mandag 5. januar 2009

Orden i sysakene!!!

For nå har jeg kjøpt meg nytt syskrin!! Det er så fint...!! (Ikke jeg som har pyntet det altså, det er sånn.)
Så gjelder det å holde det sånn...
Den "gamle" Tilda boksen min får romme resten av rotet...
Tekopp, strikketøy og Berlinerpoplene; ha en fin kveld!!

32 kommentarer:

Hespe sa...

Tudeluuuu og GODT NYTTÅR!!

Åh, du har kjøpt det du....!!! Hi, hi - jeg så på dette da jeg var på besøk hos søstra mi i Stryn nå i julen. Hadde fått det opp i hendene mine, og til min andre søsters store glede, satte det tilbake. Den som dro tilbake til Oslo med dette syskrinet i kofferten var nemlig henne.. :-)

Ha en herlig kveld videre!!!!

Stor nyttårsklem fra Hildegunn

Heidi-anitha sa...

Ja, det var akratt dette jeg skulle hatt av julenissen i år.. Jeg har ikke syskrin jeg... Så det er egentlig litt flaut...hi hi hi, bare gal nok til å dele det med dere på bloggen liksom, hi hi***

Men mamma sitt syskrin får jeg låne så mye jeg vil, så det¨er vel derfor det har gått litt trekt med meg..
Jeg har egentlig så mange tanker og ideer om å sy og ordne.. men får bare aldri gjort noe av det... Ikke er jeg flink til sånt heller.. men har så lyst!!!

Det så kjempekoselig ut med en tildaboks også.. så kanskje det blir løsningen for meg..?

Ønsker deg en deilig kveld, kos deg med tv og strikkinga.

Nå har ungene sovna.. (ja sent..) så jeg er " hjemme alene" og skal varme meg litt currysuppe... Kællen er ute på, og mekker i sammen bilen som ikke har clutch, så håper det ordner seg snart..:)

stor klem til deg fra meg..

White vintage

Anonym sa...

Åååååå...er det sånn et syskrin ser ut...og hva er alt det rare som ligger oppi der...har kanskje sett noe sånt før, men er ikke et vanlig syn i mitt hus....desverre :)

Har ikke noe syskrin jeg......
Bare masse snø.... :)

Klem :)

rod i hob sa...

Heia!
Ja her va de orden i sysakene!!!
Eg har 5 rullar tråd og en liten pakke med diverse nåler. Ikkje møje å skrøyda av... Men, men!!

Likte du berlinerpoplene i kveld då? Stakkars Erlend... (Gode skuespelara i den serien forresten!)

Anonym sa...

Så lurt og fint :) har alt liggende i en kurv, det er jammen ikke mye ryddig og oversiktelig.
Nå har jeg også koset meg med blåbærte og Berlinerpopplene.
Nattagode

Frida sa...

Tack för din kommentar! Vilket fint sysskrin utmärkt förvaring. De där Tildaburkarnaär ju så söta.
Hoppas du får en trevlig vecka!
Kram Frida

christinasinteriør sa...

Heia!
Så kjekt med system!!
Ha en fin kveld!
Klem!

lavendel mio sa...

Dette var et kjempeflott skrin:)
Et slik skulle det ha hvert i alle heim,har ei "syeske jeg" med null system:( Har akkurat sett på Berlinerpoplene jeg og nå,synd det er bare to episoder.

Go natt,klem:)

moa sa...

ja-her var det i orden i sysakene...
sett berlinerpoplene, bra sant?
har du foressten lest bøkene?
klemmer i bøtter og spann.....

mali-mo sa...

Ja, du det var orden! Hehe, smiler når jeg tenker på mitt eget "system" her i oppussingskaoset; gamle babyvuggen er stofflager, to kakebokser til broderitråd og perler og knapper...to bæreposer med halvferdig stoff (svarte) og fire bæreposer til annet stoff. Haha. Er dett et slags system det også? Til sommeren skal jeg lage syrom (hurra) ;)

Ønsker deg en flott uke!

-Mia- sa...

Fint syskrin! Og den boksen der var kjempesøt! Ha en fin kveld! Klem-Mia

Bette sa...

Ja,sant den sengen var praktisk?? Vet hvilken du mener fra Ikea. Vi skal faktisk kjøpe den til vår eldste sønn,han skal også få nytt rom nå i vår! Skikkelig omrokkering på rommene nå fremover=) Men må sikkert få spesiallaget en sånn dobbel-seng,og da bir det jo fort dyrt....
Fint sy-skrin du har fått! Jeg har ikke engang nål og tråd.....løper ned til mamma om noe trengs å bli sydd-he-he!
Ha en god natt!

-Bette-

Bo med barn sa...

Kloke ord fra deg..:) Og gratulerer med flott syskrin. Det er deilig å få orden i sakene.

Lena:)

Tulip sa...

Ja her var det orden i sysakene, det kan vi like!!!

Flott syskrin og boks. Heldig er du!

Kos deg:) natta

Shabby Charm sa...

Kjempe fint skrin. Jeg har også det samme til alle sysakene mine.
Ha en fin uke!

KLEM

kullervilla sa...

Härlig ordning du har på dina sysaker…
Kramiz//kullervilla

Kerstin sa...

ja det får jeg si, her var det orden i sysakene. Kjempeflott syskrin. Deilig å få orden på disse tingene:O=)


Ha en fin dag Klem Kerstin

Lena Bekkholt. sa...

