onsdag 13. april 2011

Tavlemaling og tanker om bloggingen min...

På en skapvegg på kjøkkenet, har vi tavlemaling. Synes det er en tøff kontrast til hvitt! Her henger ukeplaner og ellers ting vi må huske på. Den svarte veggen kom enda bedre til sin rett da skapene ble hvite synes jeg!
♥♥♥
Jeg rydder opp i livet mitt om dagen...og må finne ut hva jeg må ta bort for å ikke bruke opp energien min. Bloggen er en svært kjær hobby og jeg finner daglig masse inspirasjon og energi inne hos dere! Samtidig kan jeg ikke å sitte lenge ved pc'n og det betyr at jeg må velge bort å kommentere på andres blogger. Iallefall i det daglige. Kjennes rart..for jeg setter stor pris på hyggelige kommentarer på bloggen min og jeg har hatt som filosofi å kommentere hos alle som legger igjen hilsen hos meg. Men med tre barn, mann, hus og jobb må jeg prioritere andre ting.
Men titte innom, DET gjør jeg!!
Varm klem fra

44 kommentarer:

Ida sa...

KJÆRE Anette vennen!
Det er nok slik det er for de aller fleste! Jeg har dårlig samvittighet for alle de som er innom meg og legger igjen hyggelige ord. Jeg har egentlig lenge vært dårlig på kommentarer tilbake, ikke fordi jeg ikke vil, ikke ser eller ikke liker det andre blogger om - men rett og slett fordi jeg synets bloggen er tidkrevende nok som den er. Det er en hobby - og slik bør det være! Derimot blir jeg sÅ utrolig glad for kommentarer - så jeg føler selv også at det blir litt dobbelmoral i det hele.. menmen.. viktig med de rette prioriteringene - og da mener jeg selvsagt at barn og mann iallefall kommer aller først!

Aporpos det - når er det henting i barnehage!

SMASK

ps. nyyyyyyyyyyydelig kjøkken :)))))

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Anette!
Tack för hälsningen och jag förstår att man ibland får prioritera om här i livet.
Att blogga är super roligt men det kräver en hel del tid oxå.

Du har aldrig sett vita vallmo och en bloggerska ifrån Finland har aldrig sett blå vallmo.., hmm, undrar om det är jag som bara har drömt om dessa vallmo?:))))

Japp, jag bor ju ganska nära Halden så jag skall minsann skriva upp det på min köplista nästa gång jag åker dit.
Ha en skön eftermiddag Anette.
Kram
Marianne

Hulda sa...

Slik er det i blant, man har ikke alltid tid til å skrive til alle man gjerne ville. Likte veggen din godt. Stilig!

Mette sa...

Hei pa deg, sann er det for oss alle, tror jeg. Jeg prover ogsa a legge igjen spor, men noen ganger strekker bare tiden ikke til. Uansett, man kan jo se pa statistikken at 'noen' er innnom bloggen selv om de ikke har lagt igjen spor... ;-)

La det ikke bli en byrde! Prioritering av 'det virkelige livet' er viktigst!

klem Mette

Camillas romantiske hjem sa...

Hei Anette! Tror vi har det som deg de fleste av oss. Jeg har heller ikke alltid tid til å kommentere, men har bestemt meg for å ikke ha dårlig samvittighet for det. Kommer til å følge deg uansett:) Stor klem!:)

Besta sa...

Du er nok ikke alene. Tror det er sånn for de fleste av oss, i allefall har jeg det sånn også i perioder. Bloggen skal være en hyggelig hobby men det kan lett ta over hånd hvis en skal "henge" med over alt. Og glem alt som heter dårlig samvittighet.
klem fra marilyn

Hespe sa...

Kjære søte, snille, gode Anette!!

Duuuu, dette forstår jeg da så veldig, veldig godt. Jeg har jo nevnt det for deg ved et par anledninger, at jeg ikke forstår at du rekker over..! Det er viktig å prioritere riktig, og for deg betyr det nå at du må ta det roligere med bloggingen - synes det høres fornuftig ut :o) Skulle jo selvsagt ønske at du kunne tittet innom og 'skravlet' både titt og ofte, du vet jo hvor mye jeg setter pris på deg! Men, kanskje kan du titte innom av og til - når energien, tiden og lysten er der, og kanskje treffes vi igjen snart også - hvem vet...;o)

Ro ned og bruk dagene riktig - glad i deg vennen!!!

