lørdag 23. mai 2009

Lønn=tur på Noa Noa....

Ble et hvitt blondeskjørt,en singlet og blå perler....
Og mens jeg er i shoppestimen...er det noen som har erfaring med calou tresko?? Synes de er så søte, men litt for dyre egentlig. Så da må de iallefall være gode å gå med føler jeg.
Alene med tre rakkerfanter hele dagen, godt solen skinner!!!

27 kommentarer:

liven sa...

flotte saker....godt at pengene er til for å brukes ikke sant??
må snart shoppe litt sommerklær jeg også:o)
ha en flott dag Anette:o)

Lyst på livet sa...

Så lekkert Anette!

Lønna mi er som mensen den; Kommer en gang i mnd og varer en ukes tid!
Helt håpløst :-)

Kos deg med rekkerfantene ute i sola i dag! Jeg har løpt meg en tur nå, så nå er det dusjen for så å innta go`kroken for resten av dagen.

Klem

Heidi-anitha sa...

Det er så godt å høre:0) Jeg er helt ustoppelig mett på den butikken - og det blir alltid noe med hjem i posen.. egentlig selv om jeg ikke har råd ..

Dette var nydelig Anette! Matchet til og med bloggen din:0)
Jeg er så svak for blondeskjørt - tror det blir et på meg etterhvert og kanskje.. Eller så blir det noe annet:0) Alltid har de noe som jeg bare MÅ ha..

Koselig å veksle ord med deg - vi er nok kanske like på noen felt, du og jeg:0)

Kos deg med søtnosene. Jeg har tatt et ekstremt ryddeskjævv inne i kjeleskapene mine - og ryddet i skaper med middagsservice og annet rot- fyyysj, det trengtes..

Kællen er bortreist på kurs i helgen så jeg er alene med ungene. Så jeg passer på å gjøre noe nytting mens edward sover - og cornelia har sitt søskenbarn her.. Så det ble en blåbærpai.. mmmm.. i ovnen mens jeg ryddet for harde livet:0)Er så godt med vaniljeis til - så er det jo godt vær i dag - så den kan nytes ute:0)

Kos deg med dine VAKRE klær - er så fortjent!

Stor lørdagsklem fra meg

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei! Åh så stilig... Noa noa er som jeg har sagt før bærre lekkert! Ja jeg syns tapet er fint..men da må man jo selvsagt være litt forsiktig med fargevalg og slikt ellers..og blir man lei er det jo bare å tapetsere ny eller male over;) Ønsker deg en herlig lørdag! Klem fra Lotta:)

Black Feathers sa...

Flotte klær du har funnet deg. Er det ikke gøy å fornye garderoben nå som sommeren nærmer seg? Jeg kjenner at jeg trenger litt nytt snart også ;)

Kos deg i finværet ;)

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei:)
..så fine kle /smykke du har kjøpt deg...nydelig blåfarge:):)
Kjekt å gå på shopping når ein har fått lønn ;);)..Eg skal på jobbreise heile neste veke..både fordeler og ulemper at det er før lønn ;);)Får alltid litt tid til å kose meg i butikkar på kveldstid...
..Må fortelle deg at forrige helg rydda eg eit rom i huset som eg hadde lagra "diverse"...Gjorde det om til kontor til mannen..Han fortjener det virkelig..for han er tålmodig når det gjelder meg og mine pyntelyster. Så endelig fekk han sitt EGET rom..han òg:):).. Ja nok om det..men då fann eg mykje spennande som eg hadde gløymt at eg hadde handla..nesten for gale..men eg er som vanlig ærlig å sei det som det er :):)...Men du kor artig det var...Skal vise noko av det seinare..bl.a.då eg var på antikkhandel i gamle Fredrikstad..og fann nokre søte fat :):)
No blogger eg medan eg baker kaker til eit par onklar av mannen som fyller år denne helga :):)

Ha ei strålande helg Anette:):)Kos deg med borna i sola :):)
Stor klem frå :Johanne

Emmas Verden sa...

Hei Anette ;)Noa Noa er en favoritt hos meg også..alltid noe fint enten til meg eller Emma ;) De har så mye fint til småsnuppene også :)Ja her går det i hundre fra før..så nå blir det i tusen nå når kattungene har kommet til verden ;)
De er jo rolige enda,men bare vent til de skal begynne å klatre & hoppe rundt!!!!
Ha ei kjekke helg med masse kos!!!
Klem Anne***

Jannicke sa...

Heisan
Jeg prøvde de skoene forleden dag (suste ut til Havna Interiør pga 20% på treskoene).. Var fast bestemt på å kjøpe, men lot faktisk være. jeg elsker utseende, men syntes ikke de var noe særlig god på foten..
Nå vil sikkert noen si, jaja - det er jo tresko, hvor mye komfort kan man forvente?? Men de var også litt store i str, så for meg som bruker 37, så måtte nok jeg hatt 36 - og det hadde de ikke..
Vel, mulig kjøper jeg et par likevel en vakker dag, for de er jo SUPER søte, og litt må man jo lide for skjønnheten??
Nydelige klær du har shoppet!!
God helg! J.

Hespe sa...

Hei snuppa..!
Jada, det boblet litt over i går, og nå bobler jeg snart videre... ;o) Her i Oslo har vi en flott mai dag i dag, og snart reiser jeg til byn for å møte et par venninner på Aker Brygge - spise litt god mat og nyte lørdagskvelden..

