lørdag 27. juli 2013

Vår sommer

Sommerferien begynte med noen dager på Norefjell, før vi hadde noen fine dager dager i Ebeltoft, Danmark. Så har vi vært to uker på Kypros, ferie med stor F! På de to ukene leste jeg fire bøker, trente masse og allikevel følte jeg at jeg tilbrakte 100% tid med familien... Guttene våre liker å være aktive, de spilte tennis hver dag, trente i helsestudio med pappa'n og spilte fotball om ettermiddagene med mange andre av de skandinaviske barna på Sunwing-hotellet..., rene treningsleiren!

Nå venter Norway-cup for de to eldste, det blir så utrolig gøy!
♥♥♥
Her nytes en stille lørdagskveld, fikk vasket gulv i ettermiddag (på høy tid) og jeg er som vanlig ekstra glad med "strøkent" hus....! Havneblues'n fra Drøbak sentrum høres helt opp til oss, nydelig å kunne ha dører og vinduer oppe sent på kvelden!
♥NYT HELGEN♥

11 kommentarer:

Anonym sa...

Høres virkelig ut som dere har hatt en herlig sommer med masse flotte opplevelser og minner:)
Lykke til på cup:)
Ønsker deg en strålende Søndag
Klem Merete

Anne sa...

Hei!Så koselig at du vil følge bloggen min! :) I dag har jeg faktisk fått hengt opp den søte vimpelen du laget, på gutterommet...den var bare så utrolig skjønn! Takk skal du ha! :) Kommer et lite innlegg om den snart tenker jeg ;) Høres ut som dere har hatt en herlig ferie så langt :) Nyt resten av sommeren og lykke til til guttene dine i Norway-cup!

Sommerklem Anne

Anne Eriksen Valstad sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Så koselig å følge deg her inne. Alltid så fine bilder. Håper at du får mange solrike dager framover og at sommeren varer leeeenge!

Klem, Anne <3

Anonym sa...

Dette Høyrtes ut som ein flott ferie,herlig å ha litt varierte reisemål:)
Herlige bilder og,såg og Høyrtes flott ut Kypros:)
Vi har kun vært et par dager på Sørlandet for med flytting så blei det prioritert iår:)

Nyt sommerdagene som ligger foran!
Klem fra Lillian

VINTAGELINE sa...

Hei

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Liker aktiv ferie i fint ver.
Lykke til på Norwaycup. Det blir nok supert!

Klem

-Mia- sa...

God helg til dere og!! Koselige bilder fra sommerferien! Idag er det første overskya dagen her på leeenge, så jeg skal få rydda og ordna etter turer og båtturer og alt annet som skaper rot.. ;-) Ha en strålende søndag! KLEM

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Det høres ut som sommer med stor S! Deilig nå ja, med herlig sommervarme - det trengte vi! Kos dere og lykke til med cupen!

Klem Cathrine :-)

Karen sa...

Det hørtes ut som den perfekte ferie! Her kunne jeg trengt litt husmorferie etter ferien, for jeg synes det bare har vært stress :( Skulle helst vært ett par stykker til av meg...
Trening ja - det er på tide å ta tak igjen etter en lat graviditet og barseltid :) Til høsten begynner jeg å instruere igjen, så må komme meg i form!

Ha en herlig søndag
*klemmer*

Mette sa...

Deilig sommer! Er det ikke rart hvordan man er så mye mere aktiv om sommeren? Her går det også i trening og aktiviteter som ellers slumrer resten av året... Herlig!

am design sa...

Hei på deg!

Så flott ferie dere har hatt :)
Syden og Danmark, bedre blir det ikke!!!
Også så sporty dere er!!!

Her har jeg rydda og gjort rent i dag. Det var ikke vanskelig å se at jeg har vært mest i butikken denne uka ;)

Sove godt.

Klem fra Anne-Marit

ToPlussTre sa...

Så koselig blogg du har! Gøy å se hvordan tilværelsen min med tre gutter kan om noen år (foreløpig krever de litt "hands on" oppfølgning med sine 3 og 1 år...) :-)