Stor klem fra Hildegunn

Helena, The Swenglish Home sa...

Kära Anette,

Jättesnyggt där med den svarta tavelväggen, och väldigt praktiskt att hjälpa till med viktiga kom-ihåg.

Vad beträffar bloggtankar så är vi många som känner likadant. Min önskan och ambition har ju alltid varit att jag vill kommentera hos alla som lämnar snälla ord hos mig, men det bara gååååår inte längre. Det är då bloggen blir till ett stresspåslag som inte är hälsosamt.

Det känns jätteledsamt att inte kunna vara artig och hälsa på hos andra söta bloggerskor som man skulle önska, men de flesta har det ju likadant! Och vi förstår så väl att du måste titta på hur du använder din tid, med ett liv så fullt av famlij och andra saker. För alla dina läsare vill dig ju väl och önskar bara allra mest att du skall må bra!

De varmaste kramar till dig och var rädd om dig!

Helena

Småbyliv sa...

Huff, jeg er heller ikke så flink til å kommentere alltid... *flau* Men; sånn er hverdagslivet for de fleste - travelt travelt! :o)

Kos deg med bloggen likevel du - ønsker deg en super ettermiddag!

Crinoline sa...

Kjære,Anette.Tavleveggen ble knallfin sammen med den hvite innredningen. Jeg synes at du bør prioritere din egen helse og familien. Bloggen skal være en hyggelig hobby,ikke stress. Er glad for hver eneste kommentar jeg får,men det første året bruke jeg alt for mye tid til blogging.Etter snart 2 1/2 år har jeg innsett at jeg må prioritere litt annerledes. Ikke har vi små barn som skal følges opp lengere heller. Hadet bra,Anette.Ønsker deg en god og avslappende påske. Har du tenkt på å dra på det store bloggtreffet i Oslo?Klem

hobbyvimsa sa...

Skjønner deg godt.Gjør det som er best får deg selv;>)

Ha en fin dag!!

Klem Linda

Har en drøm... sa...

Kjære Anette-mor;)
Selvfølgelig skal du velge og bruke energien din på familie, venner og jobb i første omgang, det skjønner vi alle;))
Det er viktig og tenke på kroppen og det virkr som du har skjønt det, hihi;))
Hygelig om du fortsatt kommer til og legge inn innlegg, henter så masse inspirasjon her hos deg ♥
Fint at du sier ifra at du ikke kommer til og kommentere så masse, så vet vi det;)) Kunne jo hende vi ble litt redd for og ha sagt noe galt, hihi...

Kos deg med familien og lad batteriene dine når det trengs du, og kom tilbake for fullt når det passer deg, det er ingen tvil om at blogging tar tid!

Ønsker deg alt godt;=)

Klem Line

Kort og Søm sa...

Sånn er det jo bare, tid og energi kan ikke rekke til alt man vil bestandig, og da blir man nødt til å prioritere...

Håper du får en fin og avslappende påske!
Klem Fredrikke

Beth sa...

Blogg kun når du har lyst og føler for det. Av og til må vi gjøre noen valg her i livet. Med sykdom har jeg fått merke det på kroppen jeg også, ME og brystkreft... Jeg blogger litt når jeg føler overskuddet er der, koselig å ha litt "kontakt" med andre. Håper du ikke velger bort bloggen din helt, da vil du bli savnet, det skal du vite...
Varme tanker og en stooor klem sender jeg deg...:-)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Skjønner deg så himla godt....tenk på deg selv du.....
Jeg titter innom uansett...og så sees vi vel ved en anledning i fremtiden igjen...:)
Stilig med den tavlen...sort og hvitt er jo en flott kontrast....
klemklem til deg...

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flott tavle! :)

Jeg kjenner meg så godt igjen i det du beskriver her - og jeg tror det er mange med deg som har det sånn. Jeg er ofte innom og titter både på din og andres blogger uten å ta meg tid til å legge igjen kommentar hver gang.

Har en give away inne hos meg, så har du lyst til å delta, er du velkommen til det!
Klem

Hildemor sa...

Stilig tavle:),
forstår godt det med bloggingen ja,
er tilbake i jobb og med 3 barn og mann bilr det litt travelt;),
Klem Hilde

♥ Netta ♥ sa...

