lørdag 13. desember 2008

Er dere lei av å høre om

Mannen min...?? I dag var det adventskalendergave for de voksne igjen, og min kjære følger virkelig med i timen!! Det var to pakker, "de hører sammen ,skjønner du" og i den ene var det dette kjempefine hjertefatet som jeg straks puttet svibler og kongler opp
I den andre var det denne nydelige lykten! I rest my case!!


Den nydelige utmerkelsen her er gitt meg av mali-mo og jeg takker og bukker! Har du ikke besøkt hennes koselige og flotte blogg, så gjør det nå!! frk.fischer har også villet dele den med meg, du har en blogg jeg alltid titter innom! Tusen takk!! Tror den har "gått rundt" her inne nå, så de som ikke har fått den får den nå!! Husk å ta den med deg da!!

20 kommentarer:

SOFIESHUS sa...

Koselig å ha julekalender for oss voksne også, også sånne fine ting som var i da. Kan tenke meg du skal kose seg med det.
Ha en fin kveld.

Det blå hjertet - Cec sa...

Nei - ikke lei av å høre om mannen din...eller sånne i den klassen. Fytti!!

Du må bare nyte og kose deg:)

Klem.

Hjemmekoz sa...

Så flink og snill mann du har!
Moro med julekalender til "de stoe barna" også da:)

Hulda sa...

Skal si du har en flink mann som vet nøyaktig hva du liker. Eller kanskje han har fått noen små hint, som her i huset. ;) Fint var det iallefall.

Anonym sa...

Blir aldri lei av å høre om mannen din.....synes bare det er koselig å se at det finnes menn der ute som faktisk får med seg hva vi jenter snakker om når det gjelder interiør f.eks.....og som derfor kan overraske med slike flotte kalendergaver :)
Du er heldig du :)

Ha en fortsatt flott helg :)

Kerstin sa...

Om slike menner blir vi ladri lei av å høre om,. Så utrolig snill og omtenksom:O) Han vet hva som gleder mor.

Nyt kvelden Klem Kerstin

Jeanette sa...

Flotte ting du har fått - kjekkt med advent`s kalender:)
Hmm vet ikke helt jeg hvor lenge d holder.Håper d holder en stund iallefall!!
Huff ja, d var rådyrt på Fame...jeg fikk litt sjokk da jeg gikk ut igjen med brosjyren og priser i hånden etter fotograferingen......pjuh!!! så d vi gjorde var at vi kjøpte cd`n med alle bildene..så var vi plutselig uavhengig av Fame. Så vi har laget noen lerret`s bilder og diverse andre foto ut av bildene.
Så da kan vi fremkalle etter behov., pluss at en kan velge rammer selv..- følte meg litt lurt!!!?! Men d skal d ha - vi tok 63 bilder og alle var like bra, så dyktige fotografer har d iallefall:) Vi har også laget et lerret`s bilde av eldste jenten der vi har brukt 3 forskjellige bilder, den ene er hovud bildet og så er d 2 andre bildene satt inn som effekter,ble veldig stilig. Bildet er 60 x 60 , d er en julegåve..skal vise d på bloggen etterhvert.
Ønsker deg og dine en riktig fin søndag!

Fru. Fryd sa...

Med så gode gener som prinsene dine har i seg, så skal du ikke se bort i fra at Ingrid Alexandra kommer innom en tur ja;0)

Koselig gave mannen din hadde kjøpt til deg. God søndag!

Anonym sa...

Nei så koselig gjordt av mannen din. Han kan tingene sine og vet å følge med ;)
Ha en fin søndag.
Klem

Therese ~ Fjellrosa sa...

Så fine de var. Nei, han mannen din altså. Er han til utlån? :)

Frk Fischer sa...

Det må jeg si...jammen fulgt med i timen ja...kanskje han kan holde kurs??

Takker for hyggelig #reklame" og sier bare der er... right back at you!!!!! Ha en fin søndag ..her ble det plutselig så seint..shit...mååå sove !!!

OdaAnna sa...

Han er jo virkelig superflink til å finne flotte ting! Heldig du er:) Så utrolig koselig med julekalender til dere:)

liven sa...

Neida.....er ikke lei av å høre om mannen din:O)
Så fine ting du fikk i julekalenderen da:o)
Helt imponert jeg altså.....
Koselig pynting hos deg:o)

Ha en fin søndag:o)
Grattis med award også!!!

Ramme alvor sa...

:) nei, keep it comming. Kjekt å høyre om omtenksomme menn. Dei fins :)Nydelege gåver du får.
Ja i år prøvde eg kjøpepeparkakedeig for fyrste gong, og eg går vel ikkje tilbake...var faktisk litt for greit.

Ha ein velsigna sundag!
Britt

Kort og Søm sa...

Veldig fine advent gaver :o)

Anette sa...

Jeg er imponert! :-D

Tulip sa...

Så flink mannen din er å finne gaver til deg! Koselig det!

Ja, har sett Liverpoolrommet her hos deg, og tenkte selvsagt med en gang hvordan vi rommet til sønnen min kunne bli uten for mye styr....
Så ja; du har vært en stor inspirasjonskilde i det prosjektet! hihi!

Ida sa...

Hihi.. lei av mannen din - nei, jeg tror nok alle damer her i blogglandia bare sier : dåååååån.. du får holde hardt i han når dere er ute å gåre eller innføre portforbud - det ligger gjerne noen single bloggere i buskene etterhvert ;-)

Kommentarer fra disse mennene ja - va og til må jeg rive meg i håret ! Jeg vet jo at det er min manns måte å fortelle fine ting - det er bare at av og til - pakker han de fine ordene veldig godt inn! Og jeg er av og til litt av den "lett-fornærmede"-typen :-) Retter seg fort opp igjen da.. hihi!

Utrolig fint hjerte og lykt forresten - hel imponert! Tror du har funnet deg noe unikt der altså ! Følger godt med i timen iallefall ;-)

Ha en superfin søndag!

Store klemmer

ps. Ja, har en liten Christoffer - han er oppkalt etter oldefaren som skrev navnet med K - så vi ettertid har vi angret litt på at vi "morderniserte" det litt - men det er jo navnet i seg selv som betyr mest :)Uansett nydelig navn :)

sologbolig sa...

Koselig med kalender for voksne, det tror eg at eg må innføre til neste år. Flotte ting har du fått også. Ha ein fin søndag !

mettemaja sa...

Så koselig at du likte tøflene :) Ja, de er søte og kjekke å ha med seg bort. Er liksom ikke alle antrekk det passer med ullsokker til, og ikke alltid man pynter seg med sko liksom. Har planer om å strikke noen par til meg selv etterhvert. Jeg bruker Østlandsgarn fra Nille, og pinne nr 4. Oppskriften har jeg lånt her:
http://blogg.hobbyboden.com/hedvig/index.php/2006/02/21/p5691