søndag 28. februar 2010

Om å fullføre påbegynt arbeid..

Hva kalles denne "lidelsen"...?? Jeg gyver på et nytt håndarbeide, får helt dilla og slutter rett før jeg er ferdig...Ja, jeg er den som står i garnbutikken med høy gledespuls, ny oppskrift og en herlig haug med nytt garn når jeg har igjen en halv arm på genseren jeg EGENTLIG strikker...
I fjor begynte jeg på sengeteppe med såkalte Granny squares eller bestemorsruter. Fikk helt dilla...og gledet meg over at antall ruter økte. Da jeg ga meg hadde jeg heklet 137 av 190 ruter, alle tråder festet og ca 90 ruter sydd sammen...
Denne kjolen har jeg strikket og heklet. Den har ligget i kurven min et par år (minst) nå, mangler en halv(!!!) stropp....Går det an??? Blir umoderne før jeg blir ferdig. En annen ting er om min -passert 40-gått høygravid 3 ganger-mage egentlig blir så godt kamuflert under en strikket sak som denne???
Allikevel,den blir nok fin til hvite linbukser eller med tyllunderskjørt under og brune legger til sommeren.
I kveld SKAL jeg hekle stroppen ferdig før jeg gyver løs på sengeteppet. Bolledeig står til heving, her blir det ferske boller til 5-mila (dårlig samvittighet for litt mye kjefting før i dag..)
Og takk til min kjære Ida som sparket meg bak med disse bestemorsrutene!!

76 kommentarer:

frøken olsens drømmer sa...

for et deilig deilig teppe..heeelt etter min smak,sukk så skjønne farger i sammen ;))

Hulda sa...

Der fikk jeg sett hele innlegget. :) Nydelige blåfarger på det som skal bli teppe. GG- lattekoppen passet så godt til i fargene. Lykke til med prosjektene.

Liv Hege sa...

Godt at du er engasjert og til stadighet kaster deg over nye prosjekter! Du fullfører nok, for dette håndverket kan du! ;-) Takker også for kjempehyggelig hilsen hos meg! Jeg kommer meg sakte men sikkert opp i verden igjen.. Ha en flott søndagskveld! Klem

Minka sa...

Hihi..du er nok ikke alene om denne lidelsen..Jeg har nok og mange prosjekt som aldri blir ferdig(eller de blir vel ferdige, men kan ta lang tid)Var kjempe flotte farger...klems

Forever Love sa...

Så utrolig flink du er, nydelige farger i teppet og den toppen blir jo helt knall til sommeren:)
Jeg lider av samme syndrom, har noe med kreativiteten som går i bølgedaler tror jeg:)
Kos deg med hekling og boller:!
Klem Tonje

Crinoline sa...

He,Anette.Har sagt det før,men denne fargekombinasjonen er så nydelig. Er sikker på at du blir flott i strikkekjolen. I dag har jeg montert tre bokhyller mens mannen lager middag.Super arbeidsfordeling.Vel,det ligger nok noen halvferdige håndarbeider her også.Klem

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

inge ting å si på fargene... men kjenner meg s¨godt igjen... etter en stund blir arbeidet kjedelig og inspirasjoen er borte..
har et oldemorsruteteppe som ligger i kurva her også...

ha en fin kveld, 5 mila snart...

M's lille hjørne sa...

Oi, var vel tidlig ute istad;) Teppet er nydelig, og en vakker dag blir det nok ferdig. Men et slikt teppe vil alltid være et evighetsprosjekt, tro meg:)

Lykke til med de ulike prosjektene, du kommer nok imål;)

Margrete

Tulip sa...

Åå,så godt å høre at flere er akkurat sånnn...;)
Det er ikke så lett, når man gjerne vil begynne på noe helt nytt, å måtte gjøre ferdig det gamle man holder på med!

Lykke til, tror både teppet og kjolen blir fin!!!

mammalykkelig sa...

Syns du er kjempeflink jeg! Jeg lider litt av samme greia men jeg kommer aldri så langt at det bare mangler litt... Har en regel med å ikke begynne på noe nytt før noe er ferdig men den brytes stadig vekk...

Kjempefin kjole :) Og teppet ser ut til å bli kjempefint! Jeg tør ikke begynne med ett lite teppe til babysenga engang fordi jeg vet jeg går lei... hehe

:) Ann K

Kathrine sa...

nydelig blir det ;)
en eller annen gang ... hihi

Epleskrell sa...