Så utrolig flott det var med tavlemaling på kjøkkenet, dekorativt og praktisk.

Jeg skjønner veldig godt dine tanker rundt blogging. Føler også selv at det tar mye tid, men jeg har stor glede både av å lage innlegg og av å titte på andres blogger. Jeg klarer heller ikke å kommentere hos alle som kommenterer inne hos meg, men prøver å ta en tur innom med jevne mellomrom. Kommer til å savne de koselige ordene fra deg, men det er godt å vite at du titter innom innimellom :-)

Klem
Netta

Rosehagen sa...

Hei på deg.
Forstår deg veldig godt. Har selv vært veldig syk og måneder på sykehus. Mye måtte velges bort.
Noen valg var enkle, mens andre har jeg fortsatt problemer med at jeg tok.
Livet er ikke altid lik A4.

Gleder meg til å titte innom bloggen din videre og hente inspirasjon;)
Nyt familien din.
Klem

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Slik er det iblant... Det tar tid å lage innlegg og det tar tid å lese og kommentere innlegg. Og enda så hardt man ønsker det strekker ikke alltid tiden til.

KLEM

Jannicke sa...

Det lyder veldig fornuftig, Anette :o)
Kjempestilig vegg!! Klem j.

fryd&forandring sa...

Kos deg med bloggingen du, med eller uten tilbakemelding!! Det tar tid og kommentere til alle når du får så mange kommentarer som deg -ikke ha dårlig samvittighet! Jeg er blitt mer en bloggsurfer for tiden, er innom og leser, men legger bare av og til igjen kommentar -nettopp fordi det tar tid! Men så er det de gangene jeg bare MÅ skrive noe, sånn som nå, hihi!! Nå skal jeg legge meg, gleder meg til flere innlegg fra deg fremover! Klem

HANNES DAGBOK sa...

Hei skjønneste Anette!!

Tror dette er noe de fleste bloggere tar stilling til etter en tid og synes førstepri må være å lage innlegg...det er det i alle fall hos meg!
Så derfor er det lenge siden jeg har hatt meg en runde også og må jo bare si at kjøkkenet ditt har blitt helt vidunderlig!!!

Håper du får en deilig og avslappende påske og at alt faller på plass etterhvert!

Stoooor klem!

liven sa...

Hei Anette!
Slik er det...og vi damer har vel egentlig alltid dårlig samvittighet....Bare legg ut dine koselige innlegg og kommenter når du har tid og lyst!
I påsken skal vi skifte kjøkken i utleieleiligheten vår. Male vinduskarmer og dører skal også gjøres....puh....er litt å ta fatt på! En dør på kjøkkenet har jeg tenkt å male med tavlemaling...synest det er tøft!!
Kjøkkenet ditt under her ble nydelig! Har en baderomsinnredning i bjørk...og nå klør jeg i malehånden :o)

Ønsker deg fine vårdager og en god påske Anette....håper du får kose deg masse!!

verdens heldigste mamma sa...

Hei Anette :)

Nå er det lenge siden jeg har komentert hos deg, men jeg er her støtt for det. Jeg trur de fleste av oss skjønner at dette med bloggingen og komentering må nedprioriteres støtt. Det er ikke lett og få til alt man så gjerne har lyst til. Du har jo hvert helt ram på komentering og jeg har stadig lurt på hvordan du klarer det!!! :) Nå skjønner jeg deg så godt at dette må nedprioriteres. Du har mer en nok andre ting og gjøre kjære venn.

Hytta deres er bare helt utrolig nydelig!!! Jeg blir missunnelig oppover ørene, på en god måte selfølgelig, og gleder meg så ille over bildene du vil vise oss. Kan tenke meg at dette er ferie paradise hvor dere kan danne mange fine minner. Dere vel undt! Jeg gleder meg over våren som er kommet til oss og koser meg ute med ungene hver dag, innimellom jobbing og husarbeidet. Får heller aldri tid til alt jeg vil, som og være isammen med alle man helst skulle ønske og sett hver eneste uke. Det er den tiden. Men vi er alle isamme båt heldigvis og skjønner at man ikke rekker over alt.

Vi snakkes Anette, når vi har god tid til og kose oss med bloggen og hverandre.

Ha en hærlig vår og sommer med guttene dine, hytta og alt dere skal kose dere med.

