lørdag 25. september 2010

To måneder igjen, trenger råd!

På denne tiden i fjor, var jeg godt i gang med årets julegaveproduksjon. "Alle" fikk hjemmestrikket klut, fint oppvaskmiddel fra Greengate og treoppvaskkost. Når en ønsker å ha det meste klart til advent...kjenner jeg at NÅ må jeg komme igang!!  Tips mottas med takk!!
(Bildet er fra i fjor)
Ha en strålende lørdag!!

32 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

*stresser* Skulle vært der du er også. Ifjor var jeg passe gravid og ferdig med alle gaver i GOD tid, altså måneder. Iår, har ikke tenkt tanken en gang. Høsten og vinteren kommer så raskt ? Går klokken raskere ? * ler *

Ha en fin dag og god helg!
klem

Størstepia sa...

Så flink du er som setter igang allerede!
Men er veldig enig med deg, det er godt å bli ferdig tidlig, det er liksom nok andre ting som skjer i desember!

Jeg tror dessverre ikke jeg er til særlig hjelp med tips, tror heller jeg kommer hit for å lete etter tips hos deg etterhvert:-)

Ha en kos lørdag!
Klem fra størstepia

Ella sa...

Hei hei!
Js tiden går så alt for fort! I flere år nå har jeg sagt at jeg skal være tidlig ute med både gaver og annet, men aldri klart det! Ikke før i år!! Jeg er kommet godt igang med gaver, og jobber meg nedover årets liste :)
Jeg har rett og slett kommet over et par tilbud som var supre, og satte derfor igang. Gode tilbud og julgaver henger godt sammen :)
Ha en fin lørdag!
Klem klem

sologbolig sa...

Hjelp ! Det har ikkje streifa meg enda !! Derfor har eg heller ikkje ein ide enda. Sorry! og god helg !

Jannicke sa...

Blir helt stresset bare ved tanken på alle disse gavene, så jeg blokkerer de tankene en stund til :o)
Men hva med en ultrasøt(e) tekopper (ex PIP el GreenGate) + hjertesil og god julete i løsvekt??

Bare en rask tanke...

God lørdag til deg!

Klem J.

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Så fine gaver du ga bort,kanskje dette er et tips for meg i år:)Godt å begynne tidlig,har begynt litt jeg også.Mitt tips til deg er og kanskje hekle tørkehåndkle i år siden de fikk klut i fjor,det holder jeg på med nå!!Ha en fin lørdag!!!Klem Linda:)

fru Nielsen sa...

gisp, ojda det fikk meg til å tenke, ja for det er jo faktisk ikke lenge igjen, men har lissom fortrengt det.
ideen din fra i fjor er jo kjempeknall =)
Jeg har vridd de små grå, og kom til å tenke på noen utrolig søte kleshengere som min mormor lagde da jeg var liten.(altså maaange år siden he he)
hun hekklet trekk til trehengere og hekklet eller sydde noe personlig eller enkle hjerter som hun festet på så vi kunne se att det der var min kleshenger.
En søt men personlig liten sak ;)
god helg =)

Hasigamas mamma sa...

Nå ble jeg stresset også... må jeg begynne SÅ tidlig.... ;)
tenker hvert år at jeg skal bli ferdig tidlig, men jeg kommer aldri helt i mål... kanskje i år??
Lykke til i jakten da! Og ha ei strålende helg!
Og takk for fine ord inne hos meg!
Klem
Lise

Lena sa...

OMG - jeg fortrenger at det snart kommer en JUL, jeg! Så her er det ingen tips å høste! (Bortsett fra at idéen din fra ifjor var super - og jeg hadde gjort det igjen!)
Ønsker en trivelig weekend!
:o)

Crinoline sa...

Hei,Anette.Jeg er i gang med å strikke ullsokker. Har også strikket tøfler som skal toves.Hyggelig å holde på med og hyggelig å gi bort.Klem

Monica sa...

heisann kjære du:) tenker også som Mona at det er kjekt å få hjemmestrikkede sokker eller tøffler. Ønsker deg en fin fin lørdag. jeg skal straks ned for å feire barnehagen som er 20 år. klem Monica

Margrethes hus og hage sa...

Så flink du er som lager julegaver! Her har jeg bare begynt å tenke på de, men skal nok komme meg i gang snart!
Så koselig tips under her. Var innom i går men fikk bare feilmelding når jeg skulle post kommentaren.

Tusen takk for koselig gratulasjon. Ja, denne tiden er det bare å nyte, den går så alt for fort!

Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe

Hege sa...