Hei!
Så herlig teppe... hadde jeg kunnet hekle så hadde jeg brukt akkurat de fargene og lagd teppe til Tjukken.

Flott kjole også, du er jo bare så flink kjære deg.
Jeg har jo nettopp kommet meg inn i strikkeland og nå er utfordringen min å strikke bunadstrømper til tjukken til 17-mai... Ikke så lett for en uerfaren strikker :)

Men du, har du god peiling på Hortensia? Jeg sliter så fælt med Hortensian min og trenger råd...

Boller hørtes godt ut.. mmm savner da jeg kunne spise det ja... *møkka lavkarbodiett*

Klem fra tjukken og jeg

Karen sa...

Hmm, la jeg ikke inn en kommentar her i sted? (på det uferdige innlegget)?
Uansett - Dett var litt fyldigere ja:) Kjolen var superfin... Hadde jeg vært flinkere med strikkepinnen, skulle jeg laget meg en slik. men har kjøpt meg strikkebok, og planlegger å starte med et sjal og noen pulsvarmere :)

Fargene i teppet var finfine. Mitt blir lilla og svart. Jeg er elendig med fargesammensetninger...

Skal jammen meg hekle litt i kveld jeg også - og her er det brød i ovnen :) *klem*

Ingrid sa...

Hehe.. kjenner meg såå igjen! Jeg har en hau med strikketøy som nesten er ferdige. Mye artigere å begynner på noe nytt, enn å fullføre gammelt. Heldigvis har mamma en tendens til å forbarme seg over og gjøre ferdig mine strikkinger! :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he tror ikke du er den eneste som har det slik he he .....har en slik flott hals jeg begynte entusiastisk på...er nesten ferdig...men den blir fin til neste vinter tenker jeg:)
Men du er riktig flink hvis du blir ferdig med dette nå:)
ha en fin aften med håndarbeid....du dukket ihverfall frem fra bladene:)
eddaKlemmer

Lappeline sa...

Jammen godt å høre at det ikke er bare jeg som har uferdig arbeid.
Du er nok kommet lengre enn meg på teppe ditt, har langt igjen jeg.
Ha en fin søndag.

Klem fra meg
♥♥♥

FruLisa sa...

Kjempefine farger på de rutene. Jeg lider nok av samme syndrom - greier ikke helt ferdigstille ting. En annen ting jeg lider av er "har-veldig-lyst-til-å-gjøre-ting, men-kommer-ikke-i-gang"-syndromet...

Forresten, godt å høre at det kjeftes litt i andre hjem også. Vi blogger jo stort sett om da ungene er fantastisk søte og vi har gjort de hyggeligste ting sammen...;-)

Kos deg med 5-mil

Linda sa...

Hei Anette!
Så flott å få gjort ferdig UFO`ene
dine.Egentlig finnes det en måte å hekle det sammen på....du kan se inne på Aktic 24 om du skal hekle noe mere....har linka den til hos meg.Hun har mye flotte mønstre,en velger jo sine farger.
Spent på den kjolen,det finnes vel noe hm,hm,hold....inn.
Klem Linda :))

H elle K sa...

Herlig, ja, du får nok gjordt det ferdig skal du se.
Ha en kjempe fin kveld og kos dere m boller til 5 mila.
Klem Kristin

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så fint teppet blir! Kjempefine farger! :)

Klem

cille sa...

Nyyydelig teppe du har på pinnene da, så du må se å få det ferdig! Kjenner meg godt igjen, så fort en begynner å se slutten på et prosjekt, så hopper jeg over på et nytt ett! Greier liksom ikke den siste innspurten, men trenger nok en real "tupp" bak med jevne mellomrom..

Love Peace Pionies sa...

kos dere med boller til 5 mila...:)
kjenner meg igjen idet du skriver her... hehe uff..
klem

Altes Haus mit Seele sa...

hi anette,
the plaid is wonderful! as well as you can crochet ... I admire you!
I wish I could handicrafts so good! I have such a similar plaid from house style, it was very expensive, but your plaid is much nicer!
the dress, I think that's very beautiful ... may come the summer;)
dear greetings from the stormy Germany,
barbara

Ida sa...