Mange varme klemmer fra Johanne, i det lille huset, i skogen ...

Line`s MorsommeTing sa...

Vanskelig balansegang det der.Du er jo ærlig om det, og det tror jeg er bra.
Selv bruker jeg kanskje mer tid på å titte i andres blogger og det tar tid å legge igjen kommentarer. Jeg synes jo selvfølgelig det er koselig da å få kommentarer tilbake. Dersom man ikke får, så lurer man jo på om det er noe galt. Så det er både riktig og viktig av deg å si det som det er.. at det tar for mye tid av din hverdag. Da forstår folk bedre..
Jeg har faktisk selv vurdert å slutte bloggingen fordi jeg synes jeg legger så mye tid i det. At det heller kan være bedre å lese andres blogger og få inspirasjon på en måte.
Forresten.. tavlen din er kjempefin. Jeg har to høyskap på kjøkkenet hvor jeg vurderer å male begge sideveggene med tavlemaling. Praktisk og stilig:)

Ha en fin dag Anette:)
Gode klemmer fra Line

Nina B. sa...

Så utrolig flott kjøkkenet er blitt! Skjønner GODT at du/dere er storfornøyde :)

Noen ganger må vi bare ta et oppgjør og vurdere hva en kan, og har mulighet til å bruke tid på. Sånn er det for alle, så ikke ha noe dårlig samvittighet for det.
Du legger igjen et ord eller to når du har tid og anledning!

Kos deg masse videre på fine kjøkkenet ditt! Og god påske!!

klem Nina

Modern Country sa...

Jeg skjønner deg så godt Anette. Etterhvert som tiden går ser man hva som er viktig å prioritere og forhåpentligvis blir man da også bedre til å dele inn dagen sin. Det er viktig å ta vare på den positive energien ! :) Sånn var det med meg også. Nå tar jeg meg en rundtur når jeg har nok tid, og så blir det en liten hilsen i ny og ne. Det gir mer glede og mindre skyldfølelse.

En herlig vår til deg og dine,
Aina

Tino sa...

Så stilig med tavlemalingen!
Har full forståelse for at du ikke har tid til å kommentere hos alle. Bloggingen skal jo være lystbetont, men kan lett stjele litt mye tid.
Ønsker deg en fin torsdagskveld!
Klem T

Coach Factory sa...

michael kors outlet, longchamp handbags, polo ralph lauren outlet online, nike roshe run, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet online, tiffany and co, gucci outlet, nike air max, kate spade outlet, true religion jeans, true religion, coach outlet, true religion outlet, burberry outlet online, longchamp handbags, cheap michael kors, tory burch outlet, longchamp, coach factory outlet, air max, longchamp outlet, nike shoes, louis vuitton handbags, prada handbags, oakley sunglasses, michael kors handbags clearance, longchamp, nike free, coach purses, prada outlet, louboutin outlet, toms shoes, nike air max, michael kors outlet online, oakley vault, air jordan, chanel handbags, ray ban sunglasses outlet, coach outlet store online, kate spade handbags, nike free, polo ralph lauren outlet, cheap oakley sunglasses, jordan shoes, air max, michael kors outlet online, louboutin

Coach Factory sa...

moncler, tn pas cher, uggs outlet, canada goose, moncler, moncler outlet, air max pas cher, uggs on sale, marc jacobs, bottega veneta, air max, air max, ferragamo shoes, gucci, insanity, ray ban, ugg, air max pas cher, celine handbags, ghd, canada goose outlet, ralph lauren, soccer shoes, babyliss pro, oakley, valentino shoes, ugg, giuseppe zanotti, ugg boots, canada goose, canada goose outlet, nike air max, moncler, herve leger, instyler ionic styler, canada goose, p90x, vans, canada goose, soccer jerseys, jimmy choo, converse, chi flat iron, louboutin, ugg boots, asics, moncler, mcm handbags, hollister

Coach Factory sa...

new balance pas cher, karen millen, supra shoes, michael kors, reebok outlet, north face, abercrombie and fitch, michael kors, wedding dresses, hollister, ralph lauren, beats by dre, montre pas cher, hogan, roshe run, louboutin, mont blanc, burberry, lululemon outlet, ray ban, oakley pas cher, converse pas cher, ray ban pas cher, nike trainers, mulberry, converse shoes, vans, air max, hollister, louis vuitton, birkin bag, michael kors, nike free, north face outlet, rolex watches, hermes, abercrombie and fitch, nike huarache, new balance shoes, lancel, mac cosmetics, nike air max, juicy couture outlet, timberland, nfl jerseys, north face jackets, louis vuitton, juicy couture outlet, lululemon, nike roshe