Her sys det telys-poser i forskj. utgaver i lin og tekstiltrykk-håndklær :-)
Kommer vel et innlegg en av dagene , tenkte jeg skulle gi dette bort til noen ihvertfall;-D
Ellers har tova-tøfler vært en veldig kjekk ting å få fra mamma!
Masse lykke til - litt av moroa skal jo være å IKKE stresse..;-D
Ha en fin lørdag ,
klem Hege.

www.elineogbaby.blogg.no sa...

Smart å starte tidlig. Er så mange som skal ha gaver og lønner seg å spre det litt. Vet ikke selv hva jeg skal gi til NOEN, så lite til hjelp...Bare greit å ikke gi folk det samme som året før!
Ha en fin helg

Nina sa...

Fin lørdag:-)

Ja, nå nærmer faktisk julen seg med stormskritt. Høsten er ofte veldig travel, og da er det greit å få startet tidlig. Jeg har faktisk startet, og bør helst være ferdig snart, iallefall med det som skal kjøpes... Jeg skal opereres snart, og må ligge i ro i LANG tid, og jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg hadde fått åndenød å ikke ha noenting i boks;-)
Så julegavetips herfra;
- Tovet sitteunderlag sammen med termos og en turmix. Ut på tur, aldri sur:-)
- Som en skrev tidligere, strikket koppehåndkle. Mamma fikk 2 i gave av en venninne, og de hadde en supergod sugeevne kontra mange av de vi kjøper. Og samtidig så flotte og for seg gjort:-)
- Hjemmesydd handlenett. Litt maskulimt til mannen;-) og en mer feminim utgave til kvinnen:-) Miljøbevisste bør vi være;-)
- De fleste gardsutsalg i Norge selger nå EKTE naturlig eplemost på glassflaske. En veldig populær gave sammen med litt andre spiselige gaver, eventuelt kaffi og hjemmelaget sjokoladetrøfler med en dæsj konjakk i. Må lages kort tid før de skal gis bort.

Tråler gamle julehefter og internett for flere gode tips, men det var de jeg kom på i farten, og som jeg selv skal bruke;-)

Ha en fortsatt fin helg:-)

Klem fra bloggløse Nina, Stv

Guttemamma sa...

Tusen takk,bloggløse Nina, masse flotte tips!!
klem♥

Bea sa...

hihi så godt å se at det er flere som er tidlig ute. Mine venner himler litt med øynene når jeg sier at de første 4 julegavene er kommet i hus. *ler*

kalender gaven til lillemor mangler kun noen få pakker. Det er verre å finne gaver til storebror på 13 år.... *sukk*

Mine tips til foreldre/besteforeldre er en fotobok med bilder av ALLE barn, barnebarn og oldebarn. Ga det til min mormor og bestefar i fjor. Fikk bilder i fra mine søsken og søskenbarn slik at ingen ble glemt. De ble kjempe glad:o)

klem fra Bea

Anno 2009 sa...

Ja, husker du holdt på med dette i fjor. Genialt tips, men det kan du nok ikke bruke i år også ;). Jeg har igrunn ingen tips, da jeg sliter selv med hva jeg skal finne på. Har seriøse planer om å bli ferdig i oktober. Blir fotjenger i begyynnelsen av november (får ny bil i januar) og veldig greit å få unna det meste av julegavene før jeg selger bilen;).

Ha en fin høstdag.

klem fra Marilinn

Mette sa...

Ja, julen, ja... er ikke kommet igang og har ingen rad enda. Du far ta deg en tur rundt i Blogglandia - der finner du nok inspirasjon, skal du se! ;-)

ha en fin helg
klem Mette

Landcharm sa...

Takk for hyggelig hilsen fra deg. Skal si du er i rute til jul, også lager julegaver selv...bra jobbet!

Barbros lille atelier sa...

Ser du har fått mange fine tips, Anette, og kjenner jeg deg rett så har du sikkert mange gode ideer selv og:-)
Men her kommer noen fra meg:
- kjøpe lys og servietter, og sy matchende løper eller spisebrikker til

- sy hjerte og matchende duftepose eller tøypose

- Ellers er jo spiselige gaver heller ikke å forakte. Skåler fra Bruka fylt med smågodt er kjekt å få:-)

Ha en fortsatt fin helg!

Klem

Hverdagen vår sa...

prøver for tredje gang og håper ikke blogger krangler igjen nå...
her blir det glass fylt med sjokocookis med oppskriften hengende i en lapp med hyssing rundt og til barna blir det sitter underlag med tovede tøfler til-
Og to stykk får en strikket vinhøne

Kos dere resten av lørdagen Anette og en ekstra hilsen til gutten din som må ta det med ro enda en god stund

klem fra Eli

Anette sa...

