onsdag 13. april 2011

Tavlemaling og tanker om bloggingen min...

På en skapvegg på kjøkkenet, har vi tavlemaling. Synes det er en tøff kontrast til hvitt! Her henger ukeplaner og ellers ting vi må huske på. Den svarte veggen kom enda bedre til sin rett da skapene ble hvite synes jeg!
♥♥♥
Jeg rydder opp i livet mitt om dagen...og må finne ut hva jeg må ta bort for å ikke bruke opp energien min. Bloggen er en svært kjær hobby og jeg finner daglig masse inspirasjon og energi inne hos dere! Samtidig kan jeg ikke å sitte lenge ved pc'n og det betyr at jeg må velge bort å kommentere på andres blogger. Iallefall i det daglige. Kjennes rart..for jeg setter stor pris på hyggelige kommentarer på bloggen min og jeg har hatt som filosofi å kommentere hos alle som legger igjen hilsen hos meg. Men med tre barn, mann, hus og jobb må jeg prioritere andre ting.
Men titte innom, DET gjør jeg!!
Varm klem fra

34 kommentarer:

Ida sa...

KJÆRE Anette vennen!
Det er nok slik det er for de aller fleste! Jeg har dårlig samvittighet for alle de som er innom meg og legger igjen hyggelige ord. Jeg har egentlig lenge vært dårlig på kommentarer tilbake, ikke fordi jeg ikke vil, ikke ser eller ikke liker det andre blogger om - men rett og slett fordi jeg synets bloggen er tidkrevende nok som den er. Det er en hobby - og slik bør det være! Derimot blir jeg sÅ utrolig glad for kommentarer - så jeg føler selv også at det blir litt dobbelmoral i det hele.. menmen.. viktig med de rette prioriteringene - og da mener jeg selvsagt at barn og mann iallefall kommer aller først!

Aporpos det - når er det henting i barnehage!

SMASK

ps. nyyyyyyyyyyydelig kjøkken :)))))

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Anette!
Tack för hälsningen och jag förstår att man ibland får prioritera om här i livet.
Att blogga är super roligt men det kräver en hel del tid oxå.

Du har aldrig sett vita vallmo och en bloggerska ifrån Finland har aldrig sett blå vallmo.., hmm, undrar om det är jag som bara har drömt om dessa vallmo?:))))

Japp, jag bor ju ganska nära Halden så jag skall minsann skriva upp det på min köplista nästa gång jag åker dit.
Ha en skön eftermiddag Anette.
Kram
Marianne

Hulda sa...

Slik er det i blant, man har ikke alltid tid til å skrive til alle man gjerne ville. Likte veggen din godt. Stilig!

Mette sa...

Hei pa deg, sann er det for oss alle, tror jeg. Jeg prover ogsa a legge igjen spor, men noen ganger strekker bare tiden ikke til. Uansett, man kan jo se pa statistikken at 'noen' er innnom bloggen selv om de ikke har lagt igjen spor... ;-)

La det ikke bli en byrde! Prioritering av 'det virkelige livet' er viktigst!

klem Mette

Camillas Romantiske hjem sa...

Hei Anette! Tror vi har det som deg de fleste av oss. Jeg har heller ikke alltid tid til å kommentere, men har bestemt meg for å ikke ha dårlig samvittighet for det. Kommer til å følge deg uansett:) Stor klem!:)

Besta sa...

Du er nok ikke alene. Tror det er sånn for de fleste av oss, i allefall har jeg det sånn også i perioder. Bloggen skal være en hyggelig hobby men det kan lett ta over hånd hvis en skal "henge" med over alt. Og glem alt som heter dårlig samvittighet.
klem fra marilyn

h.espe sa...

Kjære søte, snille, gode Anette!!

Duuuu, dette forstår jeg da så veldig, veldig godt. Jeg har jo nevnt det for deg ved et par anledninger, at jeg ikke forstår at du rekker over..! Det er viktig å prioritere riktig, og for deg betyr det nå at du må ta det roligere med bloggingen - synes det høres fornuftig ut :o) Skulle jo selvsagt ønske at du kunne tittet innom og 'skravlet' både titt og ofte, du vet jo hvor mye jeg setter pris på deg! Men, kanskje kan du titte innom av og til - når energien, tiden og lysten er der, og kanskje treffes vi igjen snart også - hvem vet...;o)

Ro ned og bruk dagene riktig - glad i deg vennen!!!