Guo Guo sa...

guowenhao20150323
coach outlet online
hollister clothing
true religion outlet
valentino outlet
iphone 6 plus cases
lacoste polo shirts
michael kors outlet online sale
iphone 6 cases
cheap jordans
ray ban sunglasses
tiffany jewelry
soccer jerseys
snapback hats wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike air max uk
insanity max 30
longchamp sale
new balance shoes
giuseppe zanotti sale
pandora jewelry
oakley sunglasses
tiffany and co
cheap oakley sunglasses
fitflop shoes
giuseppe zanotti
ray-ban sunglasses
karen millen dresses
ray ban
cheap nba jerseys
toms outlet
kate spade handbags
hollister shirts
kate spade uk
louis vuitton outlet online
cheap soccer jerseys
michael kors outlet
instyler
coach outlet online
pandora charms
air max 95

Guo Guo sa...

guowenhao20150613
michael kors outlet
the north face uk
ray ban sunglasses online
the north face outlet
gucci outlet
mont blanc pens
prada shoes
kate spade outlet
cheap mlb jerseys
true religion
louis vuitton
lebron james shoes
evening dresses
michael kors outlet
links of london uk
toms shoes
celine outlet
marc jacobs outlet
tiffany and co
air jordan shoes
louis vuitton handbags
cleveland cavaliers jersey
abercrombie
prada handbags
tiffany jewelry
ralph lauren outlet
true religion jeans
the north face jackets
stuart weitzman boots
celine outlet online
coach outlet online
cheap snapbacks
true religion outlet
louis vuitton handbags
prada outlet
ysl outlet
soccer shoes
valentino outlet
michael kors handbags
kate spade handbags

Unknown sa...

nike free 5.0
tory burch handbags
cheap soccer jerseys
air jordan shoes
canada goose outlet
air max 2014
chicago bears jerseys
nike free
san antonio spurs jerseys
cheap football shirts
rolex watches uk
dansko outlet
miami heat jersey
washington redskins jerseys
tory burch outlet
chicago bulls jersey
new england patriots jerseys
chelsea jersey
the north face outlet store
koby bryant shoes
miami dolphins jerseys
lebron james shoes
chanel outlet
burberry outlet
oklahoma city thunder jerseys
kansas city chiefs jerseys
philadelphia eagles jerseys
michael kors uk
futbol baratas
soccer shoes
golden state warriors jerseys
chanel handbags
stuart weitzman boots
swarovski uk
nike outlet store
cheap nike shoes
christian louboutin uk
new york knicks jersey
zhuweiming0622

Unknown sa...

louis vuitton outlet
lululemon headbands
ray ban eyeglasses
mulberry bags
ralph lauren bedding
pandora rings
coach factory outlet
michael kors
coach outlet store online
ray ban sungalsses
louis vuitton outlet
fake oakleys
louis vuitton
p90x workouts
coach outlet
coach outlet online
louis vuitton uk outlet
marc jacobs outlet
michael kors
chanel outlet online
coach outlet
longchamp outlet
tods sale
coach outlet
longchamp
adidas outlet store
burberry bags
gucci outlet
michael kors uk
prada bags
polo ralph lauren
ray ban sunglass
louis vuitton
ray ban outlet store
louis vuitton
louis vuitton bags
20150704xiong

Lili Wang sa...

20150715wanglili
burberry outlet
jordan 4s
hollister clothing
abercrombie outlet
kobe bryant shoes
ray ban glasses
louis vuitton handbags
michael kors bag
louis vuitton outlet
michael kors outlet
michael kors uk
christian louboutin shoes
jordan 8
gucci outlet
celine
lebron james basketball shoes
hollister
ray ban sunglasses
michael kors outlet
abercrombie
oakley sunglasses outlet
louis vuitton
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
ralph lauren
hollister
oakley sunglasses
lebron james shoes
gucci
jordan pas cher homme
timberland boots
adidas shoes
rolex watches outlet
kobe shoes
cheap ray bans
michael kors handbags

Da Shuai Guo sa...

