torsdag 30. januar 2014

Simply love our new floors...!

Både laminaten i gangen og parketten i stue og kjøkken ble enda finere enn vi hadde håpet! Synes det er vanskelig å velge etter de små prøvene som er i butikken, så kjennes som et lite sjansespill å  velge. Skal jo vare mange år! Tak og de fleste veggene er nymalte, og vi har fått ryddet og kastet masse. Så gjelder det å holde orden...., hører dere, gutter???

mandag 27. januar 2014

Supersøte glassbrikker

Ble med hjem fra London og er et herlig supplement til kaffegleder i løpet av dagen!



lørdag 25. januar 2014

En lekker sak fra......




tro det eller ei; Byggmakker!
Nå tør jeg ikke tenne kronelys på en stund, med nymalte tak vil jeg ikke ha "heksesot" i treverket...
Skal bunkre laaange lys, noen som vet hvor jeg får tak i type "kirkelys"?
Vi er barnevakter for fetter Teodor på 5 denne helgen, veldig koselig. Mellombror får overnattingsgjest i kveld, så jammen blir det 5 "smågutter" til lørdagskos!!
♥Ha en nydelig helg♥


fredag 24. januar 2014

Et helt greit inngangsparti.....

utenfor et hus i Wimbledon. Svart inngangsdør er definitivt på "kanskjelisten"...Vi har bodd i huset vårt 12 år denne vinteren, og ser at et par ting trenger oppfriskning. Nyter de nye gulvene i fullt monn om dagen, så deilig å være fornøyd med valget!
 Ellers er jeg ikke noe fornøyd med å lage blogginnlegg i Firefox, men Explorer funker ikke. Får ikke redigert skikkelig... Aaa, annoying. Tips mottas med takk!
                                                                       

onsdag 22. januar 2014

Stue- og kjøkkengulv, før og etter!

Vi endte til slutt med enstavs parkett fra Haro i "salthvit" eik. SUPERFORNØYD!
Det er SÅ lyst og fint hos oss nå, og støv synes jo ikke...,lykke!
Før....., ganske forsynt med den mørke og litt røde parketten vi valgte da vi bygde hus i 2000.
♥♥♥
Nå venter skirenn på alle guttene, ha en fin onsdagskveld!

 

mandag 20. januar 2014

Keep calm and carry on.....



 Oppussing...., tak og vegger i stue og kjøkken er malt. Ny parkett er lagt, og nå står "rydde-på-plass-jobben" igjen....puh. Vi har maaaange bøker som jeg driver og setter tilbake i bokhyllene, tørker støv av alle...,ja, det er rett og slett mye mer jobb en man tror. Men SÅ verdt det, jeg koser meg her jeg holder på.
 Vi har rukket en langhelg i London alle fem også, vi har besøkt gode venner som bor i Wimbledon. Skikkelig påfyll!
 Kommer sterkere tilbake med bilder av LEKKERT GULV!!

onsdag 15. januar 2014

Ha en nydelig dag!

Tusen takk til Ann-Mari for hjelp med bildeopplasting!

tirsdag 14. januar 2014

Oppussingskaos og bloggrot



Her maler mannen alle tak i hovedetasjen, hvitmaltpanel som trenger et strøk etter 12 år, og jeg pakker ned alt som må flyttes før nye gulv skal legges. Puh...., men rart hvor greit det går når vi vet hva som venter!
MEN; bloggen min bøller...,jeg får ikke lastet opp bilder. Er det noen som strever med det samme om dagen?

lørdag 11. januar 2014

Det ene tar det andre....

Så "plutselig" ble det nytt gulv i gangen og...kommer bedre bilder, men så moro å vise!! Flisene var supre da barna var yngre, jeg trillet ofte barnevognen inn i gangen. Men nå var jeg rimelig lei av det brune flisgulvet...
Superfornøyd med dette, gleder meg til å fikse og stashe i gangen nå...  Takk til tips om stuegulv,
 vi har landet på et enstavsparkettgulv i salthvit eik, tror vi......

tirsdag 7. januar 2014

Trenger gulvtips!

Vi skal legge nytt gulv i stuen og på kjøkkenet. Vi har mørk parkett fra 2002, og den er ganske stygg blitt, særlig på kjøkkenet. Så nå er lekkert-gulv-jakten i gang!! Ønsker meg enstavs...og litt rustikk og grå/hvit. Har funnet et lekkert gulv i laminat, men er skeptisk til å ha dette i stuen...Noen med erfaring? Har jo hatt parkett alltid, og tregulv på loftsstue.Vi har vannbåren varme, så det vil ikke bli kaldt å gå på. Bildet under viser "looken" vi ser etter!
(bildet er lånt på Saga Parkett sin side)



søndag 5. januar 2014

Litt vemodig, mest greit!

I morgen er det jo 13.dag jul, og siden jeg er oppvokst på landet er det først da det er "greit" å ta ut julepynten. Noen venter vel også til 20.dag jul, men siden vi har hatt pynt fremme siden 1.desember, er det vel greit nå...! Typisk "vinterpynt" beholder vi nok ut januar, men all julepynt  pakkes pent ned i kassene sine.  Julemenneske som jeg er, gleder jeg meg alt til å ta de frem om 11 måneder....
Jeg er glad i alle årstider, og ser med optimisme frem til det som ligger foran oss. Turer på hytta, fotballkamper med guttene, familietur til London, fine hverdager...vi er heldige!
Vi har vært SÅ sosiale i det siste, veldig hyggelig det og! Nyttårshelgen ble feiret på hytta vår med gode venner, vi var 14 stykker og både små og store storkoste seg med 5-kamp, mye latter og prat, nydelig mat og drikke. Så bar det hjem til skole og jobb i to dager, før det var helg igjen. Vi var hos fine venner i nytt hus på fredag, og i går dekket vi bord til vennemiddag hos oss.
Nå høster vi juletreet, før vi skal benke oss i sofaen alle 5 for å heie Northug, Johaug  og gjengen opp "Monsterbakken".
Ha en fin søndag!
♥Klem fra♥