fredag 30. juli 2010

Vedkasse til hytta!!

På torget i Drøbak står det i sommerhalvåret selgere som selger alt fra antikviteter til solbriller. Om en tar seg litt tid, finnes det skatter innimellom alt  det "rare"... Vi betalte 250 kr for denne herlige slitte saken, den skal brukes til ved på hytta vår!!
Elsker fargen og den slitte looken jeg...

torsdag 29. juli 2010

Dagens "sparetips"...

Er du sjal-og skjerfgal som meg....Noa Noa har nesten alltid superfine barnesjal/skjerf i  kolleksjonene sine. De er som regel billigere enn de til voksne og passer fint til damekolleksjonen!!
Mitt nye lilla høst-skjerf!!

onsdag 28. juli 2010

Etterlysning og en trivelig lunsj!!

Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt blått stoff med stjerner på?? Lyseblått eller mørkeblått....Har sydd denne  vimpelrekken på bestilling, og synes stoffkombinasjonen er helt nydelig. Stjernestoffet er fra babysengetøy fra KID...og nå er jeg tom.
♥♥♥
I dag har jeg spist lunsj her i Drøbak med en helt spesielt trivelig jente; Linn. Vi har blogget en stund og det var utrolig trivelig å møtes i det virkelige liv. Linn skriver modig på bloggen sin om livet med kone og barn og om tapet av en kjær sønn. Du inspirerer og jeg er sikker på at du hjelper mange med åpenheten din rundt det  å miste et barn. Jeg er GLAD for å ha møtt deg!
Klem fra

tirsdag 27. juli 2010

Pletter og pasteller...

.....på kjøkkenbordet,


♥Makes me happy♥

søndag 25. juli 2010

♥Venninnegave♥

Jeg har en venninne i Moss,Vibeke. Vi ses for sjelden,men når vi møtes er det alltid så utrolig koselig. Vibeke er en av de varmeste og snilleste jeg vet om og jeg setter stor pris på vennskapet vårt! Denne uken fikk vi endelig til et treff og vi storkoste oss med lunsj, skravling og shopping. Jeg var så heldig å få forsinket bursdagsgave også, gaver som er "helt meg"!!
Et nydelig termometer:
og en herlig hjerteformet boks:
Sammen med boksen fulgte det deilige duftende rosa telys.
Takk for en koselig dag,Vibeke, og takk for den kjempefine gaven!!

lørdag 24. juli 2010

Gevinster i bøtter og spann!!

Denne våren burde jeg kaskje tippet lotto?? For jeg har vunnet det ene blogglotteriet etter det andre!!
Først gjorde sopplampen fra Astrid stor suksess for minstemann Tinius. Den tennes hver kveld når han legger seg.
Så vant jeg en nydelig mobilveske som Janne har sydd. Er i bruk hver dag, Janne!!
Så vant jeg en herlig Cath Kidston "pakke" fra Sweet Memories på bloggen til Jorid.
Ikke tvil om hvem sin bilnøkkel dette er vel??
Og mens jeg var på ferie kom den hyggelige beskjeden fra Solveig om at jeg hadde vunnet masse fint hos henne også!! (Måtte låne bildet fra bloggen din Solveig, for tingene er alt tatt i bruk...ivrig!!)
Så mye fint at jeg blir helt SUPERHAPPY rett og slett!! Både nyttige og utrolig fine ting fra jenter jeg også setter stor pris på å blogge med!
TUSEN TAKK!!

fredag 23. juli 2010

Glad...........!!

Fikk Vakre hjem & Interiør i posten i går, og sender en stor TAKK og KLEM til Franciska som har tatt med vimplene mine i reportasjen sin!! Ble overrasket,men aller mest STOLT og GLAD!! Det begynner å bli seriøst med Den lille vimpelfabrikken!!
♥♥♥
Mannen min og de to eldste dro til Norefjell i går og vi er i gang med hyttebygging!! De fikser grunnmur og støp til såle kommer neste uke...Vi har valgt å lage grunnmur på en for meg ny måte, sjekk Jackon for nærmere beskrivelse. Ringmuren består av ferdig isolerte elementer som nærmest klikkes sammen. De kommer hjem i ettermiddag med kamera fullt av bilder, jeg gLEDER meg!!
 Klem fra

onsdag 21. juli 2010

Gammel kasse får nytt liv!!

Har fått tak en en gammel kasse, står 1950 på den....Var på Blomsterbinderiet i Drøbak og jammen hadde de en "bak på lur"!! Foreløpig har det fått plass ute på trappen.

Litt sånn typisk meg, "fort og gæli", frem med kamera....
Rundt potta har jeg surret litt hønsenetting, liker effekten det gir.
Det regner ikke....Tinius og jeg skal pakke niste og ta med oss i skogen. Vi bor rett ved et tjern og lunsjen skal inntas der!!

mandag 19. juli 2010

LIVE-blogging....

Vi er hjemme etter to HERLIGE uker på Rhodos. Og jeg må meddele at mine siste to innlegg var i "juks og fanteri" i den forstand at de var planlagte og satt på publisering på gitte datoer...litt rart,men jeg er litt "skuggredd" og tror at dersom jeg ikke sier et pip på to uker kommer tyvene....Så NÅ skal jeg gi lyd fra meg igjen....bare 5 kofferter med klær som skal vaskes og  en overgrodd hage som skal renskes  innimellom!!
Rhodos by har en gammel bydel som er utrolig trivelig å rusle i. Vi var der for to år siden også og tok bildet i midten (noen som husker?) og derfor måtte vi lage fra samme sted  i år også!!
2010:
2008:

Her er VI!

Ha en STRÅLENDE uke!!
Klemmer fra

lørdag 17. juli 2010

Sommergave..........

Fikk disse tre vakre telysestakene av en jente i klassen min i sommergave....er i vakker lillatone og passet SÅ fint hos oss!!  Løkki mi......

lørdag 10. juli 2010

Fiiiine guttene!!

Jeg feiret 41 år forrige uke...og se hva guttene har stelt med på kveldstid for å glede mamma'n sin...
Kristoffer hadde malt en boks med prikker. "Mamma har så dilla på prikker skjønner du".
Elias hadde latt seg inspirere av Berits vakre bok som jeg skriver vimpelbestillinger i og laget en ny  liten bok til meg.
Minstemann Tinius hadde perlet et lite hjerte....
Hjertet svulmer...og innimellom er det vel lov å føle seg sånn tålig fornøyd med barneoppdragelsen....
klemmer fra feriebloggeren

lørdag 3. juli 2010

Vakker kamuflasje.

I går fikk jeg denne utrolig stilige metallboksen av min kjære søster! Den kan åpnes og er ment å romme "alt papir og regninger og sånn som dere har så mye av på benken." Snakk om vakker sak med svært stor nytteverdi.


Boksen kan stå, er formet som en stor bok med rygg og det hele,eller ligge slik at A'n synes. Den er av merket Chic Antique og kjøpt på Dorothea på Vinterbro senteret. Så fin at jeg bare måtte lage et kort innlegg i sommmerbloggepausen min...
                                                          Tusen takk,kjære søs!
                                                    GOD SOMMER VIDERE,
                                                              klemmer fra