Flott syskrin må jeg si,jeg fikk et et sånt til jul :D
Så nå må jeg bare få tømt og rydda i sybøtta mi hehe.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempeflott syskrin :) Har endå ikkje det, bruker ein slik ikea-kvit-boks til å romme alt av syutstyret mitt, siden eg har litt forskjellig anna utstyr, så er dei ikeaboksene veldig ok :) Får litt system på ting, og det er jo greit :) Ha ei herlig veke :) Godklem

sologbolig sa...

Sont syskrin har eg også, ikkje sant at det er fint ! og så har man jo x antall bokser og esker utenom da. Hihi!! Ha ein fin dag!

Anette sa...

Oj, det var kjempefint - mye finere enn min "verktøykasse" opprinnelig fra Biltema eller noe slikt... ;-) Har ikke sett dette før.

Bea's verden sa...

Det var jenta som hadde orden i sysakerne sine det...
Det er et flott syskrin du har fått deg.

Her står symaskin høyest på ønskelista til bursdagen min i mai. Kanskje jeg burde tilføre et syskrin til alle sysakene... hihi

mettemaja sa...

Da får vi se om jeg våger meg på noe spraying... Elsker orden og system jeg også, men det er liksom vanskelig å følge opp over tid. Med små rom til diverse saker pleier det å bli lettere. Koselig skrin! Jeg har også den Tilda boksen; har liksom lett for å bli kaotisk oppi den...

Lavendelheimen sa...

For en orden! Så flott. deilig å starte nyåret med :) Ville bare også si at såpen jeg har lukter veldig godt og så er den mild og god mot hendene. Kommer i glassflaske på 500 ml, så får du kjøpt refill til på 1 liter til samme pris så da blir det heller ikke så veldig dyrt... noen syns jo det er helt sykt å kjøpe en håndsåpe til over hundre kroner, men littegranne hverdagsluksus må vi ha ;)

Viola sa...

Oh vilket fint syskrin, det skulle jag vekrligen behöva, jag har mina sygrejor både här och där, imorgon börjar lärarjobbet igen, har blivit bortskämd med att vara ledig så länge, ha en bra kväll, klem

silje-sin sa...

Så kjekk den var:) Jeg kom plutselig på at du spurte etter nettbutikker hvor de selger Maileg! Har glemt å svare! Jeg har bestilt fra Plymshop, der har de en del, og god service! De andre stedene jeg har bestilt fra tror jeg har blitt lagt ned.. ellers kjøper jeg en del i butikker da, men er ikke lett å finne! Ellers har jo anne med butikken emmas verden mye maileg, og jeg tror hun sender (det har hun ihvertfall gjort til meg). Lykke til:) klem

Lavendula sa...

Det var et kjempefint skrin. Gratulerer.

Håper du har hatt en fin start på det nye året.

Klem fra meg

Ida sa...

Heeeeei :) Her er jeg ! Og med baby inni magen enda ja.. hhhmpf.. både drømmer og tenker om hååååper at han snart kan komme ut! Er i min 35.uke nå - så om to uker begynner jeg virkelig innsats for å få han ut! hehe.. det er bare at det er så fryktelig trangt nå! Han ligger med rumpen opp i ene ribbeinsiden og beina sparkende i den andre - HERLIG! Å snu seg fra ene siden i sengen til den andre er blitt ett så stort prosjekt at jeg heller vurderer liggesår - og dersom jeg mister noe på gulvet så gjennomgår jeg alltid om det virkelig er verdt å måtte bøye seg ned for å plukke opp igjen :)

Haha.. det er vel egentlig ikke så ille! Får litt kynnere og blir litt stiv i magen av å sitte for lenge foran symaskinen..hihi.. så jeg har kjøpt meg heklepinne idag - i morgen skal jeg på biblioteket og finne meg en bok om å lære å hekle..hihi :)

Tok meg en runde tilbake i bloggen din - skal si du får ting unnagjort ! SUPER FIN pose - også kjempekoselig at jeg kunne være til hjelp..hihi :) Syntes det er ordentlig koselig å se at du skriver at du fikk inspirasjonen fra meg *rørt* SNufs :)

Heldige du som har fått så fint syskrin - jeg har forløpig en hel haug med trekurver og ett lite skap i gangen til stoffet ! DEN SOM BARE HADDE HOBBYROM!!!!

Den kjolen fra noa noa så nyyyydelig ut - jeg kikket innom butikken i går - men fant bare store størrelser og gammelt nytt egentlig! Litt skuffet - men merker jo at motivasjonen for å kjøpe klær uteblir litt om dagene ! Gjett om jeg gleder meg til kulemagen er borte nå!!! :)

Og du - tilslutt - jeg SKAL teste ut spraymaling når jeg kan innånde det igjen! Det ser jo genialt ut! Benken ble kjeeeempefin!

Gode og massevis av klemmer fra rugeren :-)

Huset på toppen sa...

Hei
Så flott syskrin du har, nå gjelder det og holde orden,hihi:-) Mitt har en tendens til å bli overfylt og da finner jeg ikke noe....
Gratulerer med utmerkelser,velfortjent alle sammen:-)
Ha en fin uke!

Anettes hus sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Du er alltid så flink til å legge igjen hyggelige kommentarer:)

Så lekkert syskrin! Kjempe-fint!

Klem Anette:)

KKannDesign sa...

Hei og godt nytt år!

Så flott syskrin - jepp deilig med orden!
Så flott krakken/benken din ble! Vips!..lekker!

Ha en knall onsdag!

Loppehjemmet sa...

Åh, så fint! Mitt er i plast:( Mye gøyere å gi seg til med hobbyting når man har utstyret på plass! Så: Gratulerer med nytt syskrin!!