse♥♥
Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Stor søndagsklem♥♥

Hespe sa...

Åh, dette kommer bare til å bli så utrolig flott Anette - tenk å være så heldige å få realisert denne hyttedrømmen da! Blir kjempespennende å følge med fremover :o)

Ønsker deg en toppers søndag i solen!!

Klem fra Hildegunn

Anette Willemine sa...

Wow, den hytta blir bra! Det må være så gøy å bygge egen hytte. :o) Høres ideelt ut at dere kun har 2 timers kjøring. Da blir den sikkert også mye brukt i fremtiden. :o)
Gikk forresten inn og så på den flotte reportasjen fra huset deres. Du har det så koselig! :o)

Solklem sendes over fjorden til deg, Anette!

Klem,
AW

FlorasFrue sa...

Så fort det går nå! Det blir en kjempeflott plass:)
Kjersti

Datt sa...

Oiiioioi, så fint det blir! :D

Jannicke sa...

gurimalla, for en hytte!! En drøm, Anette!!
Høstklem fra J.

Viola sa...

VIlket hus....så vackert, det kommer att bli helt underbart, väntar på flera bilder...ha en fin vecka, kram

June sa...

OMG!!!! for ei hytta d blir!! ser jo heilt superflotte ud!!!! Heldige dåkke e:))
klem:)

Eline sa...

Dere ligger i på latsiden når det kommer til hyttebygging! Den er jo snart ferdig og sååå fin! Dobbeldører er kjempefint, men med varierende ruskevær kan de endre litt str. og ende opp med å ikke passe helt når de skal lukkes. Men det tar ofte litt tid...
Ha en kjempefin dag.
Stor klem fra Eline og baby

Guo Guo sa...

guowenhao20150613
michael kors outlet
the north face uk
ray ban sunglasses online
the north face outlet
gucci outlet
mont blanc pens
prada shoes
kate spade outlet
cheap mlb jerseys
true religion
louis vuitton
lebron james shoes
evening dresses
michael kors outlet
links of london uk
toms shoes
celine outlet
marc jacobs outlet
tiffany and co
air jordan shoes
louis vuitton handbags
cleveland cavaliers jersey
abercrombie
prada handbags
tiffany jewelry
ralph lauren outlet
true religion jeans
the north face jackets
stuart weitzman boots
celine outlet online
coach outlet online
cheap snapbacks
true religion outlet
louis vuitton handbags
prada outlet
ysl outlet
soccer shoes
valentino outlet
michael kors handbags
kate spade handbags

Unknown sa...

nike free 5.0
tory burch handbags
cheap soccer jerseys
air jordan shoes
canada goose outlet
air max 2014
chicago bears jerseys
nike free
san antonio spurs jerseys
cheap football shirts
rolex watches uk
dansko outlet
miami heat jersey
washington redskins jerseys
tory burch outlet
chicago bulls jersey
new england patriots jerseys
chelsea jersey
the north face outlet store
koby bryant shoes
miami dolphins jerseys
lebron james shoes
chanel outlet
burberry outlet
oklahoma city thunder jerseys
kansas city chiefs jerseys
philadelphia eagles jerseys
michael kors uk
futbol baratas
soccer shoes
golden state warriors jerseys
chanel handbags
stuart weitzman boots
swarovski uk
nike outlet store
cheap nike shoes
christian louboutin uk
new york knicks jersey
zhuweiming0622

Lili Wang sa...

20150715wanglili
burberry outlet
jordan 4s
hollister clothing
abercrombie outlet
kobe bryant shoes
ray ban glasses
louis vuitton handbags
michael kors bag
louis vuitton outlet
michael kors outlet
michael kors uk
christian louboutin shoes
jordan 8
gucci outlet
celine
lebron james basketball shoes
hollister
ray ban sunglasses
michael kors outlet
abercrombie
oakley sunglasses outlet
louis vuitton
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
ralph lauren
hollister
oakley sunglasses
lebron james shoes
gucci
jordan pas cher homme
timberland boots
adidas shoes
rolex watches outlet
kobe shoes
cheap ray bans
michael kors handbags