Hei snuppa :)

DU kan tro jeg har siklet på disse bestemorrutene dine i evig lang tid, og jeg blir jo rett og slett rørt av å se på mitt lille verk her hjemme :) Ja, du leste riktig.. for hver rute legger jeg dem foran meg, og jeg teller i det jeg legger dem sammen igjen.. som om en eller tre tilfeldigvis bare hade formert seg selv på veien :)

Du,den kjolen var jo bare så fin da.. men du sier noe der.. slimfit strikk er ikke god på å fremheve noe, så lenge vi ikke snakker silikonpupper og sprettrumpe (kan ikke skryte på meg noen av delene... sukk, de ammepuppene forsvant like fort som melken gitt.. !) Men som du sier, jeg tipper den blir lekker med ett tyllskjørt, brune legger og tights under. I verste fall får du sette en knute i ryggen... for løshuden da :-) Kan en utrolig god knute, hvis du trenger råd ;-D

Jessjess.. jeg tenkte på deg i dag, når jeg sydde meg en vimpelrekke. Har du skjærebrett og rullekniv? Om ikke.. så MÅ du skaffe deg det. Jeg klippet ut en tant i hardpapp, og brukte den som mal på brettet. Jeg sier bare: rull, rull, rull - og jeg har rullet ut 4 doble vimpelflagg på en gang! Jeg tenkte siden du er i businessen, så må du nesten tenke effektivitet :-) Regner ikke akkurat med at du koooooser deg med disse vimpelflaggene .. haha :)


Tenk om jeg kunne avslutte her med å skrive slikt: Jeg tar meg en tur ned på Baker Brun i lunsjen i morgen, tid å stikke innom å ta en kopp kaffe ? Fint i Bergen altså.. sett vekk i fra giftskyen :)

Smask

Datt sa...

Mi løsning er å ikke begynne på større prosjekter... Hihi... :P

Evige Ting sa...

hehe! Fort gjort! Har 3 prosjekt gående nå - og imorra starter det 4. Skal nemlig få tak i garn og pinner til Puff Daddy in grey!

Fine farger i teppet ditt - når du er ferdig så er du lykkelig! Skal love deg at dampingen til slutt er det beste med hele teppet!

Klem(bestemor)E

Ida sa...

FLOTT :)
Tenkte straks på deg når jeg 'rultn ut' idag ;-D

Anonym sa...

Godt og høre at det er flere som har det slik!! Må jo si at jeg fortsatt har et par halv ferdig ragg sokker som jeg startet på en vinterdag i 97....
Teppet blir kjempe fint og kjolen blir nok herlig på en varm sommer dag!! Ha en fin søndagskveld!!

Anonym sa...

Hei på deg.
Kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver, vet ikke hvor mange prosjekter jeg har på gang, men det jeg har mest lyst til å få ferdig og det jeg gleder meg til å få ferdig, er mitt hekleteppe, men sannelig har jeg mange lapper igjen.
Kjempesøt kjole/tunika.

måtte trekke på smilebåndet da jeg leste innlegget under her ;)

Søndagsklæm fra me.
ps. håper på å få komme i gang med blogging iløpet av den nye uka, måtte bare titte innom.

Klæm fra

Evige Ting sa...

Mmmm.. ser frem til morninger der det ikke er så hektisk og ungene kan leke litt selv. Markus er 7 mnd og Håvard er snart 2,5! Så her er det bleieskiftarbeider og nattevåk som bare det!

Blir en del mikke mus her ja, men når våren kommer - da blir det andre boller!

God uke til deg også:) Min startet på politistasjonen i morra - fikse pass - trenger eg å si hvor tiltak det er?!? :))))

Klem

Kjeruben sa...

Uff... no gir du fleire dårlig smvittighet ;-) Men eg har berre 12-15 ruter til det teppet da ;-)
Skjønne fargar du har valgt, det fortjener å bli ferdig ;-)
:o)

mette sa...

Åh, nesten godt å høre at andre har samme lidelsen, selv om det ikke hjelper på å få prosjektene dine ferdig... Begynte å tenke på hvilket av prosjektene mine jeg burde velge å gjøre ferdig, men kjenner jeg heller har lyst til å strikke en ullbukse til lillemann (ender vel opp med ett bein...sukk!).

Viola sa...

VIlka härliga mormorsrutor, så fint i dessa färger, hoppas helgen varit skön, kram

Kort og Søm sa...

Utrolig fine farger i teppe ditt! :o)
(hemligheten min med å fullføre prosjekter, er at de må jobbes på til de er helt ferdige, blir de lagt vekk en stund..*ler*..ja, da havarere hele prosjektet.. :o)
God kveld, klem :o)

Liv sa...

