lørdag 24. januar 2009

Nå skal jeg ikke jazze opp påsken slik vi gjorde med jula her inne...

...to måneder før tida, men så noen nydelige påskeegg fra Jeanne d'arc inne hos White vintage forrige uke og fikk så lyst til å prøve å lage noen nye egg. Hadde tynt papir fra Panduro som vel egentlig er til decopage, og har brukt decopagelim for å feste til egget. Så tok jeg en blonde og limte på til slutt, hva synes du Heida-Anitha??
Nesten ferdig med stichingen også, skal sy selve puten senere i dag, men trenger gode råd til hvordan jeg bør feste det hvite stoffet på..? Tenker på å sy det rett på med en frynsekant rundt, men er usikker på om det blir for røft til det duse Tildastoffet..Gode råd mottas med takk!
Dreiv og styra i går kveld med å lage tre kolonner, alt bortsett fra innleggene ble borte og gjett om pulsen steg...klarte etter mye styr å finne alt igjen, hadde jo lagret. Det rare var at bloggen etterpå hadde ny skrift...?? Synes den er fin og tør ikke prøve på noe mer på noen dager, så jeg lar den være!!
Her laver snøen ned, eldstemann har hatt bestevennen på overnatting så nå blir det frokost med mye testosteron til bords!!
Ha en deilig lørdag!

40 kommentarer:

happy in pink sa...

god morgen:)
må bare si at den puta var nydelig:))) jeg er helt grønn på håndarbeid og sånne ting...det egget kjempesøtt...og fylt med godis blir det jo enda bedre;)))

god lørdag til deg...her laver også snøen ned:) vet ikke helt om jeg liker det...men pent er det jo!!!

klem tara...

Linda sa...

Hei!
åhh..slikt et nydelig påskeegg!
Koselig blogg du har med masse inspirasjon!

Ha en fin lørdag!

H elle K sa...

God morgen, tenk å kunne sy, jeg kan så vidt tråkle.. Puta blir lekker.. og egget var også fint.. Klem Kristin

Hespe sa...

Hei på deg....
Så flotte påskeegg du har laget. Jeg har kjøpt inn, og skal lage selv - mine blir hvite med blonder :o)

Så nydelig pute du har sydd også - flinke du!!!

Ha en flott lørdag!

Klem fra meg :o)

-Mia- sa...

Så flink du er, blir så imponert over alle som er så flinke til å lage ting! Kanskje jeg får tid til å prøve meg når minsten vokser av seg plukke-på-og-rive-ned-alt-jeg-kommer-over... :-) Ha en fin lørdag! Klem

silje-sin sa...

Så flott påskeegg! Er jo greit å begynne tidlig:) Puta var kjempefin! Her snør det også tett, vi er nesten innesnødd:) God helg! klem fra silje.

Aina sa...

HEI!

Har fått øynene opp for stitchery og synes det er kjempefint. Kanksje jeg må prøve dette også...

Skal man lage noe til påske må man jo kanskje begynne snart.... Heller litt ute i god tid, enn at det bare blir stress.... Da blir det jo ikke noe trivelig!!!

Hvis du vil beholde bloggen din med den bakgrunnen, går det ikke med 3 kolonner. Man må velge en av delene...tror jeg.... Jeg har 3 kolonner og ville ha fresh bakgrunn, men det ble bare rot..... Kanksje noen kan det også? Da vil jeg lære det også...

Ønsker deg en finfin lørdag og god helg!

-Aina Wie-

Herskapelig shabby sa...

Du altså, du er sååå flink! Har desverre ingen tips til deg der, sying er langt fra min sterkeste side.

Du kan jazze opp påsken du, selv er jeg ei juledame og noen påskedame blir jeg nok aldri, hihi. MEN, de eggene var veldig søte, så kanskje jeg lar meg friste :)Påskeegg må man jo ha! Men gule kyllinger... Lurer på hvem som kom opp med "Gult er kult!", vi kan jo gjøre det om til: "GULT ER UKULT!" Påskeliljer har riktignok sin sjarm da, men lengre enn dit strekker jeg meg ikke når det gjelder gult i hus altså :)

Ble lang dette, er nok litt pratesyk her jeg sitter "innestengt" med ei syk liten frøken, mens de andre er på skitur...

