lørdag 25. mai 2013

I gang

med peon-sesongen! Foreløpig fra blomsterbutikken, men se hvordan de kommer i blomsterbedene våre. For et par uker siden tittet de så vidt opp av bakken...!
Naturens under!
♥♥♥
Her er vi klare for fotball, mannen med de to eldste er på Ullevål, mens jeg skal være med eldstemann på cup-kamp. I kveld blir det grilling hos venner. Og det ryktes at det er fotball på tv i kveld og.....

10 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
am design sa...

Nydelige pioner!!!
God fotballhelg! Klem fra Anne-Marit

Mitt og vårt hjem sa...

Flotte peoner og flott blogg:-)
Ha en fin helg!
Hilsenerfrå Siv Mette

Anonym sa...

Kjempefine! Men lurer på hvor du har kjøpt de krydder/mel hyllene du har/hadde på kjøkkenet i et innlegg fra 2011? Blir såå glad for svar! :)

Anonym sa...

Så nydelige peoner,så vakre:)kos deg medfotball i helga!
Klem fra Lillian

Bestefar's tresko sa...

Åååh, peoner, eg elsker peoner! Dei er heilt nydelige. Eg hadde sjølvsagt peonbukett i fjor då eg gifta meg. Har prøvd meg på peoner i hagen, men det vart heller mislykka. Betre lykke neste gong.

Ynskjer deg ei fortsatt fin helg.

Anno 1924 sa...

Peoner er så vakre! Har plantet en del i hagen, men jeg får de ikke helt til. Det kommer for det meste blader på mine. Virker ikke som de trives helt. I år virker noen av de litt fyldigere, så jeg får vente å se om det kommer noen skjønne blomster etterhvert.
Ha en fortsatt fin helg!:)

Hanna sa...

så fint
kram
hanna

Taubanevegen sa...

Pioner er min favorittblomst, helt nydelige! Så langt dine pioner er kommet! Mine er godt på vei, men ikke fullt så langt kommet som dine.

Ønsker deg en fin uke. :)

Anonym sa...

De er bare utrolig vakre:)
Kommer til å bli nydelig når de springer ut:)
Ha en herlig uke
Klem Merete