Stor klem fra Hildegunn

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära Anette,

Jättesnyggt där med den svarta tavelväggen, och väldigt praktiskt att hjälpa till med viktiga kom-ihåg.

Vad beträffar bloggtankar så är vi många som känner likadant. Min önskan och ambition har ju alltid varit att jag vill kommentera hos alla som lämnar snälla ord hos mig, men det bara gååååår inte längre. Det är då bloggen blir till ett stresspåslag som inte är hälsosamt.

Det känns jätteledsamt att inte kunna vara artig och hälsa på hos andra söta bloggerskor som man skulle önska, men de flesta har det ju likadant! Och vi förstår så väl att du måste titta på hur du använder din tid, med ett liv så fullt av famlij och andra saker. För alla dina läsare vill dig ju väl och önskar bara allra mest att du skall må bra!

De varmaste kramar till dig och var rädd om dig!

Helena

@afjo72 sa...

Huff, jeg er heller ikke så flink til å kommentere alltid... *flau* Men; sånn er hverdagslivet for de fleste - travelt travelt! :o)

Kos deg med bloggen likevel du - ønsker deg en super ettermiddag!

Crinoline sa...

Kjære,Anette.Tavleveggen ble knallfin sammen med den hvite innredningen. Jeg synes at du bør prioritere din egen helse og familien. Bloggen skal være en hyggelig hobby,ikke stress. Er glad for hver eneste kommentar jeg får,men det første året bruke jeg alt for mye tid til blogging.Etter snart 2 1/2 år har jeg innsett at jeg må prioritere litt annerledes. Ikke har vi små barn som skal følges opp lengere heller. Hadet bra,Anette.Ønsker deg en god og avslappende påske. Har du tenkt på å dra på det store bloggtreffet i Oslo?Klem

hobbyvimsa sa...

Skjønner deg godt.Gjør det som er best får deg selv;>)

Ha en fin dag!!

Klem Linda

Unknown sa...

Kjære Anette-mor;)
Selvfølgelig skal du velge og bruke energien din på familie, venner og jobb i første omgang, det skjønner vi alle;))
Det er viktig og tenke på kroppen og det virkr som du har skjønt det, hihi;))
Hygelig om du fortsatt kommer til og legge inn innlegg, henter så masse inspirasjon her hos deg ♥
Fint at du sier ifra at du ikke kommer til og kommentere så masse, så vet vi det;)) Kunne jo hende vi ble litt redd for og ha sagt noe galt, hihi...

Kos deg med familien og lad batteriene dine når det trengs du, og kom tilbake for fullt når det passer deg, det er ingen tvil om at blogging tar tid!

Ønsker deg alt godt;=)

Klem Line

Kort og Søm sa...

Sånn er det jo bare, tid og energi kan ikke rekke til alt man vil bestandig, og da blir man nødt til å prioritere...

Håper du får en fin og avslappende påske!
Klem Fredrikke

Beth sa...

Blogg kun når du har lyst og føler for det. Av og til må vi gjøre noen valg her i livet. Med sykdom har jeg fått merke det på kroppen jeg også, ME og brystkreft... Jeg blogger litt når jeg føler overskuddet er der, koselig å ha litt "kontakt" med andre. Håper du ikke velger bort bloggen din helt, da vil du bli savnet, det skal du vite...
Varme tanker og en stooor klem sender jeg deg...:-)

(eddas) sa...

Skjønner deg så himla godt....tenk på deg selv du.....
Jeg titter innom uansett...og så sees vi vel ved en anledning i fremtiden igjen...:)
Stilig med den tavlen...sort og hvitt er jo en flott kontrast....
klemklem til deg...

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flott tavle! :)

Jeg kjenner meg så godt igjen i det du beskriver her - og jeg tror det er mange med deg som har det sånn. Jeg er ofte innom og titter både på din og andres blogger uten å ta meg tid til å legge igjen kommentar hver gang.

Har en give away inne hos meg, så har du lyst til å delta, er du velkommen til det!
Klem

Hildemor sa...

Stilig tavle:),
forstår godt det med bloggingen ja,
er tilbake i jobb og med 3 barn og mann bilr det litt travelt;),
Klem Hilde

♥ Netta ♥ sa...

Så utrolig flott det var med tavlemaling på kjøkkenet, dekorativt og praktisk.