Ha en herlig lørdag, og lykke til med siste jobb på den nydelige puta di!

Klem :)

Hanne sa...

Riktig koselig og romantisk påske-egg du har laget. Ha en god helg.

-Mia- sa...

Glemte helt å svare på det med den boksen med skuffer, men jeg har ikke glemt deg! Du er skrevet ned som nr 1 på lista! :-) De kommer i slutten av februar, og jeg sier fra med en gang jeg har den! :-)

Christine Louise sa...

Koselig påskeegg :)

Jeg har selv laget det stictheriet.. Jeg bare sydde det rett på puten. Og tok blondekant rundt :) Så lekkert :)

God klem til deg

mettemaja sa...

Ja, ser du er i påskemodus også! Jeg som har noen Tilda kaniner jeg ikke sydde ferdig til påska i fjor bør kanskje gjøre ferdig dem... Orker ikke sånn gul-gul påske, men det er mye flott og i dempede farger.

Det påske-egget ditt var herlig! God lørdag. Klem!

liven sa...

Så flott pute da!!
Jeg blir helt imponert over alle de flinke damene her inne!!
Kjempesøtt påskeegg også!!
Ha en fortsatt fin lørdag:o)

Mitt og Mine sa...

Så kreativ du er, og så imponert jeg er over alt du får gjort/gjennomført med 3 gutter i huset!!! Synes ikke jeg får gjort ferdig eller begynt på noen prosjekter.. :l. Uansett...egget var kjempe fint og jeg kjenner jeg faktisk blir inspirert til å begynne å tenke påske jeg også. :)

Tulip sa...

Kjempefint påskeegg! Selv om jeg ikke har tenkt så langt frem i tid, det må jeg innrømme!

Puta ble veldig flott. Ville sydd stoffet på med en frynsekant, tror det blir fint med litt blanding av noe røfft og noe mykt!

Lykke til med enda flere gutter til frokosten!!

Viola sa...

Du, det är så många som förlorat sitt mateial på sina bloggar när man försökt ändra till 3 st kolumner så jag håller mig till det trygga: 2 st får det bli hos mig,

vilken rar kudde och påskägget så himla fint, jag har redan börjat lägga in påssaker i butiken och redan sålt en hel del och dessa har faktiskt gått till grannlandet Norge,

önskar dig en fin kväll, stor kram din VIOLA

Tonje sa...

Wow, for en briliant ide!! Superflott påskeegg.

Og nydelig pute!!!
Må si det igjen.. Du er vanvittig flink!!!!!

Ha en super lørdagskveld.

Klem Tonje

Torunn sa...

WOW så nydeleg!! Knallflotte!! Ynskjer deg ei fortsatt flott helg!

Crinoline sa...

Hei.Dette må jeg prøve meg på,påskeegget ble nydelig. Kanskje det er en idè å sy det hvite stoffet på og kante med en smal blonde?
Bloggen din er fin,også med ny skrift. Jeg tør ikke prøve meg med tre kolonner av redsel for å miste alt.Ønsker deg en god kveld.

Heidi-anitha sa...

Hei vennen!

Neimen, så søt du er:) Jammen er jeg nevnt i innlegget i dag- så koselig! Egget ditt er vakkert - så koselig å se et brunt.. det har jeg aldri sett før, men det fikk jeg inspirasjon i :) Takk:)

Du er jo flink til å være kreativ, og sy.. det vet jeg ingenting om....Men puta blir jo så fin!

God helg- kos deg masse.. og takk for at du er så veldog kos mot meg...Håper å se deg i butikken en dag:)

Stooor klem fra mamma meg.. som tørker spy og møkk...

Kerstin sa...

Så flott påske egg du har laget da. Hva bruker du som egg, isoporegg eller?

Nydelig pute du ¨lager deg også- gleder meg masse til å få litt mer energi igjen.

