lørdag 17. oktober 2009

Jeg spises opp..........

av skolearbeid om dagen. Jobber 70%...og ender stadig opp på 10 timers dager...vet at jeg har mange timer med jobb i morgen søndag...er sliten. Lærerjobben er stappet av arbeisdoppgaver folk utenfor skolen ikke ser...og jeg blir så frustrert av at det som oftest er forberedelsen av timer som må vike...et tankekors synes jeg. Jeg brenner for profesjonen min, elsker jobben i klasserommet og synes jeg har en veldig viktig jobb. Men timene strekker ikke til.....

Tiden med familien blir gull verdt...og de sene timene med håndarbeid eller ved symaskinen gir meg ro. Bloggingen er en kjær hobby selvom den uten tvil går utover antall timer søvn..:-)

Bloggvenner.....en "rar" ting..føler jeg har fått mange. Som inspirerer, gleder og får meg til å le. En av mine gode bloggvenner er Hildegunn. Som du gledet meg med pakken i posten i dag!!
En nydelig julebok og et skilt jeg har ønsket meg. Go'e ord på vakkert kort, du er utrolig flink kjære Hespe!! Tusen takk!!
Skiltet henger alt på ytterdøra,utenpå et hjerte jeg har fått av en "live" venninne. Døren er under tak, så tenkte det skal får henge litt ute og ønske gjester velkommen.
Bare noen tanker på lørdagskvelden og TAKK for at dere finnes!!

51 kommentarer:

Karen sa...

Så fint det ble på ytterdøra :) til neste år skal vi bygge nytt vindfang her på huset, og da gleder jeg meg til å få en dør under tak, som jeg kan pynte :)

Jah - det kommer vel oppdatering på hva som skjer i karens verden utover i neste uke tenker jeg - hvis alt går som det skal :)

Anonym sa...

Så nydelig hjerte på døren, Anette!

Skjønner godt frustrasjonen din rundt antall timer som går til helt andre ting enn for- og etterarbeidet til undervisning. Sender deg noen tanker i morgen. For å komme ajour med lærerjobben blir nok en søndag jobbedag for meg også.
Stor klem fra L;-)

Margrethes hus og hage sa...

Koselig gave du har fått.
Og ja, jeg tviler ikke på at lærere har mye å gjøre, og at hver time må forberedes. Dere lærere gjør en flott jobb, som burde fått mye mer skryt for det dere gjør. Det hører vel til sjeldenhetene å få takk for en godt utført undervisningstime kan jeg tenke meg ...

Ønsker deg en fin søndag. Hilsen Margrethe

Jannicke sa...

...skjønner godt du er sliten! Det er ikke vanskelig å forstå at en lærerjobb er krevende! Ihvertfall når man har yrkesstolthet - og det merker jeg du har.
Vi som er foreldre merker utrolig fort hvilke lærere som yter dt lille ekstra, og er takknemlig for det..
Godt du har gode bloggvenner + live-venner som kan gi deg energi.. og så har du jo en skjønn familie også :o)

Stå på videre,
du gjør en kjempeviktig jobb!
Ps : Likte høsthyllen din! Mine favoritt Green gate kopper står der...

God natt klem fra meg.

Monica sa...

det var nydelig på døren din og en vakker gave fra en skjønn bloggevenninne:)

Forstår deg veldig godt når du sier tiden ikke strekker til. selv er jeg ny i jobb og høsten er en travel tid med tanke på nye barn. Mine tanker er også mye til Løå på fritiden og jeg merker at det blir mindre tid til blogging, ganske synd egentlig for jeg elsker å vie tid til bloggen og kjenenr jeg får energi av det:) dere er jo så herlige alle sammen:)

Ønsker deg en nydelig lørdagskveld:) senk skuldrene og slapp litt av også, det fortjener du:)

Hverdagen vår sa...

Ikke vanskelig å forstå at du er sliten, Anette, er jo som du sier vi som ikke er "der" ser ikke alltid det som gjøres både før og etter og alt som skal ordnes med og planlegges for å få dagene til våre barn til å gå opp.
10 timer er lange dager og da blir de timene som er igjen hellige i den forstand at man ønsker å bruke den på familien-
Etter min runde her hjemme og sykmelding har vi gått i tenkeboksen og nå er det kun ved helt, helt krise jeg jobber ekstra.

