onsdag 20. juli 2011

Prøve

Jeg er stolt eier av ny telefon, hvit iPhone, bursdagsgave fra min kjære! Så dette er et forsøk på å blogge fra mobil..Litt mørkt bilde, men jeg øver som sagt! Noen som vet om en kan få bildene større uten å bruke pc?

♥Klemmer♥

- Posted using BlogPress from my iPhone

11 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, gratulerer med ny mobil :-) Ha en fortsatt fin kveld :-)

tove sa...

Kan desverre ikke hjelpe deg. Håper du finner ut av det.
Klem Tove

Anno 2009 sa...

Gratulerer med en ny mobil;). Kan heller ikke hjelpe deg. Men er ganske sikker på noen andre kan hjelpe deg;).

Ha en strålende fin kveld Anette;).

Klemklem fra Marilinn

Talentina sa...

så gøy! gratulerer med ny mobil:) jeg har ingen peilig på slike mobiler men det må jo være greit å kunne blogge fra mobilen!

Mette sa...

Hmmm... Det kan jeg ikke umiddelbart hjelpe deg med, men det var et godt spørsmål! Venter spent på å se om det er andre med svar...

Anitas hus sa...

Gratulerer med ny mobil, lite hjelp å få her også, men håper du finner ut av det;)

Ha en fin kveld!
Klem, Anita:O)

jannes hobbykrok sa...

Aner ikke hvordan man blogger fra mobil, men det hindrer meg IKKE i å være veldig misunnelig på gaven du fikk! Gratulerer,heldige deg!
Klem,Janne

Jannicke sa...

åå, heldiggrisen!! :o) jeg skal få arve min sønn sin når han skal få ny (hehe) - så her er det snudd helt på hodet når det gjelder hvem som vanligvis arver hvem :o) Kos deg med din nye mobil! Sommerklem til deg.

Thelma Louise sa...

Skrabbis og grattis med vel overstått.:-)) kjekt å kunne blogge fra mobilen...datteren min vet alt om iphone..jeg er blank som bare det.:-))

Lykke til..

Thelma Louise sa...

Skrabbis og grattis med vel overstått.:-)) kjekt å kunne blogge fra mobilen...datteren min vet alt om iphone..jeg er blank som bare det.:-))

Lykke til..

Frida sa...

Så mysigt ni har det! Grattis till din nya mobil. En vit I phone skulle jag gärna vilja ha. Grattis i efterskott! Hoppas det finns någon som kan hjälpa dig.
Kram Frida