mandag 15. desember 2008

Med ønske om en fin uke,

sender jeg et lite bilde fra kjøkkenvinduet mitt! Snøen som ligger utenfor minker dessverre, kakelina har kommet hit og... Den skjønne utmerkelsen har atter engang funnet veien til meg, og en varm og glad klem går til Astrid i frå eit A4-liv og Heimstad Blir glad og ydmyk over at dere valgte meg!! Begge er for meg ganske nye bekjentskaper, som det er veldig koselig å følge!


"Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold!" Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte."

*****************************************

Utmerkelsen har vandret her inne en stund, men jeg prøver meg allikevel:
Auud
Kerstin i Mitt hvite hus.
Laila i Olsensbandens hverdag.
Fru Fryds gleder
Drømmen om en eplehage.
Fru Fjeldhammerskaos.
Tulip.
Rod i Hob.
Har du fått den før?? Ikke av meg håper jeg...

15 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Hei

Åååå tusen tusen takk. Det gjør ingenting om jeg har fått den før=) Blir like glad for den jegO=)

Gratulerer selv med awarden den fortjente du virkelig. Du er like hyggelig med hilsene dine hver gang. Og jeg blir like glad hver gang jeg ser du har vært innom meg=)
Tusen takk Klem Kerstin

moa sa...

grattis anette, med nok en award - velfortjent!
den røde skåla di med hjerter oppe i, var såååå søt:0)
..det ble ikke snø? hadde du nok effekter?
klem til deg fra meg!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med en ny utmerkelse....du fortjener den masse :)

Og så ønsker jeg deg ei strålende uke....kos deg masse i tiden før jul.

Klem fra Gry Hege

Heidi-anitha sa...

He he, smiler nå- det var litt av en tittel:) proffblogger:) Kommer ikke til å glemme den så lett, hi hi hi-koselig å bli satt pris på, og at du liker bloggen min. Det er jeg så glad for! og deter gjensidig:)

Men jeg er jo så langt i fra proff som det går ann:)- men jeg har det så koselig med bloggingen, det er det som driver meg, samt at dette er min " greie"... Godt å kunne ha en ting utenom barn og mann som opptar en...hvis du skjønner hva jeg mener:)

Så glad jeg treffer slike gode som DEG her inne..vi har jo så mye i fellesskap.


Klemmer Heidi-anitha

Laila sa...

Tusen Takk for utmerkelsen. Setter veldig stor pris på den. Gjer ingenting om eg har fått den før. Har vore veldig stille inne hos meg siste veka. No er barna sjuke og det nærmer seg jul. Dagane er travle. Ynskjer deg og dine ei koselig førjulstid. Varm klem:)

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg takker og bukker!!

Fru Fryd sa...

Tusen hjertlig takk for utmerkelsen, og gratulerer til deg. Er bare en kjapp tur innom fra jobb Pc, så nå må jeg haste videre... Snakkes:0)

Ida sa...

Hallo darling :)

Tusen takk for hilsen hos meg.. hihi.. tre sønner, ja.. jeg kan tenke meg det blir noen hauger med klær i løpet av en dag! Grøsser allerede ved tanken! Spesielt når man har en mann som absolutt ikke forstår hvorfor det er forskjellige farger på klær og hvorfor det finnes forskjellige program på maskinen! Stay Out er mine ord !! :-)

Knis, virketrang ja.. jeg tror bare at jeg er redd for å bli FOR opptatt med bleier, barnehage og barn når jeg får to stykker - atjeg bare MÅ gjøre noe hele tiden! Nå har jeg endelig tatt steget å sykemeldt meg til permisjonen starter - og det er utrolig deilig! Har veid opp og ned en stund - men det ble for tungt - immunforsvaret mitt bare stupte! Så nå skal jeg nyyyyyte den siste tiden som bare tre - og glede oss til å blir fire :)

Kjempesøtt i vinduet ditt!

Masse klemmer

Ida sa...

hahahahaha.. herlig kommentar :) Tenkte jeg ikke på :) Satser uansett på at det ikke er jeg som får vannet i hodet når den tid ankommer :)

Video av voksiposen...HAHA!.. det må isåfal bli stillbilder :-) Jeg virret rundt på gulvet og klippet som en gal (har du sett når Harald og thomas klipper sauer ??) - så det ville nok blitt en mer latterlig video enn en lærerik og informativ :) Menmen.. skal aldri si aldri.. jeg liker jo ikke å takke nei til utfordinger :-)

Klemmer

Tulip sa...

Tusen takk, det var hyggelig!!!Blir veldig glad når jeg får noe sånt!
Skal legge den ut i neste innlegg!!

Så koselig det var i vinduskarmen din da!

Therese sa...

Jeg ble så lei meg i dag da all snøen hadde blåst av trærne i løpet av natta, og det REGNET!!!!!! Skjønner ikke hvem som har bestilt dette været en uke før jul, men det var hvertfall ikke meg. Nå er det spådd noen skarve minusgrader og snø de tre siste dagene før jul, så jeg håper YR.no holder det de lover.

Grattis med enda en award. Du fortjener dem virkelig :D

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så koslig du har det :) Og gratulere med utmerkelsen! :) Ønsker deg ei herlig førejulstid :) Godklem :)

moa sa...

hei hermegåsa, hihihi...
er vi ikke alle det innimellom da?
..tar 10 sekunder - here you go:
på min bloggeliste står det en blogg ved navn Jema Rose, øverst på hennes side er det en link på snøkrystaller - trykk - vips...og det SNØØØØØØØØØØØØR...herlig!!!
klemmer til deg fra meg!

Jeanette sa...

Gratulerer med award!:)
nydelig kjøkkenvindu du har pyntet!
Ha en fortsatt fin uke:)
Klem j.

rod i hob sa...

Nå har eg visst reint glømt å takka for awarden i denne travla førjulstiå :-)

Tusen tusen takk! Utruligt koselig!! Har faktisk våre så heldige å fått den før og -endå kjekkare å få den for andre gong :-)