Ta vare på deg selv!
Og gaven fra Hildegunn var flott- så hyggelig gjort:)
Kos deg i morgen da og nyt dagen, håper vi får litt solgløtt-
Klem fra Eli

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg har mye jeg skulle sagt om lærere, men det viktigste måtte bli: Høyere lønn og flere pedagoger inn i skolen. Og hvorfor ikke benytte oss av den eldre garde som assistenter? Hva ville ikke de kunne tilføre de unge håpefulle av kunnskap, dannelse, moral og livserfaring...

Jeg er ingen lærer, bare en mor som vet å verdsette jobben de gjør :)

Håper dere får en fin søndag selv om du må jobbe litt!
God klem

Christina sa...

Åhhh... Du er heldig som har så gode bloggvenninner! :)

Og jeg skjønner at du er frustrert over å jobbe mer enn du egentlig skal med andre ting en det man egentlig skal.. Men sånn er det med de jobbene vi har.. Sliter med det samme i NAV, dessverre...

Ønsker deg en fin søndag!

Frida sa...

Vilken fin skylt du har fått, så fint det blev med hjärtat på dörren. Förstår verkligen din frustration över jobbet. .Jag har praktiserat på en skola så jag vet hur mycket jobb ni lärare har och att ni ofta måste jobba hemifrån. Jag beundrar verkligen ni lärare, själv jobbar jag bara 50% skulle aldrig klara av det tempot.

Men det är ju bra att du brinner för ditt yrke och du är säkert en jättebra lärare.
Kram Frida

h.espe sa...

Hei kjære venn!
Uff, uff - hørtes ikke helt bra ut det der Anette! Du hørtes litt sliten og lei deg ut. Pass på å ikke brenne ut i "begge ender" nå. Godt at du iallfall klarer å koble ut og kose deg med håndarbeid og bloggingen, når du får øyeblikk til overs - når familien har gått til sengs... ;o) Vi snakket jo litt om dette på treffet, at blogginen har gjort at vi alle har fått mye mindre søvn. Sånn er det, når døgnet har for få timer...!

Så koselig å se at skiltet er kommet opp på døra da - fint at du likte det og så håper jeg boka kommer til nytte.....

Klokken er over midnatt nå, men ser enda ingen grunn til å køye - lys våken, og det må jeg ikke gå ifra meg...;o)

Ha en fin natt og en flott søndag i morgen!

Klem fra Hildegunn

Crinoline sa...

Hei,Anette.Dette høres ikke bra ut.Håper ikke du brenner lyset i begge ender.Som foreldre har vi gjennom årene merket hvilke lærere som har yrkesstolthet og yter noe ekstra.Dette har vi satt pris på.Sannsynligvis er dere også pålagt mye som ikke har med selve undervisningen å gjøre også.Bloggingen gir meg mye glede og inspirasjon,men den tar tid.Koselig gave du har fått. Stor klem i natten fra Crinoline

Linda sa...

Det er viktig å ta seg tid til koselige sysler også!
Ikke bare jobbe...
Kjenner igjen den der...det kan bli litt sent noen ganger når jeg setter meg ned med bloggingen.
Det hjerte har jeg også kjøpt, det er så fint, skal henge det opp når jeg er ferdig med maling av vinduskarmer og dør i gangen vår.

Ha en flott søndag!
Klem fra Linda

Anneli sa...

Å takk for at nettopp DU finnes Anette <3
Alltid så koselig å stikke innom bloggen din :)
Ta vare på deg selv nå da.
Det kommer ingen å takker deg den dagen du er utslitt!
Klem fra Anneli <3

M sa...

Hei venn!
Skjønner deg godt, det er ikke lett å få utøvet sin profesjon på den måten man man gjerne vil, når tiden ikke strekker til....det kan være stor forskjell på hva man ønsker å gjøre, og hva man faktisk får gjort på jobb....sikkert frustrerende som lærer...men GODT å vite at du tenker sånn..!!
Ting tar tid, rett og slett, viktig å passe seg for å bli utbrent....bare vit at så lenge du gjør så GODT du KAN, så har du gjort en kjempegod jobb.
Klem, M ..hikk... og god natt/god morgen..

Prinsesse Elin sa...

Hildegunn har gitt den en flott gave. Skiltet er nydelig. Å jeg kjenner til akkurat det med tid. Blir smått med tid til blogging akkurat nå men jeg utsetter rydding av kles skap å blogger bittelitt allikevel...( men ikke si det til mannen for jeg har nemlig lovet han å ta skapene, hvis han tok veden som lå i gårdsrommet vår....å veden er borte )

Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:)

Josefine sa...