Herlig teppe!! Og for en fin kjole!

Skyndt deg nå, dette klarer du! Og så kan du skryte av at du har fullført!
Jeg ble egentlig litt glad når jeg leste innlegget ditt jeg, for da ser jeg at det ikke bare er meg *hihi*

Ha en strålende søndag videre!

Klem fra Liv!

Lise ♥ sa...

Ååh, du må jo bli ferdig med de nydelige tingene du lager!! :-D

Artig at du nevner det forresten, kom over et påbegyt hekletøy som har lagt en stund. Vi har vel alle våre "UFO"`er liggende.

KLEM :)

Marianne sa...

Hehe, er det ikke typisk! Har selv en god del halvferdige prosjekter liggende :o)

Anonym sa...

He, he Anette - da er vi LIKE!
Men jeg syns du er flink jeg som " tar opp tråden"!!
Har også en kurv med "prosjekter":-D
Blir de ferdige i min livstid.., ?!
Ha en fin start på uka , klem Hege.

FlorasFrue sa...

Jeg kjenner meg SÅ igjen! Helt håpløst...
Har forresten heklet makent teppe som deg, dvs fargene - men med dobbelt garn og dermed ble antall ruter ikke så mange... og jeg måtte stå på, for den lille gutten som skulle få det var født..:) Greit med litt press for å få ting gjort:)
Den kjolen blir super til sommeren - kjempefin :) Ta på en tights under, så vil magen se flat ut som bare det!

Lisas hjem og skatter sa...

nydelige farger på bestemorteppet - gleder meg til å se det ferdig kjære Anette :) hihi! Du legger litt press på deg selv ved å legge det ut her, du kan jo blogge litt om veien videre med hekling :) hahahaha! :) Og du kjolen blir kjempefin til sommern :O)

kos deg i kveld!

klem:)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

herlig! Kos deg! :)

Barbros lille atelier sa...

Kjenner meg veldig godt igjen her. Det er jo så mye man har lyst til å lage.... Men det teppet MÅ du bare få laget ferdig. Alldeles nydelig!! Vidunderlige farger! Og kjolen var knallfin den og!

Ønsker deg en fin uke!

Klem

Rosehagen sa...

Hei.
Koselig teppe du holder på med. Og kjolen blir fin og passer godt til sommeren.
Kjenner meg så godt igjen på det å gå løs på nye prosjekter.....Så blir det UFOer av de. Men det er aldri forsent å gjøre de ferdige. De som ikke blir som planlagt, kalles erfaringer;)
Håper bollene smakte til OL-GULLET.
Har kjolen fått stropper??
Lykke til med prosjektene;)

Christinas låvebutikk sa...

Såååå fint teppe!!
Nydelige farver!!
Ha en fin ny uke!

Anonym sa...

Må bare få si at du ikke er alene!! Du skriver så morsomt også da, at det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet!! Lykketil med alle nesten-ferdig-prosjektene!

verdens heldigste mamma sa...

Hopp og hei og god kveld i stua!!:)

Jeg blir så glad når jeg ser innleggene dine!!:)

For noen fine arneid du har hatt liggende en "liten" stund i kurven??? Kan skjønne disse må ferdiggjøres! Der gjør de jo ingen nytte:) Kjempe fin kjole også må det være så artig og gå med noe en har laget selv!:)

Sånn teppe ønsker jeg meg så innmari!!... Flinke du!:)

Ny bakte boller - ja takk!:)

Stor klem til deg fra meg!! :)

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Så fantastisk nydelige farger du har brukt på det teppet ditt!! Blir nok helt nydelig når det er ferdig :)

Håper du har fått ferdig stroppen på kjolen din også, for den var så fin at den kan ikke ligge i kurven!

Uferdig arbeid er forøvrig heeeeeeeeeeeeeeeelt ukjent fenomen for meg.... *kremt* Tålmodighet sa du?

Ha en flott mandag!
Klem!

Aryn Contessa sa...

Du er ikke tilfeldigvis født i tvillingens tegn? Det er jeg og jeg er også sånn... Begynner på masse og avslutter før jeg er ferdig. :D Godt du har begynt på avslutningene nå da. Kos deg med det!

Lottas Himmelrom sa...