guowenhao0813
ray ban uk,
rolex watches
ray ban sunglasses
tory burch shoes
hollister uk
hermes birkin
hollister shirts
hollister canada,
new york knicks jersey
nike roshe
coach outlet online
yoga pants, http://www.yogapants.us.com
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
nfl jerseys
mulberry uk
nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
swarovski uk
converse all star
tiffany and co
tory burch outlet
abercrombie and fitch
giuseppe zanotti outlet
new england patriots jerseys
ralph lauren outlet
michael kors canada, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net
tods shoes
puma shoes
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com
michael kors outlet, http://www.michaelkors-outlets.us.com
nike trainers
louis vuitton outlet
cheap soccer jerseys
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
oakley sunglasses
babyliss
burberry outlet
asics running shoes
lululemon outlet,
swarovski jewelry

Jiajia Mm sa...

gucci outlet
futbol baratas
coach outlet
kobe 9
gucci, http://www.borseguccioutlet.it/
oakland raiders jerseys
bottega veneta outlet
boston celtics jersey
tory burch outlet
christian louboutin sale
futbol baratas
kyrie irving jersey
lebron 12
kobe bryant shoes
ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
michael kors bags
dansko shoes
nike free
air jordan shoes
mulberry,mulberry handbags,mulberry outlet,mulberry bags,mulberry uk
nike store
new orleans saints jerseys
cheap wedding dresses
dwyane wade jersey
true religion outlet,true religion jeans,true religion kids,true religion jeans sale,true religion jeans for men,true religion jacket,true religion sale
nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
cartier love bracelet
vans sneakers
tory burch shoes
michael kors outlet
mm0909

John sa...

kate spade
air max
christian louboutin outlet
ed hardy outlet
new balance outlet
louboutin
michael kors
prada outlet
louboutin
michael kors handbags
instyler max
coach outlet canada
cheap jerseys
nike store uk
adidas originals
louis vuitton pas cher
instyler curling iron
prada uk
north face
ray ban outlet
nike air force 1
kate spade uk
pandora
cheap uggs boots
juicy couture
tory burch outlet
gucci outlet
polo outlet
louis vuitton outlet
2015924yuanyuan

Wenhao Guo sa...

cheng0925
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
nike trainers, http://www.niketrainers.me.uk/
air jordan 4, http://www.airjordan4.org/
toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
nike outlet store, http://www.nikeoutletstore.us/
true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
air max 2014, http://www.airmax2014.net/
cheap michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
coach outlet canada, http://www.coachoutletcanada.com.co/
the north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
swarovski crystal, http://www.swarovskicrystals.co.uk/
ugg outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.eu.com/
montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
cheap nfl jerseys, http://www.cheap-nfljersey.us.com/

风骚达哥 sa...

20151221 junda
louis vuitton
prada outlet
air max 95
canada goose jackets
coach outlet
timberland boots
tiffany jewelry
ugg sale
moncler jackets
ugg outlet
true religion outlet
louis vuitton handbags
mcm outlet
nike free run
gucci
coach factorty outlet
air force 1
louis vuitton handbags
ugg boots
michael kors handbags
coach factory outlet
ray ban sunglasses
air jordan uk
jordan 8s
michael kors
gucci outlet
coach outlet
cheap toms
coach outlet
nike roshe run women
adidas trainers
michael kors
tory burch outlet
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
canada goose jacket
louis vuitton
adidas originals
michael kors outlet online
michael kors outlet

林磊 sa...

2016-4-9 leilei
nike running shoes
asics gel kayano
salvatore ferragamo
polo outlet
michael kors outlet
ghd hair straighteners
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
burberry outlet online
toms outlet
under armour outlet
toms outlet
armani exchange
hermes outlet
toms outlet
converse shoes
fitflops sale
rolex daytona
longchamp outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
jimmy choo outlet store
timberland boots
michael kors outlet
michael kors handbags
louis vuitton bags
ferragamo shoes
canada goose jackets
coach outlet
canada goose sale
ed hardy
michael kors outlet
burberry
michael kors handbags
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
designer handbags outlet
instyler max
ray ban sunglasses
nike air max 90

dada24 Xu sa...

cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
adidas yeezy
canada goose jackets
michael kors outlet
nike cortez
yeezy 350 boost
coach outlet
yeezy boost 350
burberry sale
2061921caiyan