tirsdag 30. august 2011

Tregulv...male eller ikke??

Det er noe rart med meg....nå har jeg mast i flere år om hvite gulv...,og så sier min kjære: "Da maler vi tregulvene hvite da"...og da blir jeg helt sånn "vil jeg det da"?? En ting er liksom å bytte gardinene...
Vi har kjempefine tregulv på soverom og loftstue, og nå er oljen såpass slitt at vi må behandle de på nytt. Synes de er kjempefine sånn de er, men ønsker meg jo hvite tregulv da...
(Jeg er sikkert utrolig enkel å bo sammen med....)

15 kommentarer:

Christina sa...

Hei fine deg!

Akkurat slik har jeg også vært - tørr jeg virkelig gjøre det? Etter å ha gått rundt å hele tiden tenkt at gulvene vil bli finere hvite, tenkte jeg at NÅ gjør jeg det!Og la meg si det sånn;jeg har aldri angret og skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før.
Det er fantastisk med hvite rom - de gir ro og det er veldig behagelig!

Stemmer for hvite gulv!!
Ellers håper jeg at du og dine har det bra og er klare for å nyte høsten!
Hilsen guttemamma`n i nord;))

Hulda sa...

Det er fint med tregulv som er umalt også, syns jeg. Vi har umalte tregulv i stua og på kjøkkenet, mens de andre er malt lysegrå. Du får tenke litt på det. ;) Lekkert blir det nok om du maler også. Fin kurv på bildet, og søte puter!

Lillekatt sa...

haha, du er ålreit! Men jeg skjønner hva du mener :-) hadde jeg hatt hus og gulv som passet til å bli malt, tror jeg jammen jeg hadde gjort det :-)

Veronica sa...

Hei!
Jeg har malt gulvene grå og er veldig fornøyd med det, i noen rom har vi lutet først og deretter lakket. Det syntes jeg nesten ble enda finere.
Lykke til med et viktig valg, litt mer varig enn å skifte gardiner, ja...
klem

Hilde sa...

Det er ikke bare bare når man kan velge... Kan du ikke male et av rommene og se hvordan det kjennes ? Da får du jo litt av hvert... Lykke til :-)
Hilde

Tulip sa...

Tror jeg ville valgt en lys grå farge. Da synes rusk og støv mindre enn på et helt hvitt gulv, og det blir samtidig lyst og fint.
Men skjønner dilemmaet ditt...;)
Good luck uansett valget dere tar!!!

Unknown sa...

Hehe, hørtes kjent ut det der gitt;) Jeg har malt soveromsgulvene våre (kirsebærlaminat, så det bare MÅTTE vekk!) med hvit lin - kjempefornøyd med fargen. Malte tregulv er bare så lekkert!

Du får tenke litt på det;) Lykke til med valget!
KLEM

Karen sa...

Hehe - helt sikkert ;)

Jeg ville ikke malt det hvitt, men det er ikke fordi jeg ikke synes det er fint, men fordi jeg tenker at det kanskje blir litt eeeh, hvitt!? Hehe...

Lykke til iallfall Og ha en strålende dag!

Unknown sa...

Ja du tør!!
Hihihi, jeg tror nok ikke du kommer til å angre, og som du sier så må du gjøre noe med gulvet uansett.
I 2.etasje har vi malt alle gulv (3 soverom og loftstuen) i egghvitt.
Brukte 3-stjernes vannbasert gulvmaling, tørker over natten, veldig praktisk.
Det kan riktignok bli merker i gulvet, men det er så utrolig rent og flott med hvitmalte gulv!
Jeg sier kjør på. :)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Elsker mine hvite gulv,.alt kommer frem .på en annen måte! :) og tregulv er jo bare vakkert som målt! Men annbefaler å ta en gråfarge, for alt vises på mine hvite gulv! :-) klemmer

Helena, The Swenglish Home sa...

Söta Anette,

Jag känner igen mig där...fniss. Jag kan vara hur säker som helst på en inredningsplan, men när det väl kommer till kritan bli himla osäker på det hela... särskilt om det gäller en lite mer dramatisk förändring som väggfärg, eller som i ditt fall hela golv! Du får försöka känna efter i magen vad som känns bäst. Jag drömmer också om vita trägolv, men har hittills inte lyckas övertala mannen att det är en bra idé, och jag tröstar mig med att färgen nog skulle slitas bort fort i detta hus där mannen vägrar ta av sig skorna inne...

Lycka till med ditt beslut och stor kram til dig,
Helena

I & du... sa...

Kan ikke si annet enn: Kjenner meg igjen... :)

fryd&forandring sa...

Tatt på kornet...! Kjenner igjen problematikken altså. En ting er når man er i kampen og finner masser av argumenter for å få gjennomslag, men hva så når man ikke må kjempe for det mer!?! Tror det er et kvinnesyndrom!

Lykke til med valget!
Klem

Sjøgløtt sa...

Hei.
Vi valgte beis og lakk på stuegulvet, farge drivved. Vi er meget fornøyd. Andre har brukt fargen fjellgrå.
Lykke til. Hvitt blir også veldig fint :-)
Mvh Linda N

Anonym sa...

Hmm...svårt.
Måste säga att jag nog mer lutar åt trävita golv än vita trägolv. Men smaken är som baken. =o)
Lycka till!