Jeg skjønner veldig godt dine tanker rundt blogging. Føler også selv at det tar mye tid, men jeg har stor glede både av å lage innlegg og av å titte på andres blogger. Jeg klarer heller ikke å kommentere hos alle som kommenterer inne hos meg, men prøver å ta en tur innom med jevne mellomrom. Kommer til å savne de koselige ordene fra deg, men det er godt å vite at du titter innom innimellom :-)

Klem
Netta

Rosehagen sa...

Hei på deg.
Forstår deg veldig godt. Har selv vært veldig syk og måneder på sykehus. Mye måtte velges bort.
Noen valg var enkle, mens andre har jeg fortsatt problemer med at jeg tok.
Livet er ikke altid lik A4.

Gleder meg til å titte innom bloggen din videre og hente inspirasjon;)
Nyt familien din.
Klem

Unknown sa...

Slik er det iblant... Det tar tid å lage innlegg og det tar tid å lese og kommentere innlegg. Og enda så hardt man ønsker det strekker ikke alltid tiden til.

KLEM

Jannicke sa...

Det lyder veldig fornuftig, Anette :o)
Kjempestilig vegg!! Klem j.

fryd&forandring sa...

Kos deg med bloggingen du, med eller uten tilbakemelding!! Det tar tid og kommentere til alle når du får så mange kommentarer som deg -ikke ha dårlig samvittighet! Jeg er blitt mer en bloggsurfer for tiden, er innom og leser, men legger bare av og til igjen kommentar -nettopp fordi det tar tid! Men så er det de gangene jeg bare MÅ skrive noe, sånn som nå, hihi!! Nå skal jeg legge meg, gleder meg til flere innlegg fra deg fremover! Klem

Junk De Lux sa...

Hei skjønneste Anette!!

Tror dette er noe de fleste bloggere tar stilling til etter en tid og synes førstepri må være å lage innlegg...det er det i alle fall hos meg!
Så derfor er det lenge siden jeg har hatt meg en runde også og må jo bare si at kjøkkenet ditt har blitt helt vidunderlig!!!

Håper du får en deilig og avslappende påske og at alt faller på plass etterhvert!

Stoooor klem!

liven sa...

Hei Anette!
Slik er det...og vi damer har vel egentlig alltid dårlig samvittighet....Bare legg ut dine koselige innlegg og kommenter når du har tid og lyst!
I påsken skal vi skifte kjøkken i utleieleiligheten vår. Male vinduskarmer og dører skal også gjøres....puh....er litt å ta fatt på! En dør på kjøkkenet har jeg tenkt å male med tavlemaling...synest det er tøft!!
Kjøkkenet ditt under her ble nydelig! Har en baderomsinnredning i bjørk...og nå klør jeg i malehånden :o)

Ønsker deg fine vårdager og en god påske Anette....håper du får kose deg masse!!

verdens heldigste mamma sa...

Hei Anette :)

Nå er det lenge siden jeg har komentert hos deg, men jeg er her støtt for det. Jeg trur de fleste av oss skjønner at dette med bloggingen og komentering må nedprioriteres støtt. Det er ikke lett og få til alt man så gjerne har lyst til. Du har jo hvert helt ram på komentering og jeg har stadig lurt på hvordan du klarer det!!! :) Nå skjønner jeg deg så godt at dette må nedprioriteres. Du har mer en nok andre ting og gjøre kjære venn.

Hytta deres er bare helt utrolig nydelig!!! Jeg blir missunnelig oppover ørene, på en god måte selfølgelig, og gleder meg så ille over bildene du vil vise oss. Kan tenke meg at dette er ferie paradise hvor dere kan danne mange fine minner. Dere vel undt! Jeg gleder meg over våren som er kommet til oss og koser meg ute med ungene hver dag, innimellom jobbing og husarbeidet. Får heller aldri tid til alt jeg vil, som og være isammen med alle man helst skulle ønske og sett hver eneste uke. Det er den tiden. Men vi er alle isamme båt heldigvis og skjønner at man ikke rekker over alt.

Vi snakkes Anette, når vi har god tid til og kose oss med bloggen og hverandre.

Ha en hærlig vår og sommer med guttene dine, hytta og alt dere skal kose dere med.

Mange varme klemmer fra Johanne, i det lille huset, i skogen ...

Line`s MorsommeTing sa...