Da Shuai Guo sa...

guowenhao0813
oakley sunglasses
tory burch sandals
monster beats
kate spade outlet
michael kors handbags
custom mlb jerseys
dallas cowboys jersey
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com
iphone 6 cases
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net
christian louboutin uk
fitflop shoes
ed hardy clothing
mcm handbags
michael kors outlet online
thomas sabo uk
herve leger
nike air max uk
kobe bryants shoes
cheap nike shoes
ray ban sunglasses
gucci outlet
coach outlet
oakley sunglasses
pandora jewelry
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
tory burch outlet
vibram fivefingers
lacoste outlet
los angeles lakers jerseys
evening dresses
ugg boots, http://www.uggboot.com.co
michael kors outlet
lebron james shoes
ray ban sunglasses online
lululemon outlet
fitflop
washington redskins jerseys
burberry outlet

Jiajia Mm sa...

the north face outlet store
michael kors uk outlet
adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
cartier watches
oakley, http://www.occhialioakleyoutlets.it/
falcons jersey
uggs outlet
soccer jerseys
celtics jerseys
cheap oakley sunglasses
kyle wilber jersey,jeremy mincey jersey,jeff heath jersey,dez bryant jersey,dan bailey jersey,rolando mcclain jersey,george selvie jersey,larry allen jersey,uche nwaneri jersey,roger staubach jersey,gavin escobar jersey
heat jersey
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
north face jackets
new york knicks jersey
the north face outlet
nike trainers uk
custom mlb jerseys
moncler coats
chicago blackhawks jersey
mont blanc outlet
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
kobe 9 elite
air jordan shoes
bottega veneta wallet
jordan shoes, http://www.jordanshoes.us.com/
coach outlet online
bears jerseys
hermes birkin
mm0909

John sa...

kate spade
air max
christian louboutin outlet
ed hardy outlet
new balance outlet
louboutin
michael kors
prada outlet
louboutin
michael kors handbags
instyler max
coach outlet canada
cheap jerseys
nike store uk
adidas originals
louis vuitton pas cher
instyler curling iron
prada uk
north face
ray ban outlet
nike air force 1
kate spade uk
pandora
cheap uggs boots
juicy couture
tory burch outlet
gucci outlet
polo outlet
louis vuitton outlet
2015924yuanyuan

Wenhao Guo sa...

cheng0925
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
nike trainers, http://www.niketrainers.me.uk/
air jordan 4, http://www.airjordan4.org/
toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
nike outlet store, http://www.nikeoutletstore.us/
true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
air max 2014, http://www.airmax2014.net/
cheap michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
coach outlet canada, http://www.coachoutletcanada.com.co/
the north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
swarovski crystal, http://www.swarovskicrystals.co.uk/
ugg outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.eu.com/
montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
cheap nfl jerseys, http://www.cheap-nfljersey.us.com/

风骚达哥 sa...

20151221 junda
louis vuitton
prada outlet
air max 95
canada goose jackets
coach outlet
timberland boots
tiffany jewelry
ugg sale
moncler jackets
ugg outlet
true religion outlet
louis vuitton handbags
mcm outlet
nike free run
gucci
coach factorty outlet
air force 1
louis vuitton handbags
ugg boots
michael kors handbags
coach factory outlet
ray ban sunglasses
air jordan uk
jordan 8s
michael kors
gucci outlet
coach outlet
cheap toms
coach outlet
nike roshe run women
adidas trainers
michael kors
tory burch outlet
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
canada goose jacket
louis vuitton
adidas originals
michael kors outlet online
michael kors outlet

方松腾 sa...

soccer jerseys,cheap soccer jerseys,cheap soccer jerseys for sale,soccer jersey,usa soccer jersey,football jerseys
lebron 12
tiffany and co
ralph lauren polo
oakley outlet online
coach outlet online
basketball shoes
snow boots outlet
air jordan 13 free shipping
tory burch outlet
ugg boots
chanel handbags
uggs outlet
michael kors usa
canada goose sale
replica watches
michael kors uk outlet
canada goose outlet
futbol baratas
michael kors uk outlet