Hei på deg..

Ja det er nok hekstisk med jobb i skoleverket...skjønner godt du blir sliten noen ganger. Da er det jammen godt med en hobby som kan senke skuldrene litt. For meg er det også ofte terapi å sette seg forran symaskinen... og bloggvenner er gode å ha!! Kjempefin gave du fikk i posten, og dørskiltet var også så fint:) Ha en fin søndag, klem

KRUSEDULL sa...

Uff, det hørtes ikke noe kjekt ut med alle de ekstra arbeidstimene du får. Tror nok så gjerne at det er mye jobb å være lærer! Beundrer de som har den jobben! Så fin gave du fikk! Godt med noen sånne oppmuntringer:) Ble så koselig på ytterdøren din!

Mitt hvite hus sa...

Hei ...du høres sliten ut... håper du ikke brenner deg helt ut..
læreryrke er krevende, og jeg er nok enig med Drømmen om en eplehage...

da gjør det godt med slike overraskleser i posten... nydelig skilt du fikk..

Syns det er godt å ha hobbyer som man kan slappe av med, enten det er ved symaskinen eller med en strikkepinne i hånda...

Ønsker deg en fin søndag...

Klemmer Kerstin

Minka sa...

Ble kjempe fint på døra, og så heldig å få ting i posten da. Stå på, står respekt av dere lærere, virkelig.
Klem Kristin

moa sa...

god morgen anette -

...usj da! dette hørtes ikke ok ut!
..men dessverre er jobb i skoleverket veldig, veldig krevende..Føler med deg! ..men da er det jammen godt med gode bloggvenner som gir energi og påfyll, og til og med gaver :0)
..ønsker deg en fin søndag, iallefall!
moaklem

liven sa...

en koselig gave fra hildegunn....godt med en oppmuntring i en travel hverdag!!!
ha en fin søndag....og håper du har tid til å kose deg også!!
Dere lærere gjør en fantastisk jobb!!

verdens heldigste mamma sa...

Så koselig det blei på døren din også så koselig med sånne blogg venninner som sende deg ting i posten!:) Kan tenke meg det varmer og gjør godt for sliten kropp og hode. Du gjør en glimrende jobb som lærer kan jeg tenke meg og jeg misunner deg ikke den dårlige tiden. Det er så grusomt når man egentlig vet hva man vil gjøre men ikke har tiden der.

Lykke til videre med lærer jobb og
familie tid :)

Vår lille har enda ikke kommet ...

Sologbolig sa...

Som eg skulle ha sagt det sjøl. Læreryrket tapper oss for energi, så mye av tida som går til papirarbeid og alle mulige ting som skal inn i skolen, alt tres nedover hodet på oss. Eg har alltid vert glad i jobben min, glad i elevene.... men nå er eg trøtt. Fikk en kollaps for et år siden og var sykemeldt ei stund, nå har eg karra meg opp i 80% jobbing,men er sliten. Det spørs kor lenge eg holder ! Nyt søndagen og ha ein fin dag.
Flott gave forresten.

Anita sa...

Kva klassetrinn du jobber med då?? Høyrast ut som du har nok å gjere..

Lena sa...

Jeg skjønner det med at timene ikke strekker til, ja! Og det sier jeg som faktisk kan legge jobben igjen på jobben... Skulle gjerne gitt deg noen timer ekstra som du skulle få disponere nøyakig som du ville. Dessverre kan jeg ikke trylle (da hade jeg hatt meg en mann...)
Ha en flott søndag.

Torunn sa...

Kjære deg!
Jeg skjønner veldig godt hva du sier, Anette. Det er nok desverre sånn at mye av den jobben vi gjør ikke er synlig.... selv om nok jeg er i en anne situasjon, som for det første ikke er kontaktlærer og som jobber med elever fra 16 år og oppover.... Jeg kan faktisk tenke meg å prøve meg i grunnskolen etterhvert, så kanskje kan jeg ta praksisen min der :-)

Det er jo koselig at man har noen å lene seg på når det stormer som værst og det er snedig hvor mange gode "venner" man kan få via en blogg. Det er jo det som gjør- at i allefall- fortsetter med dette.
Jeg stter utrolig stor pris på at jeg traff på nettopp deg her inne også.