Olala... Teppet blir jo bare så utrolig lekkert..Og kjolen..Wow!
Flinke dama det se:)

Christine sa...

Kjempefine ting du har heklet/strikket. Kjolen var kjempesøt, synes ikke du skal vegre deg for å bruke den, den sitter nok helt sikkert som et skudd;-)

Ønsker deg en god start på en ny uke!

Nattaklem fra meg

Simones Country Home sa...

Hey.

Så flink du er da, vakre ting du hekler.

Klem Simone :o)

Hverdagen vår sa...

kjenner så godt til det, Anette.
Jeg må virkelig skjerpe meg og gitt beskjed til min halvdel om at han må minne meg på det som er liggende når jeg får lyst til å kjøpe enda mer garn og nytt prosjekt.
Bestemorrute teppet er jo så lite igjen, men akk så vanskelig å sette i gang.

Kos dere denne uken og håper dere har hatt en fin vinterferie-

klem fra Eli

liven sa...

Kjempeskjønne farger her hos deg anette....ohg håper du fullførte da :o)
ha en fin dag.....og mars måned...juhuuu

Myr sa...

Flotte UFOer!
Har det sånn jeg og, har en halv kopptue her og en ensllig sokk eller vott der. For ikke å snakke om oppussingen av huset, her er det verre.
Ønsker deg en fin uke.
Myr

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Nå er ikke jeg så voldsomt ivrig på dette med strikking og hekling, men guuuuud som jeg kjenner meg igjen *lol* Spesielt slike prosjekter der man bestemmer seg får å lage noe, handler inn alt man trenger og ikke en gang får begynt *rødme*

Håper du får en fin fin mandag vennen min. Her skinner solen. JIPPI :D

Emmas Verden sa...

jeg kjenner meg veeeldig igjen.. ;)
jeg har noen prosjekter liggende.. :)
gleder meg til å se teppet ferdig ;)
ha ei fin uke!!
klem Anne♥♥♥

Besta sa...

Som å se meg selv. Begynte på et hekle teppe i fjor og lurer på om jeg noen gang blir ferdig...det som er igjen er å montere de 2 siste radene...
ha en fin uke.
klem fra marilyn

Tino sa...

En kreativ sjel har mange jern i ilden;)
Nydelige teppe du holder på med, og det er jo greit at oldemorstepper tar litt tid. Søt kjole også.
Ønsker deg en fin uke!
Klem T

Marta / Livet på landet sa...

Jeg er AKKURAT lik! Det er jo sååå mye kjekkere å begynne på noe nytt! Og slik hoper det seg opp halvferdige prosjekter av...
Bestemorsrutene dine var nydelige! Flotte farger!
Lykke til med fulførelsen:)

Godt Isolert/Victoria sa...

Så utrolig nydelig kjole da! Håper du får den ferdig! :) Har du oppskrift på den forresten?

Jeg er ikke så flink til å strikke, men jeg blir veeeeeeeldig ivirig når jeg setter i gang og blir fort lei. Derfor har jeg nå to ULIKE pulsvarmere ferdig hjemme - det ble så kjedelig å lage en til lik... Jeg har også bare fått ferdig den ene av klokkestrengene til guttene for jeg ble så lei... Uff, jeg må ta meg sammen! Sistnevnte har jeg faktisk dårlig samvittighet for!!

Elis@beth sa...

å nydelig! Gleder meg til du er ferdig! Du er bare så flink og nydelige farger ♥

Kos deg!

Klem!

sologbolig sa...

Nydelig teppe, håper du får gjort det ferdig.Du minner meg sonn om venninna mi ....ho har en tendens til uferdige ting ...og bruker å si til meg: Å eg blir aldri ferdig, og nå er eg lei heile greia. Da sier eg som oftes: Kom her med det så ska eg gjør det ferdig. Ho: Å, de' va' d' eg håpa du sku si !! Hehe!! Sonn har vi det, og det er heilt ok. Viss det blir krise, så får du sende det hitover. Ha ein flott dag.

Mitt hvite hus sa...

Nydelig teppe.. Herlige farger du har brukt anette... dette må du får ferdig vet du,..samme med kjolen..


Lykke til O=)

Klem Kerstin

Missfryd sa...

Ser bare helt skjønt ut. En stort prosjekt da, så skjønner godt at det ikke bare er bare-bare:-)
Lykke til!
Klem Ingrid

Fru Fryd sa...