Har lånt meg bøker nå, for å virkleig slappe av(er ikke flink til det) : må stresse ned også kjenenr jeg, da er det godt med godt lese stoff.

Nyt helgen Klem Kerstin

Magny sa...

herligt,- bare jazz opp påsken du, vi tar imot alt...
klem og fin helg videre~~~~~*

Ida sa...

Hei my love !

Du er såååå herlig - tusen tusen millioner takk for skjønne ord hos meg ! Føler meg heller mindre smashing om dagene..hihi.. fikk kommentar fra min kjære om at gullknappene i jakken min idag virkelig fikk magen min til å strutte seg frem - han godtet seg med denne kommentaren helt til han ved en STOR feiltagelse kom til å prøve en Jean Paul boblejakke på en av de penere butikkene i byen i strl XXL - han er jo ikke sååå stor og reagerte ikke på det eller at jakken hadde innsvigning i livet - før jeg kom styrtende og med latteren hengende en mil foran meg - han hadde jo selvsagt tatt på seg en damejakke og så heeeerlig feminin ut.. jeg ler enda! Huffamej, jeg kan være ond! :-) Gullknapper meg her.. liksom :-)

Kjeeeeempefint egg forresten - huff - blir så opptatt av å snakke om meg selv ;-D - jeg syntes forøvrig det står stor respekt av hvor tidlig ute du er :-)

Og stickeriet ditt blir kjempefint - må kjøpe meg dette jeg også - om ikke det er gått ut nå - blir kjempefint på puten. Jeg er VELDIG for blondekanter da - om du ikke er lei av det! :) Kanskje frynser er fint også !?!? Gleder meg til å se ferdig resultat!

Ha en fin helg! Klemmer

Susanne sa...

Tusen takk for besøket, du er hjertelig velkommen igjen ;O) Ser du har mye vakkert og vise. Påske egget ble kjempefint! Kan være jeg klarer og prøve på et par i år... Hvis ikke, kommer jo disse vakre fra Jeanne Dàrc ;O)

Klem Susanne

Frida sa...

Hej vännen!
Vilket fint påskägg du har gjort och kudden kommer säkert att bli jättefin.
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Tove sa...

Påska, ja! Den hadde eg ikkje tenkt på endå! Men veit du? Eg er eigentleg ikkje eit påskemenneske. Eg plukkar inn greiner og heng opp nokre egg som eg og ungane har laga (+nokre skjønne som eg kjøpte på ein nettbutikk for nokre år sidan). For meg er påska tur i skog og mark, grilling i fjøra, krim i sofakroken og deilige fridagar ilag med familien. Det er ei veke for å prise friluftsutelivet, og då verkar gule lys og kyllingar litt tøvete. Må berre føye meg inn i rekka og skryte av både puta di og egget ditt, du er jammen flink!

He ein fin kveld!

Ida sa...

Åhneidu, min søte rampetuss - det skal nok mer enn det for å tippe ..kremt.. rulle.. denne damen utav sofaen! Jeg tror nok mange har blitt litt paff av hva som kan komme ut av mitt uskyldige ytre..hihi :).. og ettersom jeg er slik selv - så tåler jeg litt av hvert! Din kommentar var av den særdeles uskyldige sorten :-) Jeg får bare begynne å passe på undertøyet mitt etterhvert .. siden størrelsen har gått noe opp i det siste og muligens begynner å passe storemann :-) HAHAHA!

OdaAnna sa...

Så flott påskeegget ble da!! Puten og forresten;)

Emmas Verden sa...

Så flink du er :) Kjempefin pute!!!Det er utrolig kjekt å sy..rein terapi synes jeg :)Kos deg videre med Tilda boka,den har jeg også fått tak i og gleder meg til å sy masse fint!!!Klem Anne ;)

moa sa...

..god kveld i stova:0)
..jasså du skal jazze opp stemningen du, din luring....
søte egg, og helt nydelig pute..
guttemamma har som vanelig masse energi - jeg er som alltid, imponert over deg, anette...alt hva du får til..
kos deg videre i helgen med dine kreative prosjekter.
moaklem

Petunia sa...