Vanskelig balansegang det der.Du er jo ærlig om det, og det tror jeg er bra.
Selv bruker jeg kanskje mer tid på å titte i andres blogger og det tar tid å legge igjen kommentarer. Jeg synes jo selvfølgelig det er koselig da å få kommentarer tilbake. Dersom man ikke får, så lurer man jo på om det er noe galt. Så det er både riktig og viktig av deg å si det som det er.. at det tar for mye tid av din hverdag. Da forstår folk bedre..
Jeg har faktisk selv vurdert å slutte bloggingen fordi jeg synes jeg legger så mye tid i det. At det heller kan være bedre å lese andres blogger og få inspirasjon på en måte.
Forresten.. tavlen din er kjempefin. Jeg har to høyskap på kjøkkenet hvor jeg vurderer å male begge sideveggene med tavlemaling. Praktisk og stilig:)

Ha en fin dag Anette:)
Gode klemmer fra Line

Nina B. sa...

Så utrolig flott kjøkkenet er blitt! Skjønner GODT at du/dere er storfornøyde :)

Noen ganger må vi bare ta et oppgjør og vurdere hva en kan, og har mulighet til å bruke tid på. Sånn er det for alle, så ikke ha noe dårlig samvittighet for det.
Du legger igjen et ord eller to når du har tid og anledning!

Kos deg masse videre på fine kjøkkenet ditt! Og god påske!!

klem Nina

MODERN COUNTRY sa...

Jeg skjønner deg så godt Anette. Etterhvert som tiden går ser man hva som er viktig å prioritere og forhåpentligvis blir man da også bedre til å dele inn dagen sin. Det er viktig å ta vare på den positive energien ! :) Sånn var det med meg også. Nå tar jeg meg en rundtur når jeg har nok tid, og så blir det en liten hilsen i ny og ne. Det gir mer glede og mindre skyldfølelse.

En herlig vår til deg og dine,
Aina

Tino sa...

Så stilig med tavlemalingen!
Har full forståelse for at du ikke har tid til å kommentere hos alle. Bloggingen skal jo være lystbetont, men kan lett stjele litt mye tid.
Ønsker deg en fin torsdagskveld!
Klem T

John sa...

kate spade
air max
christian louboutin outlet
ed hardy outlet
new balance outlet
louboutin
michael kors
prada outlet
louboutin
michael kors handbags
instyler max
coach outlet canada
cheap jerseys
nike store uk
adidas originals
louis vuitton pas cher
instyler curling iron
prada uk
north face
ray ban outlet
nike air force 1
kate spade uk
pandora
cheap uggs boots
juicy couture
tory burch outlet
gucci outlet
polo outlet
louis vuitton outlet
2015924yuanyuan

Unknown sa...

cheng0925
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
nike trainers, http://www.niketrainers.me.uk/
air jordan 4, http://www.airjordan4.org/
toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
nike outlet store, http://www.nikeoutletstore.us/
true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
air max 2014, http://www.airmax2014.net/
cheap michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
coach outlet canada, http://www.coachoutletcanada.com.co/
the north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
swarovski crystal, http://www.swarovskicrystals.co.uk/
ugg outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.eu.com/
montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
cheap nfl jerseys, http://www.cheap-nfljersey.us.com/

Unknown sa...

2016-4-9 leilei
nike running shoes
asics gel kayano
salvatore ferragamo
polo outlet
michael kors outlet
ghd hair straighteners
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
burberry outlet online
toms outlet
under armour outlet
toms outlet
armani exchange
hermes outlet
toms outlet
converse shoes
fitflops sale
rolex daytona
longchamp outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
jimmy choo outlet store
timberland boots
michael kors outlet
michael kors handbags
louis vuitton bags
ferragamo shoes
canada goose jackets
coach outlet
canada goose sale
ed hardy
michael kors outlet
burberry
michael kors handbags
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
designer handbags outlet
instyler max
ray ban sunglasses
nike air max 90

Unknown sa...

www0730
pandora jewelry outlet
manolo blahnik shoes
adidas outlet online
ralph lauren outlet
snapbacks wholesale
ralph lauren uk
pandora jewelry outlet
coach outlet
dsquared
nike shoes









yanmaneee sa...

kyrie 4
air max 95
louboutin shoes
stephen curry shoes
curry 6
supreme outlet
fila sneakers
russell westbrook shoes
jordan shoes
jordan shoes