lørdag 17. august 2013

Klargjøring til skolestart

Nå av det koseligste med høsten, synes jeg er klargjøringen til skolestart. Jeg har tro på å "feire" skolestarten for barna! Nye pennal (om nødvendig) med nytt innhold. Ser at mange bokhandlere kjører gode tilbud om dagen, og min erfaring er at det lønner seg å investere i gode blyanter og fargeblyanter. Har du barn på barneskolen er det lurt å navne alle (!) blyantene, for som regel flyter det av blyanter i klasserommet ved skoledagens slutt. Tror jeg kunne startet en egen liten butikk bare med pennalinnhold i klasserommet mitt i juni...! Jeg har kjøpt superfine matbokser fra Sne Design til Tinius og meg selv, ekstra moro for  damen bak herlighetene bor i Drøbak!
Bokbind er på plass, alle tre har fått nye pennal med nytt innhold, og nå skal jeg gjøre klart skiftetøy, innesko og regntøy til de to yngste.

Apropos skole..., jeg tok et valg i fjor og trapper ned på lærerjobben. Jeg skal jobbe 60% som faglærer. Blir rart og annerledes, men kjennes veldig riktig akkurat nå. Det blir for mye å være kontaktlærer for meg, vil ikke at hverdagene skal være så hektiske som de har vært de siste årene. Vi har tre aktive fotball- og langrennsgutter, og mannen min er trener for de to yngste. Jeg er oppmann på det ene laget, og jeg kjenner at det er viktig å finne en balanse mellom jobb og familie som fungerer.  Jeg hjelper også til i firmaet til mannen min, så sikrer meg pensjonspoeng for 100% stilling til sammen. Jeg er SÅ glad for valget mitt!!
♥♥♥
GOD SKOLESTART!

13 kommentarer:

Rosehagen sa...

Hos meg er det mitt penal som er tomt for penner og blyanter når jula kommer. Mange elever på videregående har ikke penal!!

Det er faktisk hektisk å være lærer i 100% selv om vi har mye fri. God skolestart til deg og guttene dine;)

Klem fra Ann-Mari

Frida sa...

Att klä in böcker var det roligaste med skolstarten kommer jag i håg. När man fick välja nytt papper varje höst :) Men det var längesedan nu.
God skolstart till er !:)
Kram Frida

Anonym sa...

Kjære Annette.
Her er vi skikkelig skoleklare for første gang. Er helt sikker på at jeg er like spent som Luke.
Han gleder seg til å begynne på skolen din.
Vi har navnet alt trodde jeg, men takk for tips om å navne blyanter og fargestifter:)
Lillemor på 2 er også skikkelig skoleklar så hvis dere er klare for en skrullabadulla er jeg helt sikker på at hun står skolerett med sekken sin på mandag:)
Blir nok 4 laaaange år for henne i bhg før hun kan følge etter storebror på skolen:)
Klem fra Tone S

Anonym sa...

Alltid bra og ha iorden alt til skulestart og det er alltid litt som må til av utstyr men kjekkt det og,blei nesten sjokkert at jenta mi som er begynnt på ungdomsskulen så har dei ei fruktstund til dagen,ein positiv ting:)
Skjønner godt du har litt å henge fingrene i men godt du kan kombinere litt:)

Nyt kvelden!
Klem fra Lillian

Audhild sa...

Det er noe helt eget med skolestart, duften av nye viskelær og blyanter og nye pennal :)
Åååå, det liker jeg :)

Og om to dager nå har jeg skolejente!!! Tenk at hun allerede er blitt så stor, tiden går så fort :)
Så nå er skolesekk, pennal og alt det fører med seg klart på prinsessas rom til mandagmorgen :)

God lørdagskveld!
KLEM Audhild :)

Anonym sa...

Husker selv når mine var små og skolen begynte igjen på høsten, det var det stor å fånytt penal, farger ol:)
Så her var det masse herlige saker guttene hadde fått:)
Høres ut som du har gjort et riktig valg:) familien kommer forann alt annet og tiden går såfort når de er små så kos å følge med hvis man har anledning:)
Ha en fortsatt herlig kveld
Klem Merete

Unknown sa...

Her er vi og klare for skikkelig start i morgen:))
Eldstemann som begynte på videregående begynte allerede torsdag, så vi har fått en smakebit, hehe:))

Lurt valg og gå ned til 60% når man har muligheten, det er så deilig og kunne følge ungene skikkelig opp uten og være konstant sliten og trøtt:))

♥ Netta ♥ sa...

Ingenting som mangler der nei. Her er vi snart klare for skole igjen - en i 3. og en i 7. klasse og begge gleder seg til skolestart ( heldigvis) :-)

Høres ut som et lurt valg du har gjort ved å gå ned i stillingsprosent. Ting må fungere både på jobb og hjemme og da nytter det ikke å slite seg ut.

Klem
Netta

Anonym sa...

Hei! Så fin blogg du har :) Måtte innom å titte etter bursdagen til Cath i dag - koselig å hilse på deg :) Jeg er jo også mamma til tre gutter, og kommer sikkert til å følge med litt på bloggen din - gøy med litt interiørtips.

Enig i at det er fint å 'feire' skolestart. Fin motivasjon med litt nytt utstyr, og bra å gjøre skolestart til noe positivt ladet! Etter inspirasjon fra en kollega har vi en hyggelig tradisjon med å feire føste skoledag med å gå ut å spise - på Tårnhuset på Kolbotn har de bl.a pannekaker som første skoledagsmeny. Her i Oppegård startet de på torsdag i forrige uke allerede. Lykke til med skolestart i morgen til deg og dine :)

Mette-Sol

Guttemamma sa...

Mette-Sol!
Tusen takk for hyggelig hilen hos hos meg! OG takk for koselig og morsom lunsj hos Cathrine på søndag, jeg var jo spent fordi jeg bare kjente Marlene og vertinnen. Men jeg storkoste meg sammen med dere!! Ønsker deg en nydelig høst, kjempekoselig at du titter innom "meg"!!
Klem fra Anette♥

Karen sa...

Så fine skoleting :)

Forstår deg godt i valget ditt om å kutte stillingen! Det handler jo om å velge det som er viktig for deg akkurat nå! Arbeidsdyktig er du jo i mange år etter at ungene er ungdommer :)

Jeg ble intervjuet av P2 i går, om "flukten" vår mot det gode liv på landet :) Det kommer på radio på søndag klokken 12 - Hvis du vil høre ;)

Ha en finfin helg!
Klemmer

TreTette sa...

Så utrolig kule de matboksene var, har to, snart tre gutter som ville kranglet heftigere enn normalt over en sånn en, gitt... ;) Håper skolestart ble superfin, her er det verken skole eller barnehage for den saks skyld..men etter hvert kommer vel den hverdagen også. Fint å være forberedt, da ;)

Unknown sa...

longchamp outlet
cheap ray bans
coach outlet store online clearances
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
pandora jewelry
ed hardy sale
michael kors purses
ray ban sunglasses discount
2016921caiyan