Bare innom for en tyvtitt, men ville bare si at du har en flott blogg:)

Anita sa...

Så fint det blir, har nå lest gjennom her for festeråd, har ett lite motiv som skal på en mobilveske til største! Nå skal jeg skjære noen lapper! KOs deg!

Hilde Heimdal sa...

så skjønt det egget ble dåååå:))) Det var jo ikke et typisk "påskeegg" da!! Du kan jo ha det hele året etter min mening:)!

Flink du er til å sy:)))

Kort og Søm sa...

Hei du, takk for hyggelig kommentar hos meg :o)!
Puten blir kjempe fin den, hvis du ikke vil ha en frynsete kant kan du jo sy puten i lappetekknikk, med sticheriet i midten og kante med det andre stoffet!?
Mulighetene er jo maaaange, sy på en heklet kant kunne jo også være en ide!?
Tipper resultatet blir bra uansett,
ha en fin søndag, klem :o)

Anonym sa...

Hei på deg:)
Ja, det er ikke lenge til påske, tiden bare flyr avgårde...
Så fint påske egg og for å ikke snakke om den flotte puten du holder på med. Den kommer til å bli kjempefin med det stoffet.

Fortsatt fin søndag.
klem

Henriette sa...

Puta di vert kjempefin. Vert så imponert av kor mykje du får gjort!

Plastelina er forresten ein slager her i huset, men forandring fryder veit du;)

Ha ein flott kveld.
Klem:0)

Guo Guo sa...

guowenhao20150613
michael kors outlet
the north face uk
ray ban sunglasses online
the north face outlet
gucci outlet
mont blanc pens
prada shoes
kate spade outlet
cheap mlb jerseys
true religion
louis vuitton
lebron james shoes
evening dresses
michael kors outlet
links of london uk
toms shoes
celine outlet
marc jacobs outlet
tiffany and co
air jordan shoes
louis vuitton handbags
cleveland cavaliers jersey
abercrombie
prada handbags
tiffany jewelry
ralph lauren outlet
true religion jeans
the north face jackets
stuart weitzman boots
celine outlet online
coach outlet online
cheap snapbacks
true religion outlet
louis vuitton handbags
prada outlet
ysl outlet
soccer shoes
valentino outlet
michael kors handbags
kate spade handbags

Unknown sa...

ugg uk
oakley sunglasses canada
juicy couture outlet
air jordan 13
evening dresses
indianapolis colts jerseys
ugg boots
new orleans saints jerseys
nike running shoes
chicago blackhawks jersey
nike air max uk
nike trainers
denver broncos jerseys
true religion jeans
mizuno running
tory burch outlet
ysl outlet
hermes birkin
prada shoes
hermes belt
hermes outlet
michael kors outlet
arizona cardinals jerseys
michael kors uk
oakley sunglasses
moncler coats
los angeles clippers jerseys
mulberry outlet
real madrid jersey
seattle seahawks jerseys
gucci shoes
michael kors uk
bottega veneta outlet
vans shoes
atlanta falcons jersey
zhuweiming0622

Unknown sa...

pandora bracelets
soccer jerseys
michael kors outlet
michael kors bags
ralph lauren
michael kors
michael kors handbags
michael kors handbags
toms.com
coach factory outlet
adidas shoes
coach factory outlet
coco chanel
ray ban outlet
hollister clothing
ray ban wayfarer
christian louboutin shoes
michael kors
cheap toms sale for kis
kobe 8
fendi bags
jordan 11
celine
kids lebron james shoes
burberry sale
toms shoes
michael kors outlet
true religion outlet
nfl jerseys
coach outlet
toms promo code
abercrombie
polo ralph lauren outlet
retro jordans 13
true religion kids
cheap oakleys
20150704xiong

Stjsrty Xtjsrty sa...

zzzzz2018.6.6
nike shoes
air huarache
nike air jordan
nike tn pas cher
ed hardy uk
pandora
prada outlet
pandora charms
eagles jerseys
mulberry uk