Ha en fin søndag, Anette.

Klem

Tone sa...

Dette kjenner jeg meg godt igjen i altså, selv om det ikke er direkte i læreryrke jeg har mine erfaringer fra. Er trist og slitsomt når "administrative" oppgaver stjeler energi, tid og fokus fra det som virkelig er viktig, nemlig overskudd til ungene! Det høres nå ut som om du uansett gjør en kjempejobb!:) Ofte har vi også kanskje litt for høye forventninger til oss selv og hva vi skal rekke over desverre!

Flotte gaver du har fått, håper du får litt tid til å kose deg og nyte familie og egne sysler selv om arbeidbunken venter - det er jeg helt sikker på at du fortjener:)

Klem Lycheli

Unknown sa...

Ååå, jeg kjenner frustrasjonen bygger seg opp på dine vegne.Syns det er helt ufattelig at verden skal være slik at man må gi absolutt ALT. Det er jaggu meg ingen som takker deg den dagen det sier stopp!
Håper di klarer å finne en balanse som er rett for deg!
Klem fra Tina

Camillas Romantiske hjem sa...

Hei du..skjønner godt hva du mener med tanke på lærerjobben. Mamma er lærer, og sitter helger og sende kvelder med retting og forberedelser. Kan godt forstå at du er sliten, viktig å lytte til kroppen å ta signalene på alvor! Håper du kan finne roen innimellom alle slagene:-) Setter veldig pris på bloggen din, elsker å lese og titte på bilder inne hos deg,og ikke minst å høre på vakker musikk som gir meg herlige minner:-), så jeg håper du fortsetter med det:-) Stor klem Camilla

Anonym sa...

Nydelig med hjerte og skilt på ytterdøra..... :)

Ville nå egentlig bare si takk for at du er du.....og at du bryr deg så mye om oss andre her i blogglandia :)

Ha en flott søndag :)
Klem......

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei
Det ble fint på ytterdøren din; varm velkomst.
Jeg jobber som lærervikar i barneskolen nå (5-7 kl) og ser at det er mye som må gjøres om kvelden og helgen. Denne helgen har jeg rettet 20 matematikkbøker og snart skal jeg opp på skolen for å skrive kommende ukes lekser på lekseplanen. Ja, det er strevsomt, hvertfall når man er ærekjær i jobben sin og det er nok du, Anette. Ta vare på deg selv, og lytt til kroppens signaler.

Ønsker deg en fin søndag. Klem fra Jannicke

lavendel mio sa...

Så fine gaver du har fått, og de er vel fortjent!!
Det er viktig å stoppe opp, senke skuldrene og bare kose seg.
Ønsker deg en nydelig søndag,kle Hanne:)

Datt sa...

Så fin kombo med hjertet og skiltet! Herlig høst-pynt! *Sikler etter lignende* ;)

Ruskesara sa...

Søndagen er jobbe dag for mange lærere, tida strekker ikke til. Vi blir bare leset ned med mer og mer.Og det som blir planlagt får man ofte ikke gjennomført. Hva med faglig oppdatteringer?, når skal jeg gjøre det.
I dag skal jeg forberede de siste 7 utviklingssamtalene og rette noen bøker. Helst burde jeg laget stjerneorienterings opplegg også. Eldste gutten min sier, jeg skal ikke bli lærer, jeg skal ha fri på søndagene.
Liker bloggen din godt, blir glad av å se og lese....
Har ikke egen, men snik titter på andres.
Avsluttet to utviklingssamtale kvelder med å titte på den.
Husk å kose deg mens du kan!

Tonje sa...

Ja, det er mye jobb som faller utenom andre øyesyn. Mannen min også jobber hver søndag.
Du er flink!!!!

Og utrolig flotte gaver du har fått!!:) SKiltet var jo nyyydelig og passet så fint på ytterdøren.
Ønsker deg en god søndag.

Klem Tonje

Linda sa...

Hei Anette!Sender deg en utfordring om du titter inn til meg.
Ja,arbeid er en utfordring,forberedelser tar tid.
Det er slik i min jobb også.
Men jeg er så heldig at jeg får gjort ting på jobb.
Når en jobber med mennesker er det stadig nye utfordringer.Gjør at hverdagen ikke blir helt lik.
Håper du har fått påfyll og ladet batteriene i helga.
Her ble det en del soving og ut i naturen,pluss håndarbeid.
Ha en fin høstuke!
Klem fra Linda :))

Epleskrell sa...

