søndag 28. april 2013

Vår, hvor er du???

Disse bildene tok jeg i hagen vår i fjor, en av de første dagene i mai...i år er det INGENTING som minner om vår i hagen vår, snarere oktober. Er klar over at alle som bor i våre nordligste fylker sikker blir oppgitt av oss "søringers" syn på vårvær...,men det har da "aldri" vært en så kald vår her på Østlandet??

Det stormer ute i kveld, regnet slår mot rutene og det knaker i husveggene. Pleier alltid å plante stemor i krukkene på trappa 1.mai,men er foreløpig ikke veldig inspirert.
♥♥♥
Har hatt fem nydelige dager i Paris med min kjære....,forteller mer senere. Må laste opp bilder og lande litt først. Og kose med barna...
Fin uke til deg som titter innom!

tirsdag 16. april 2013

Ønsker meg Paris-tips!


Heldige oss reiser snart til Paris...,og jeg ønsker meg tips om koselige spisesteder. Vi skal bo i Latinerkvarteret, så jeg blir ekstra glad for navn på steder i det området.
♥♥♥
 
 
 

fredag 12. april 2013

Rosa helgeblomst

 
Her er bena på bordet etter en uke med mye jobb. Fredagen kjennes som en liten velsignelse...Fredagskosen består av kylling og monopol (!), og så må vi vel få med oss Idol. Helgeblomsten ble rosa Hortensia, så nå gjelder det å huske og vanne...



Klem fra

lørdag 6. april 2013

Detaljer

På hylla bak det vegghengte toalettet står en kurv til doruller og to lyslykter, alt fra Home & Cottage. I og med at det er skråtak, kan ikke toalettet henge rett på kneveggen. Særlig ikke når mannen i huset er 1.94 m...
Doen er i tillegg skjult bak halv-vegg.
                              
Vi valgte armatur i nostalgisk stil, kjøpt hos lokal rørlegger.
Favoritt håndkremen er lett tilgjengelig..!
Badekaret er lovet til uken, DET blir så bra!
♥♥♥
Tusen takk for alt skrytet på forrige innlegg!!

onsdag 3. april 2013

Our new bathroom!

 Det er ILLE at det er så vanskelig å ta fine bilder av det nye badet vårt, for det har blitt så utrolig fint!! Lite lys, for enkel linse og amatørfotograf gjør ikke badet rettferdighet.Det blå som stikker opp til høyre på bildet er rør til badekaret som vi fortsatt venter på...
Bak denne lille halv-veggen henger toalettet.
Vi byttet ut innredningen som var velbrukt og slitt med kjøkkenskuffer fra IKEA. Benkeplaten vi til slutt valgte, er oljet eik. Tre strøk hvitmaling på veggene, ett nytt i taket.
Fine hjerteknagger fra Home & Cottage og plassbygde hyller av hobbyplater. Gjelder å utnytte plassen ved skråtaket!
Vurderer å sove her inne.....!
FØR......

mandag 1. april 2013

Lysere tider

med sommertid. Selvom jeg må innrømme at jeg er litt "skuffet" over hvor lite av snøen som har smeltet i løpet av påsken. Det er jo fortsatt så kaldt!
Nevertheless, oppi hodet mitt er det vår.
Dere som har lest bloggen min en stund,vet at jeg elsker å dekke bord. Og det er like trivelig til hverdag som til fest. Her har jeg dekket til lunsj på kjøkkenet. Mangler litt blomster, men etter å vært på hytta hele påsken er det litt tomt på den fronten.
Har du er "Sanselig rom"? Husk at Franciska har utvidet fristen for å sende inn bilder ut denne uken.
Her er mitt bidrag på kjøkkenfronten iallefall!