lørdag 26. april 2014

Hagen våkner til liv.

Tok med meg kameraet ut i hagen i formiddag, vi fikk plutselig en uventet fridag da eldstemann som skulle spilt cup i hele dag ble syk i natt. Greit med fotballfri for så vidt, vært på kamp tirsdag, onsdag, torsdag og fredag....og i morgen er det to cuper. Hu-hei hvor det går!
Hagen ja, vet ikke om det er alderen....men jeg blir helt overveldet når hagen våkner til liv etter en lang vinter. Et under!
Perleblomster på trappen, skal snart byttes ut med sommerblomster.
Pleier å plante 1.mai, en koselig tradisjon!
Utsikten vår fra verandaen, som jeg forøvrig har skrubbet og spylt i dag. Så nå er vi klare for en lang, deilig utesesong! 
Nå skal vi kose oss med deilig middag og lørdagsgodt.
♥klem fra♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var masse fotball:)her har det vært cup idag i nydelig vær ;)
Fin kveld til deg!
Klem fra Lillian

Siddis back home sa...

så herlig tid vi har nå1 Fantastisk flott sommerdag hos oss i Stavanger idag!

Rosehagen sa...

Å så flott "kubjeller";)
Deilig at det spirer.Noe er alt plantet. Men jeg pleier å plante mye mer nå til 1.mai. Etter mange år med planter ut om dagen og inn om natten vet jeg sannelig ikke. Det er meldt SNØ her i lavlandet også!!

Men så koselig med blomster;)

Klem fra Ann-Mari

Hilde sa...

Det er helt fantastisk at disse skjønne plantene visner ned hver høst, sover seg gjennom vinteren og trofast titter opp igjen når varmen kommer tilbake - utrolig flott julerose du har!
Hilde

Frida sa...

Vilka härliga bilder. Det känns som ett underverk varje vår när det börjar grönska i naturen igen. Det är en härlig tid :)
Kram Frida