Takk for hyggelig kommentar, var tid for litt forandring selv om jeg er usikker på om den kommer til å vare ;) Den sangen er yndlingsangen til mamma og vi brukte den i begravelsen.

Synes du har fått deg en fin dør med pynt på:)
Og jeg har stor forståelse for at tiden ikke strekker til som lærer. Håper du kommer litt ovenpå med arbeid i dag.
Ha en fin søndag
Klem

Beate, A Brighter Day sa...

Moren min er lærer og jeg vet hun har mye av de samme tankene. Tror ikke mange vet hvor mye tid som går med utenom arbeidstid, og hvor viktig jobb dere lærere gjør! Jeg er så glad dere finnes, der som brenner for yrket, men skulle ønske dere fikk mer "cred" :)

Så nydelig dørpynt med hjertet og skiltet. Ønsker deg en fin dag videre! KLem

Tino sa...

Så fint det ble på ytterdøren, koselig gave du har fått.
Forstår godt at du blir sliten og frustrert. Ikke så lett å hente seg inn i helgene heller når du må jobbe da også.
Ønsker deg en fin søndag, ta vare på deg selv. Klem :)

Hjerterom sa...

Hei :)
Så flott en julebok og skilt!
Koselig med det hjertet på døren din...

Skjønner godt din frustrasjon runt antall timer...
Det er en krevende jobb..

Ps strålingen var noe jeg visste om :)

Ha en fortsatt kos søndag!!

Klem Siw

Fru Fryd sa...

Så flotte gaver du har fått, også så pent det pyntet opp inngangsdøren din.

Håper du har fått hentet deg litt krefter i helgen:-)

God uke.

Klem

Viola sa...

Vilka vackra gåvor du fått och vad fint det blev på dörren din..lärarjobbet är ingen dans på rosor..jag vet...lärare som jag är sedan många år...tur att det är lov här snart...ha en skön kväll, kram

Elis@beth sa...

HUSK Å TA VARE PÅ DEG SELV NÅ SØTE DEG!!!

STOR KLEM!!

Jill sa...

Døgnet har for få timer og uken har for få dager!
Jeg har allerede søkt om å få utvidet for min del, dersom jeg får gjennomslag for det så skal jeg legge inn et ord om at du oxo trenger litt ekstra tid :-)
Viktig å legge inn litt kvalitetstid!
Som spl merker man oxo at tiden ikke strekker til. Det er nok ikke så mye planlegging som stjeler tid, men mye arbeid rett og slett.
Man får ikke gitt den omsorgen til pasienten som man skulle ønske man kunne.
Husk å finne litt tid til deg selv!

Størstepia sa...

Å, jeg vet så godt hvordan du har det! Læreryrket er MYE tøffere enn folk tror, de ser bare at vi har lange ferier. Mange tror at vi er ferdig når elevene er det, og kan bare slappe av resten av dagen... Men virkeligheten er nok litt anderledes... Heldigvis har man elevene! De gir iallefall meg lyspunkter i en litt slitsom hverdag. Elsker yrket mitt og ville aldri gjort noe annet, men det er slitsomt i større perioder av året.
Stå på videre, du kommer snart til en lysere tid. Julen nærmer seg jo med stormskritt:-)

yanmaneee sa...

retro jordans
kobe basketball shoes
golden goose sneakers
jordan shoes
nike cortez men
air max 2019
curry 7 shoes
kobe sneakers
curry 6
off white clothing

seseth sa...

view website k4v04v4h88 replica louis vuitton bag replica ysl bags australia additional resources b9g51j5a56 louis vuitton replica replica bags high quality replica bags vuitton replica hermes bag y5c77o5z34 replica bags new york

netoph sa...

replica bags blog view publisher site z2g67h7s31 replica bags 168 mall try this site w7t98a5a99 Ysl replica handbags replica bags in china g7z16w1e54 replica bags london replica gucci p9h44a0d28 replica bags gucci

Unknown sa...

read this replica designer backpacks useful site bags replica gucci find this Dior Dolabuy

Anonym sa...

browse around here this contact form visite site replica designer bags over here Dolabuy Goyard

Anonym sa...

replica bags thailand replica hermes l0l88j8l08 replica bags online replica bags in dubai replica gucci bags v3o30j2p21 replica bags london replica bags vancouver this post q0u57q4w92 replica bags lv