tirsdag 17. mai 2011

Gratulerer med dagen!!

Håper alle har hatt en herlig feiring! Jeg sitter i stille hus, store og små mannebein sover etter dagens festlighter. Jeg blogger fjorårets 17.mai bilder...har ikke tatt andre enn av familien i dag og dessuten tror jeg det har kommet mange nye lesere siden i fjor.
Dagen startet med frokost , før det bar avsted til skolen for årets barnetog. Etter det var det arrangement på skolen før vi ,tradisjonen tro, dro på lunsj til morfar. Til slutt gikk turen ned til Drøbak igjen for å se borgertoget. Vi koste oss til slutt på en av de koselige spisestedene i sentrum, før vi trasket hjem og byttet ut bunader med kosetøy.
Tror de frustrerte i Wisteria Lane taper for sengen...

9 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Ingenting er mer deilig enn kosetøy på kvelden;))

Klem klem
ANETTE:)

Kort og Søm sa...

Gratulerer med dagen til deg også,
vi har hatt en fin feiring i dag.
Trøtte ben her...*smiler*..mye gåing i dag!
Klem Fredrikke

Pink lady sa...

Hei!! Last ned bloggpress på iPhone. Bildene tar du med kamera på iPhone, du velger blant de bildene som ligger på telefonen. Det er superenkelt! Jeg hadde aldri vært bort i det før men fant ut av det på mindre enn ett minutt! Perfekt for impulsblogging!!

Unknown sa...

Gratulerer med dagen til deg også!
deilig å slappe av etter en lang dag i (trang) bunad;)

KLEM

Hilde sa...

Høres ut som en flott dag! Slik skal det liksom være på 17. ,mai - litt hektiskt og variert og lykkelig med bena høyt på kvelden.
Hilde

Kjolesnekkern sa...

Det høretes ut som en kjempekoselig dag, deilig med koseklær etter bunadsdag. Klem

liven sa...

Vel overstått 17.Mai Anette....og ha en forstsatt fin uke :o)

FlorasFrue sa...

Høres ut som en flott 17mai!
Vi hadde en kjempekoselig dag - men det beste av alt er når bunaden kan erstattes av dongeri og hunden og jeg kunne ta oss en lang kveldstur:))
God onsdag - og herlige hverdag!!

(eddas) sa...

Ja..det var godt og komme i kosetøyet her og syv tiden:)Blir en lang dag med mye aktivitete,men jeg koste meg sammen med min A4 familie:)
Vi var jo utrolig heldig med været:)
klemklem klem