Hei!
Jula kommer alltid så fort... alltid så masse å gjøre før den puttselig er her. Men viktig å nyte og ikke bare stresse da :o)

Takk for gode ord inne hos meg!

Klem Anette :)

Line sa...

henger meg på her. får panikk med tanke på at jula snart er her. bør vel seriøst begynne å tenke på det. for med baby i npvember og to til viltre smågutter rundt beina ser jeg for meg at det kan bli lettere kaos når julegavene skal handles inn. skal følge med på tipsene her. klem, Line

Lotta sa...

Å herlig med sofakos:) Jeg er alene hjemme m Noah (igjen)..Likær det IKKE! Ille redd! Haha

Så mange flotte tips her..Likte godt den med tovet sitteunderlag og turting osv..Veldig fine de grillpinnene/spydene fra sporten man kan legge ved sidna også. De er superfine!

Ellers er te, kopp og teklype en sikker vinner ja... Har du sett den nydelige konfekten på blomsterbinderiet? 39,- Ikke dyrt forhold til andre...

Du som er så flink til håndarbeid må jo bruke kunstene da..Hm..Hva med underlag til eventuele tekopper? Og de fine fyrtikkeskene dine da!!! Koselig gave da...Kanskje med lys innpakket i noteark..Åh lykkegave!

Du vet Croniche(husker ikke hvordan det skrives) De har nydelige såper og kremer..Ikke så ille pris på de heller. Hva med en sånn håndkrem pluss såpestykke og et duftlys eller noe?:)

Forslaget med eplemos var supert. Drar du til Askim kan du kjøpe nydelig eplemos der.(Eller på meny/mega men dobbelt så dyrt) Vi har ak vært og kjøpt inn over 50 liter.. Altså 60 flasker eller noe..haha:)

Jeg skal lage en stor felles kurv til barnehagen i år. Fylle den med masse deilig drikke, julegodt, lys, fyrstikkesker osv osv til de ansatte:) Koselig:)

Nei gud nå kom jeg nesten i julestemning her! Hihi

Klem til DEG:)

cissemosse sa...

Har begynt å kjenne meg litt stressa jeg også... I fjor var det utrolig deilig å være ferdig med alt før desember og bare ha tid til koselige familieaktiviteter de siste ukene!

Tino sa...

Så smart å begynne allerede nå. Har ikke så mange tips å komme med dessverre, men ser du har fått mange flotte tips i de andre kommentarene her.
Ha en fin fin søndag!
Klem T

M sa...

Heisan,
innom for å si hei.....de siste månedene har jeg vært i tåkeheimen, har jeg husket å takke for de fine vimplene???
Jeg skal nok lage et innlegg på Bloggedamer sidene...har så mange innlegg på vent...det har ikke blitt tid til blogg (irriterende!!)
Ha en fin søndag!
klem, M

Kjersti sa...

Hei anette!
Ja, du, nå fikk du tankene mine på gli.... herregud så fort tiden går! hehe....
Hva med brente mandeler i et lite norgesglass, med en heklet brikke over lokket. Du kan jo også skrive oppkriften på brente mandler i en tag som henges på glasset. Kosleig og personlig
Klem fra Kjersti

Talentina sa...

ja jeg tenkte nå oi må lese de kommentarene over her for å få noen tips selv... men jeg er heldigvis begynt da..:D det bli litt forskjellig hos meg her... noen får nålepute...har en mor som har hatt sin nålepute i sikkert over 10 år (jeg lagde den når jeg var liten..) så på tide med en ny en... ellers har jeg lagd forskjellige grytelapper i forskjellig garn/mønster. Har tenkt å lage sitteunderlag til min søster som tilbringer mye tid ute... ellers har jeg lagd ett gøyalt bokmerke til min nevø som jeg skal legge inni en bok jeg skal kjøpe. votter får verken unge eller gamle nok av... raggsokker er en hitt her i familien særlig med en smørbukk i hver sokk:) hehe ett lite "farmorminne" jeg har hehe Lykke til med julegavene! må begynne å tenke på julekalenderen også nå :s

Anonym sa...

Flotte julegaver du lagde i fjor. Kanskje jeg skal kopiere den ideen din i år :)
Hva med å strikke vinvesker? Har sett en del på nett, og de kan bli skikkelig fine med litt pynt. Praktiske er de også :)

Fin blogg du har forresten!
Elin

Anonym sa...

ma sjekke:)