Velkommen i klubben!! Fenomenet ditt kalles "Ufoer". Tok en tid før jeg forstod hva damene i Hobbyklubben snakket om. Alle sammen klaget ofte over alle ufoene sine, og der satt jeg helt grønn... fnis. Men i dag er jeg ett godt medlem i "Ufoklubben".

God uke

Josefine sa...

Heisan..

Skal si du er flittig...det teppet blir knallfint i de sarte fargene!

Og kjolen var jo lekker, den blir flott på en varn sommerdag. Ikke gi opp, du er jo snart i mål:)))

Klemmer fra meg

Linda sa...

Kjenner meg veldig godt igjen her ja ;O))
Har masse halvferdige eller nesten ferdige håndarbeid liggende...galskap det kan en si ;O)
Greit å gjøre ferdig noe innimellom da.
Kjolen blir kjempefin!
Fine farger på rutene dine også.
Jeg blir aldri lei av oldemorsrutene!

Ha en fin dag!
Klem fra Linda

Anonym sa...

DU ER IKKE ALENE!
I kurven min ligger 1 stk Mariusgenser uten arm. 1 stk påbegynt teppe ala samme som ditt. Tre broderier, som alle mangler kanten rundt. 1. stk heklet duk, og her sitter jeg å strikker på ullsokker ;-)

ha en finfin uke!

Lillians perler sa...

Hei, kjenner meg veeeldig godt igjen *ler* Virkelig flotte , delikate farger i teppet ditt - det MÅ du få ferdig nå :) Bestemorruter er virkelig i skuddet disse dager!

Kan jeg spøre om det er bomullsgarn du bruker?

Tirsdagshilsen fra Perlemor ;)

Dronning Maud sa...

kjenner meg godt igjen!!!!!:)nydelig blogg du har

SeSsÅ sa...

Heisan!

For noen herlige farger i teppe. Bommullsgarn du bruker?
Ååå den kjolen blir lekker til sommeren.
Lykke til med prosjektene.

Ønske deg en fin uke!

Klem

Hespe sa...

Hei vennen!!!
Tusen takk for en kjempe, kjempe hyggelig kveld til deg også!!! Hi, hi - jeg og Kjersti som egentlig ikke skulle vært med på middagen, vi ble de siste som Maia sendte ut av dørene. Sånn går det når man har det hyggelig du... :-D

Vet du, jeg kjenner meg veldig igjen på disse prosjektene, som nesten er ferdig. Har blant annet et bestemorsteppe jeg også, som skriker etter å bli montert - må ta meg selv i nakken nå, så kanskje blir det teppe å varme seg under når høsten kommer igjen...;o)

Ha en finfin uke videre, så blogges vi snart!!!

Stor klem fra Hildegunn

Hilde Iren sa...

Teppet ser nydelig ut :)

- jeg tar gjerne et par pulsvanter i retur for et armbånd! Lyse fine farger i bommullsgarn er jo en tanke... Korte helt uten fingre... Finn på noe som du har lyst til å lage så blir jeg helt sikkert glad!!
Klem Hilde Iren

Maliva`s verden sa...

Hei...ja det var utrolig koselig å treffe deg igjen...må smile for meg selv...vi er jo gode også da;o)
Ang.Ingrid`s hus er det ekstra gøy å kunne bidra med det lille jeg kan...å få henne enda mer frem både i blogglandia men også som kunstner;o) Det er lykke det...
Varm klem fra blinpasasjeren som aldri blir lei bestemor-ruter. Så hold ut..det blir jo kjempelekker;o)

Therese. sa...

Så flink du er!!!
Jeg holder på med et akkurat likt teppe som ditt,i helt samme farger:-). Men jeg er nok ikke kommet like langt som du,og jeg våger ikke engang tenke på hvor lenge jeg har holdt på med det... Det går litt i rykk og napp gitt:-0

Lille Liljehvit sa...

Oi, da er vi like :)

Jeg begynner også på masse prosjekter før jeg er ferdig med de gamle :) Og i tillegg vil jeg alltid lære meg nye ting hele tiden. Hvis jeg lærer å hekle, tar jeg helt av, og sitter i timesvis!!! Og så lærer jeg meg å strikke, og så trikker jeg som en gal!!! ha ha.... Jeg har en hel del prosjekter som ikke er ferdig, men er blitt flinkere til å fullføre ting :)


Lykke til med dine prosjekter!! :)

LiljeHvit