lørdag 3. mai 2014

En bra dag!


Rolig morgen hos oss, de to eldste har overnattet hos hver sin bestevenn og minstemann er på trening. Tid til kaffekos og nye magasiner! Har vært nok en travel uke, med tre gutter som spiller på til sammen 7 lag blir det mye fotball! Har akkurat levert to kaker på kakelotteri, de to eldste skal på sine treninger, men i kveld skal alle være hjemme! På menyen står det grillmat og film, gleder meg.
I morgen skal mellombror Elias løpe "Mosesstafetten" på Oscarsborg, og har du ikke planer for søndager anbefaler jeg en dag på Oscarsborg, det skjer visst mye der i morgen. På kvelden blir det Adidascup-kamp på eldstemann. Jammen er det MORO å være mamma!
Og apropos eldstemann, han er konfirmant til høsten og i går kjøpte vi dress til han. Mye følelser for meg..., føles ikke lenge siden vi fikk han.
Ta deg tid til å høre på sangen under, har hatt dilla på skjønne Ulriks "En vanlig dag" siden han vant MGP JR for noen år siden.

Håper DU får en fin dag!
Klem fra

10 kommentarer:

Rosehagen sa...

Hei;)
Å som tiden flyr.Å ja, det er travelt å være mamma, men så vidundelig;) Spennende med konfirmant da. Ja, litt vemodig er det på en måte, men det er realitetene. Her er jo guttene flyttet ut. Men nå er vi så heldige å ha begge i Trondheim, så det er kort vei hit;)
Hornene med marsipan anbefales;)
Her er det snøvær, helt hvit i perioder!
Fortsatt god lørdag;) Kos deg;)
Klem fra Ann-Mari

Hilde sa...

Det er ikke vanskelig å fylle dagene, men jammen har du mye å gjøre... Håper du finner noen små pusterom mitt i hverdagen :-)
Hilde

Siddis back home sa...

Høres ut som planene er iorden! Her er det endelig kveld, har vært i konfirmasjon, nydelig sol her i Stavanger, men en kald vind! Nå har vi pakket og imorgen går turen over atlanteren, tilbake til 17.!
ha en fortsatt herlig helg!

Unknown sa...

hehe, kjenner meg igjen ja, går i grunn i ett, men jeg liker det:))
Her er det og konfirmasjon i september, denne gangen minstefrøkna - er en spesiell flelse ja, så stooore de har blitt, og BEGGE to!! :(

Ha en fortsatt fin helg ♥

mirjamsdrøm sa...

He he, ja å være fotballkamp er visst et eget yrke! Her er intensiteten på vei oppover med en i 1 klasse og en i 3. Denne uka blir det to treninger, en seriekamp og miniturnering på lørdag. Bare å henge med ;) Ser ut som du hadde en herlig morgen da! Kos dere masse idag :) klem klem

Anonym sa...

7lag???? Å herremin hatt hvordan rekker dere alt ? Her har vi 3 gutter som spiller på 4lag og det går i ett. Har skrevet opp på tavla for neste uke,og det er nesten som en gruer seg litt for å ta fatt på ny uke. Men så er det jo så morro også,å så positivt at gutta er aktive. Årene går så alt for fort,så det er egentlig bare å nyte så lenge vi har gutta hjemme. Ønsker dere en flott og hektisk fotball vår ;-)

Anonym sa...

Hello, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.I'm trying
to find things to enhance my site!I suppose its ok to use
some of your ideas!!

Feel free to surf to my webpage - Buy Digest it Colon

Anonym sa...

Good day! This is my first visit to your blog! We are
a collection of volunteers and starting a new project
in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a wonderful job!


Look into my webpage - carbon monoxide alarm

Anonym sa...

dfzsdfczsd

louis vuitton outlet sa...

Tory Burch Outlet
Michael Kors Outlet Ralph Lauren Outlet Gucci Factory Outlet Gucci Outlet Gucci Handbags Cheap Ray Ban Sunglasses North Face Jackets Prada Outlet Burberry Outlet Hollister Clothing Ferragamo Shoes Tiffany Jewelry Tiffany Outlet NFL Jerseys Cheap Jordans Oakley Outlet North Face Outlet Burberry Outlet Ray Ban Sunglasses
Chan Luu Sale Toms Outlet Burberry Outlet Oakley Sunglasses Toms Shoes Sale Beats By Dr Dre Coach Outlet Christian Louboutin Shoes Oakley Sunglasses Valentino Shoes
Oakley Eyeglasses Michael Kors Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Online Coach Purses Kate Spade Outlet Toms Shoes North Face Outlet Coach Outlet Gucci Belt