Angående Calou, så har jeg bestilling inne - søte, hvite, med "blondekant" og sløyfe.... Gleder meg sååååå til de kommer. Har hørt de er veldig gode på foten, og at mange bruker de som arbeidssko - så satser på at pengene ikke er bortkastet....

Ha en fin dag videre og herlig søndag i morgen...

Goklem fra Hildegunn

Crinoline sa...

Hei,Anette.Nydelige klær,gratulerer. Jeg kjenner ikke til de treskoene du nevner.Det har blitt litt Noa-Noa på meg også,en lys turkis kåpe. Det er mange fristelser i de butikkene....

Magny sa...

så heldig du var nå... dette tror eg du blir veldig fjong og fin i...

kos deg videre i helgen...
hilsen magny

Datt sa...

Fine klær, skikkelig sommer! :)

Camillas romantiske hjem sa...

Så søte ting du har kjøpt!! jeg har Calou-tresko på jobben, og jeg er kjempefornøyd med dem!! Jeg går jo mye på jobben, og det er de beste skoene jeg har hatt. Jeg kjøpte mine til halv pris, og da går det jo an...men de er verdt prisen, anbefales på det varmeste!

God helg:-)

Klem Camilla

Åsa sa...

Men så fin du skall bli i dina nya kläder.
Dom var jättefina.
Noa Noa har så underbara kläder.
Ha det gott.
Klem på dig.
Åsa

Hjerterom sa...

Hei Anette :)

Så fine klær :)
Har ikke Noa Noa her..
Kan ikke bare kjøpe interiør ;)

De skoene liker jeg også godt,men vet ikke noe om dem...

Klem Siw

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg har også kjøpt meg tyllskjørt for å bruke under sommerskjørtene i sommer. Det er riktignok ikke fra Noa Noa, men jeg så i vår/sommer katalogen at tyllskjørt er på full fart inn i bildet igjen. Og romantiker som man er måtte man jo gå til innkjøp av ett da :) Den koppen fra Egersund var NYDELIG!!! Nesten så jeg må ta en runde i antikvitetsbutikker å titte nå, for både fargen, dekoren og formen traff meg midt i hjertet. Vet du hva serien heter?

Jeg har det bra forresten. Her har det vært sol i dag, så nå sitter jeg her godsliten og gylden i ansiktet. Deilig med sommer :) Alt bra med deg også?

Mitt og Mine sa...

For en herlig blå farge på tingene du har kjøpt!! Nydelig. Kjekt å unne seg noe nytt!

Har dessverre ingen erfaring med de skoene...

Ha en fin lørdag!

Klem M

Min Lille Drøm sa...

Gratulerer med flott antrekk!
Ja, jeg sier gratulerer jeg, synes for min egen del at det er så sjeldent at det virkelig er min tur, alltid en liten tass som trenger noe nytt her om dagen;)
God helg videre!
Klem;)

moa sa...

hei -
nydelig anette...å legge igjen litt av lønnen på noa noa er herlig-herlig! man blir alltid fornøyd med det man handler der...
calou-skoene skal jeg også ha meg denne sommeren, alle skryter av at de er så gode å gå i ..skal visstnok ha riktig ergonomisk såle...og det er jo toppers!
hvilken farge ønsker du deg da..? synes det er flere fine farger og modeller...har ikke helt bestemt meg ennå..
ha en fin kveld -
moaklem

-Mia- sa...

Så fine ting du har kjøpt! Ja, jeg bobler nok over! Gleder meg faktisk til å flytte inn i kaos.. For det kommer det til å bli i lang tid fremover.. Godt hagen kan brukes mye noen mnd i starten! :-) Skal bli fint å plassere hvitmalte hagemøbler under gamle, krokete eple-og pæretrær! :-) Ha en fin lørdagskveld! Klem-Mia

Linda sa...

Så herlig blåfarge!
Nå blir du fin og fjong i sommer!

Klem fra meg.

Frida sa...

Hej min vän!
Vilka fina kläder du har köpt på Noa Noa. Vågar tyvärr inte svara på om lavendelträd klarar vintern inomhus. Jag har inte haft ett förrän nu jag hade frågat på en plantskola eller ett ställe där de säljer sådana träd, dem vet alldeles säkert.
Jag ska höra mig för på jobbet så kan jag informera dig sen.

Hoppas du får en härlig söndag!
Kram Frida

Hespe sa...

Åhhh, hva slags..?? Calou??? ;o)

Klemmers

moa sa...

hehe...
ja, er du edru da...?
grattis med nye sko da!!!
de cremhvite er nydelige synes jeg...og jeg blir med i klubben til deg og heidi klum! "happy wife - happy life"....!!!

nattaklem

Anonym sa...

Nydelige ting du
har kjøpt deg på
Noa Noa

Jeg elsker den
butikken :)

Likte forøvrig
kommentarern til
lyst på livet
vedr. lønn :):)

Ha en strålende
søndag, klemmer

Kerstin sa...

Ja er det ikke deilig å få lønn og kan gå ut å shoppe... Og du valget Noa Noa..er herlig butikk..og kom hjem med skjønne klær... Deilig å kunne fornye seg...Likte fargen veldig godt...
Nyt søndagen AnetteO=)
klem Kerstin

Jannicke sa...

..gratulerer med nye tresko!!!
Så rart du måtte opp en str! Jeg prøvde 37, og de var faktisk litt store til min nøyaktige 37 fot!
Her er det noe muffins!!!
Uansett : Nyt søndagen, og dine nye sko! Regner med du viser de på blogg??? Klem J.