onsdag 29. august 2012

Om gutteklær...


I motsetning til mange andre, synes jeg faktisk ikke det er så vanskelig å finne fint tøy til guttene.Det bugner jo av nydelig babytøy i lyseblått, hvitt og beige. Etterhvert som våre gutter har vokst seg større, har jeg hatt mine faste butikker hvor jeg alltid finner både stilige og klassiske plagg. Nå er prinsene såpass store, at de gjerne blir med og handler klær selv. Og det er faktisk sjelden jeg ønsker å sette ned foten, synes de har kjempegod smak alle tre!
♥♥♥
En av butikkene jeg ofte har kjøpt basistøy som undertøy og pysjer i er Polarn O. Pyret. ELSKER de rød-og hvitstripete plaggene,like fine til både gutter og jenter. Kvaliteten er meget god, jeg har tøy minstemann har arvet fra brødrene , det er vasket utallige ganger på høy temperatur og holder seg like godt. Derfor var det ikke vanskelig å takke ja til et lite samarbeid med akkurat denne butikken. I det siste har sortimentet utvidet seg, og nå kan du også handle i Polarn O. Pyrets nye nettbutikk. Her finner du deilig ull, yttertøy til barnehage-og skolebruk, pluss mye tøft skoletøy. Plaggene under havnet i min handlevogn, og lå på bordet kun to dager etter bestilling.


 
Og for tredjemann i flokken, er det jo stas å innimellom få litt nytt tøy...

11 kommentarer:

Hulda sa...

Stilige klær! :)

Karen sa...

Stine fikk sin første Polarn O Pyret genser i gave her for litt siden, og både hun og jeg bare elsker den genseren... Og siden vi ikke akkurat bor i shoppingens hovedstad, ble jeg nå veldig glad for å høre at det fantes en nettbutikk :) Takk for tips!
Her arves det også mye, fra eldre kusiner, men det er også veldig kjekt med noe helt nytt...

Ha en strålende dag!
*klemmer*

Anonym sa...

Så herlige klær:)
Helt enig med deg, det finnes masse flott gutte-tøy:)
Jeg har selv 2 gutter og 1 jente og har alltid funnet masse tøy, selv om mine nå er voksne:)

Tusen takk for kjempe koselig kommentar inne hos meg og kjempe kos at du er tilbake:)

Ha en herlig dag

Klem Merete

Ellen sa...

Det ullsettet du har kjøpt er fantastisk deilig! Vi har hatt det til minsten hos oss to vintre, det ser like fint ut og kan gå i arv. Nå ble jeg inspirert til å ta en titt i nettbutikken kjenner jeg ;)
Ha en fin dag! Ellen

Rosehagen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Rosehagen sa...

Hei på deg;)
Masse lekkert i guttefarger.
Trønderreklame:- Blå himmel, sol og deilig lyseblått strikketøy;)
Ha en super dag;)

Klem fra Ann-M.

Taubanevegen sa...

Jeg er enig med deg! Mine tre eldste er gutter og jeg syns aldri det har vært vanskelig å finne pene klær til dem! :) Masse flotte gutteklær i både små og store størrelser. En av mine absolutte favorittbutikker må vel være Benetton, klassiske, pene og passe tøffe klær.

Flott tøy du viser frem!

Ha en fortsatt fin dag! :)

liven sa...

Vet du...er så enig med deg!
Synest aldri det var vanskelig å finne fint guttetøy.....og jeg har to jenter og to gutter :)
Polarn O Pyret har mye gøyt!!

Linn sa...

Helt enig med deg:) Jeg finner mye fint til lissmann;):) Det har kommet seg på få år, husker at det ikke var så mye før, men nå er det utrolig mye flott til gutter:) Å glad er jeg for det:)
Tusen takk for så koselig kommentar inne hos meg, blir alltid så glad:) Klemmer i fleng fra meg:);)

Thelma Louise sa...

Tøffe klær :-) har hørt mange si det, at det er vanskeligere å finne til gutter :-) godt ikke alle syntes det:-) også hørt den"problematikken" for de litt over fjortis alder, jentene har flere kjedebutikker og hørt flere si at gutta blir ( noen av de)mer merkebeviste. Skulle tro var omvendt :-) og det er det sikkert også :-)

Ha en kos dag :-) snart helg, igjen.

Klem

Hanna sa...

Fina pojkkläder.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna